baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak jelikož se letos neuskutečnil snad žádnej pořádnej klubovej sraz (nepočítám Chabry) tak bych chtěl aby jsme to napravili na srazu v Plasech. Dalsi duvod k tomu je ze se v Plasech soutezi o Clubovy pohar ( vyhraje ten club, ktery bude mit nejvetsi zastoupeni na srazu). Zde mate odkaz na tema ktere zalozil sam Francesko: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29112 Proto bych chtel aby jsme se nejak domluvili a bylo to jako loni, kdy nas jezdilo hodne. Samozrejmosti by byl nejakej hromadnej odjezd atd tak jak to znate :-) tak prosim piste kdo by jel a at to dame nejak rozume dohromady:-) a doufam ze uz se to tady trosku zacne hejbat a ne jako do ted!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Bauraku, bauraku, v Plasech? Správně je v Plasích. Nebudu tam, v ten den mám jiný povinosti v Praze. Škoda z baráku bych tam byl za 2 minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Ahoj, byl jsem letos na tech prvnich Plasich a ted to koliduje s Relax meetingem v Hermanove Mestci: http://emmanet.cz/?page=akcerelaxmeetinghe...mestec2007x9x15 Je ale fakt, ze Relax meeting bude spis o muzice, pokud se pletu, opravte mne ... A trebas by se dalo stihnout oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 100% nejedu kvuli jinemu srazu : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 100% nejedu kvuli jinemu srazu : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22101 stihneš oboje, já si dám pátek s anglánama letiště a sobota ráno jedu na Pasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 100% nejedu kvuli jinemu srazu : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22101 stihneš oboje, já si dám pátek s anglánama letiště a sobota ráno jedu na Pasy Taky reseni, no jeste uvidim jestli Plasy nebo Doksy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 99,9% nejedu, kolega ma dovolenou a ja jedu 12 dni v kuse... Kua, myslel jsem ze alespon ty 2. Plasy vyjdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 100% nejedu kvuli jinemu srazu : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22101 stihneš oboje, já si dám pátek s anglánama letiště a sobota ráno jedu na Pasy presne tak a vzhledem k tomu ze jsem letos na prvnich Doksech byl tak ted pojedu Plzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 přesně tak - na jaře sem byl Doksy pátek angláni a letiště a mám dojem, že tam pojedou i v neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 No teda zatim nic moc panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Chci se tam podívat,snad to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 hmm já nejedu jsem s kolegama s práce na kolech na Macháči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 přesně tak - na jaře sem byl Doksypátek angláni a letiště a mám dojem, že tam pojedou i v neděli taky tak, jedem s bobikem spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 hmm já nejedu jsem s kolegama s práce na kolech na Macháči Tak to si tě vyhlídnu a stčím ti klacek do špic Znáš mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 hmm já nejedu jsem s kolegama s práce na kolech na Macháči Tak to si tě vyhlídnu a stčím ti klacek do špic Znáš mne hihi se budu maskovat a možná to nasměřuju na Doksy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 ja v doksech byl cili je to jasny...jedu do Plas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 tak dejte to kdyz tak vedet lidem co moc nechodej na net at je nas co nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 poslal jsem vsem mejla a dal to na web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 poslal jsem vsem mejla a dal to na web a ze by jsi tam dal link na tohle tema to te nenapadne vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 No vida to vypadá na účast jako minule já na Atolu a tam nikdo. Pokud se mi podari dodelat upravu na aute tak bych se měl ukázat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 drz hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 drz hubu Nejmensi a nejchytrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 drz hubu no jak myslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Jel bych rád, ale zrovna budu na dnech NATO v Mošnově, povinost volá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 jirko neurazej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.