Mi-rek1,8T Vloženo 25. Srpen 2007 Vloženo 25. Srpen 2007 Ahoj nejen Octávisti, protože se blíží termín kdy budeme všichni tankovat pohonné hmoty s příměsí biosložek, tak přikládám přílohu ve které se dozvíte více, je to ze stránek www.cappo.cz (Česká Asociace Petrolejářského Průmyslu a Obchodu) . Pro začátek tj. od září tohoto roku se to týka nafty a od ledna roku příštího také benzínu ! Mi-rek1,8T Biopaliva_od_01_09_2007.pdf Citovat
zabiak Vloženo 18. Září 2007 Vloženo 18. Září 2007 Ahoj nejen Octávisti,protože se blíží termín kdy budeme všichni tankovat pohonné hmoty s příměsí biosložek, tak přikládám přílohu ve které se dozvíte více, je to ze stránek www.cappo.cz (Česká Asociace Petrolejářského Průmyslu a Obchodu) . Pro začátek tj. od září tohoto roku se to týka nafty a od ledna roku příštího také benzínu ! Mi-rek1,8T Biopaliva_od_01_09_2007.pdf Tak to potěš koště sračky: Ke zmírnění případných problémů při užívání biokomponent lze použít různé aditivační přísady, které prodávají čerpací stanice. Citovat
Petr Vloženo 11. leden 2008 Vloženo 11. leden 2008 Pánové a bude ještě hůře! Dnešní článek na Idnes.cz zní: "Petrolejáři jdou proti bionaftě" http://ekonomika.idnes.cz/petrolejari-jdou...8_ekonomika_spi Obávám se, že až začnou bojovat oba klany proti sobě (petrolejáři x výrobci bio složek) DOPLATÍME NA JEJICH HÁDKY A JEJICH TOUHU PO PENĚZÍCH JEN MY, ŘIDIČI.. Už mě ten Banánistán u nás vadí. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.