hanzo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Cau lidi,ja vim ze je to tu reseny mockrat,ale potrebuju poradit jake kompa jsou nej do prednich dveri.Koupil jsem od usb a jsem moc zklamanej. muzu sehnat nejaky dobry za 4-5tis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Cau lidi,ja vim ze je to tu reseny mockrat,ale potrebuju poradit jake kompa jsou nej do prednich dveri.Koupil jsem od usb a jsem moc zklamanej. muzu sehnat nejaky dobry za 4-5tis? ...tak to se ti nedivím...ale co třeba tyto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Zdárek nechci zakládat nové téma,ale kam se vejdou ty výhybky,nějak mi to do toho auta nesedí...jinak omluvte můj skoro dětinský dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radeek Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 (editace) Čau a co by jsi řikal na tohle??Máme s nim a dobré zkušenosti a jsou za hodně slušnou cenu je to značka Crunch jsou nové se zárukou.Kdyby sji měl zájem tak se mi ozvi můžu ti dát slevu na radek@hifonics.cz Typ: 2 pásmový komponentní systém Průměr wooferu: 6,5“ / 160 mm Výkon RMS / MAX: 80 / 400 W Frekvenční rozsah: 57 – 23.000 Hz Impedance: 4 Ω Citlivost: 92 dB Montážní hloubka: 61,47 mm Doporučená maloobchodní cena: 2390 Kč Editováno: 31. Srpen 2007, autor: Radeek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Vyhybky se ti bez problemu vejdou do dveri pod tapec. Vyber repraku zalezi na tom co chces poslouchat a jestli chces kompa jen na radio a nebo i na zesik. Jeste to upresni a neni problem neco doporucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.