pointfrost Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 tyjo do moji O1 jsem si koupil O2 absolutně nepasuje vykuchal jsem rameček a napasoval na novej ta planžeta (kůže) je krátká při řazení 2 a 4 se vysune z rámečku. tak jsem zkrátil řadičku cca o 6 - 7 cm, pilkou na železo zvrchu (přišel jsme o ten zářez) vevnitř řadičky jsem vrtákem zbrousil ten kolik do zářezu aby klesla co nejníž ted mam mezi plastem koule řadičky a spodkem železne tyče jen centimetr a ta kůže stále ještě vyskakuje tak to budu muset ještě víc zkrátit a doufam že to bude ok vědět to dopředu tak se na to vyseru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 řešil tohle někdo u 1.6ky? ten tlustel klacek asi nepůjde zkrátit, nebo jak na ten plast s tím závitem?? je hrozně autobusácká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 tyjo do moji O1 jsem si koupil O2 absolutně nepasujevykuchal jsem rameček a napasoval na novej ta planžeta (kůže) je krátká při řazení 2 a 4 se vysune z rámečku. tak jsem zkrátil řadičku cca o 6 - 7 cm, pilkou na železo zvrchu (přišel jsme o ten zářez) vevnitř řadičky jsem vrtákem zbrousil ten kolik do zářezu aby klesla co nejníž ted mam mezi plastem koule řadičky a spodkem železne tyče jen centimetr a ta kůže stále ještě vyskakuje tak to budu muset ještě víc zkrátit a doufam že to bude ok vědět to dopředu tak se na to vyseru člověče, mě jen stačilo vrtákem rozšířit díru v řadičce a sedí úplně v pohodě, žádný zkracování "klacku" . Jestli jsi ji zkrátil o 6 cm tak musí sedět, nemáš blbě přidělaný pytel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 (editace) Jo, po úpravách co jsem psal to sedí. Zkrátit o 5-6 cm, a vrtákem odvrtat ten zobaček v kule řadičky a pasuje to přesně. Dokonce ten pytel ma ted malinkou vůli. Jde cítit že řadička je zkrácená, není to taková páka a jde mírně hůř řadit. Musím zjistit jak jí trošku pomoct. EDIT: přidání fotografií Editováno: 27. Listopad 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 s tim svarovanim :)no nevim nevim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 hosi chci se zeptat jak tu jeden prodava chromovou plaketku na radici paku jak se to jen nacvakne..existuje neco takoveho na O1? vim ze je OII a F,ale co stara dobra O1? :-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.