Ondra16V Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Mám kamaráda s epilepsií......Říkáme mu vozembouch.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Tři chlápci zemřou ve stejný okamžik a dostanou se do pekla. Satan se jich ptá, čím byl jejich otec. „Můj otec vyráběl svíčky a zápalky.“ řekne první z nich. Satan luskne prstem a penis prvního muže shoří v plameni a vroucím vosku. „Můj otec vyráběl nože a žiletky.“ špitne druhý a v mžiku je jeho penis rozřezán na tisíc malých kousků. Třetí z nich se zasměje a řekne: „Můj táta vyráběl celý život lízátka a zmrzlinu!“ Přijde pedofil k sousedovi: "Můžu si k vám skočit na malou?" "Mamí, co bude k večeři?" "Nekecej a zalez do tý trouby!" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Jednoho krásnýho večera kdesi doma:: "...nechci bratříčka! Ne a ne a nechci bratříčka!!!!" "Kurva mlč už a žer co se ti předloží!!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Jde bába přes koleje a vlak jí ujede nohy. Ona začne křičet: ,,Moje nohy, moje nohy!", kolem jde chlap a říká jí: ,,Co řveš bábo, vždyť žádný nohy nemáš" Co řekne slepý, když mu podáte struhadlo??? Tak tohle nepřečtu. Skinhead hází žabičky na řece. Na druhé straně pere cikánka prádlo. Skin hodí kámen a trefí cikánku do hlavy. Z maringotky vyleze starý cikán řve: " Ty dilino, ty jsi mi zabil pračku!" Skin se rozesměje a suše odvětí: " Co já, to byl vodní kámen" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Kdy dostane slepec klaustrofobii? Když mu strčíte bílou hůl do kbelíku... Proč nemůžou slepci skákat bungee - jumping? Protože by se jim zeblil pes... Proč mají slepci permanentní erekci? Protože leda tak piču vidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Maja... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 V roce 2000 sedí v cele smrti vězeň a čeká na popravu.Vejde strážný a říká: "Mým úkolem je splnit vaše poslední přání. Vyslovte je!"A vězeň na to: "A vy ho fakt splníte?"Strážný: "Splním.""A nepopravíte mě dřív, než ho splníte?""Nepopravíme.""Tak si přeju šampaňské, ročník dva tisíce třicet sedm." 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Je to žluté a dělá to rámus jak cip, co to je?Bagr skákající přes švihadlo Víte, co má muž udělat, když mu doma žena chodí před televizí ? …jít do kuchyně zkrátit řetěz. Je to bílé a je to na stromě. Co to je? Je to lednička. A víte proč tam je?Protože je moje a ja si s ní můžu dělat co chci. EDIT: ještě tento Truhlář si uřízne ruku a lékaři mu řeknou, že mu mohou nasadit ruku umělou a ovládanou hlasem, ten souhlasí. Další den už jde s novou rukou truhlář na záchod a říká: Otevřít! Vruum. Vyčůrat ! Cccc... Protřepat ! Aaů nechceš mi ho snad urvat. Trh... Uááááa co to, do prdele ! švih... Kur*a, do hajzlu ! šup… Editováno: 4. Duben 2015, autor: Galvi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Facebook.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 To teď bylo na stránce Škodovkáři že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Jj, presne tam. Ved som pisal, za facebook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Takže si mi už dal lajk na tu stránku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Nejtrefnější je ten pátej řádek - kolega z práce vlastní dehťáka Scénika 1,9 turbo. Ročník je to tuším 2006 a za poslední 3/4 roku už měnil přední péra + tlumiče, těsnění pod hlavou, protože mu to při startu blblo - ale nakonec to byly všecky 4 žhaviče, protože zjistil po X letech parkování v garáži, že po odstavení auta před fabrikou přes mrazivou noc nenastartuje (změnil zaměstnání a musel začít parkovat venku i v noci), alternátor, protože taky zjistil že mu to po takový noci nedobíjí - a vyměnit celej altec bylo lacinější, než shánět nový huhlýky a regler... no prostě masakrální reconstruction... Editováno: 4. Duben 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 https://www.youtube.com/watch?v=a7_ehXRH1eI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Este k tym prvym 4riadkom by som pridal majitelov TSI ako si buchaju hlavu o stenu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ten SMS vtip mi pripomnel posli svou fotku v podprsence 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Na stejnej požadavek ("...pošli mi svou fotku v podprsence...") jsem viděl jinou fotku - holka se vyfotila (samozřejmě oblečená) "v podprsence" = měla ji při tom nasazenou na hlavě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Mladík to na golfovém hřišti chytne rychlým míčkem rovnou do "rozkroku". V agónii se válí po zemi. Když se konečně trochu probere z bolesti, vydá se k doktorovi. Ptá se ho: "Pane doktore, jak moc je to se mnou zlé? Víte, já jedu o víkendu na svatební cestu a moje snoubenka je ještě panna. Úplná panna." Doktor praví: "Bohužel vám budu muset dát vaše přirození do dlahy, aby zůstalo rovné a uzdravilo se. Ale příští týden už budete v pořádku." Doktor vzal čtyři dřívka na vyšetřování krku a vytvořil z nich pěknou čtyřhrannou dlahu a všechno to pěkně svázal páskou dohromady... Přímo umělecké dílo. Mladík dívce neřekne nic, ožení se s ní a odjedou na svatební cestu. Tu noc v hotelovém pokoji si ona rozerve blůzku a odhalí svá krásná prsa. "Jsi první, nikdo se jich NIKDY nedotkl." Na to on okamžitě shodí kalhoty a praví: "A podívej na tohle...pořád ještě nevybalený z bedny ..." 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Něco na stejný téma: Matka instruovala dceru před odchodem na mejdan, že pokud by mělo mezi ní a nějakým mladíkem na tom mejdanu dojít nejen na nějaký techtle, ale kdyby hrozilo že to dojde až k mechtlím, tak aby si dobře prohlídla jeho přirození, jestli na něm nemá nějaký defekty a podobný věci. Druhej den ráno dcera sedí u snídaně s tělocvičnou pod očima, matinka vyzvídá jestli se dcerunka řídila jejím poučením a ta odpovídá "Samozřejmě mami že jsem si ho před tím dobře prohlídla, ale neboj, měl ho ještě nepoužitýho, nevybalenýho z igelitu...!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Skupinové foto české vlády... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Slovenský päťboj:1. Šprint do krčmy.2. Slovenská hádzaná.3. Hod tyčkou.4. Orientačný beh domov.5. Zápasenie s opicou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.