Červen 4, 200619 r http://www.youtube.com/watch?v=_-nEk9RNV40 bajecni muzi na letajicich strojich, aneb Skoda 1203 prekonala gravitaci
Červen 4, 200619 r http://www.youtube.com/watch?v=_-nEk9RNV40 bajecni muzi na letajicich strojich, aneb Skoda 1203 prekonala gravitaci uz mame v sekci 1203, ale je to bomba co?
Červen 4, 200619 r a tak to se omlouvam ... ale bobma to je v poho , ale je to mazec, rad jsem se na to video podival znovu.....
Červen 6, 200619 r v poho , ale je to mazec, rad jsem se na to video podival znovu..... Co blbnes Bobe?? Porusujes ustanoveni klubu arogantnich moderatoru Mas prvni upozorneni, jeste jedno a degraduju te na radoveho clena
Červen 6, 200619 r Co budete delat o prazdninach? Ja zdedil nasi rodinnou pamatku, tak musim objet vsechna mista na mape a vsude si dat 10 pivisek , nechcete jet nekdo se mnou.....huaaa
Červen 11, 200619 r Panove, tady je jasny dukaz, jak Bobik nabral sloupek. A take to muze slouzit jako vysvetleni, proc se bobikovi rika destruktor sloupku A on se divil, proc mu prelakovani narazniku nepomohlo
Červen 11, 200619 r jj do tohohle jsem nacouval, pac me hrozne iritoval Dobre´s mu to nandal, chvalim
Červen 11, 200619 r Jak spravne na autohifi u favorita to bych se tedy urazil Mel sem ve svem Favu 1x rychlostní CD mechaniku Vis kolik v te dobe staly radia s CD prehravacem?
Červen 11, 200619 r Ja tam zadny lampe nemel Fakt ne Muj sloupek byl asi tak metr krat metr takovej malilinkatej, to se nedivim, ze jsi ho prehlidl......
Červen 13, 200619 r Chlapi,kolega bol na wc v Olomouci a toto videl napisane na dverach. Z=RU Kto vie co to znamena?
Červen 13, 200619 r no chvili sem nad tim premejslel, pac mi to dnes fakt nemysli...... To mas fajn,my sme presli skoro cele fyzikalne a strojnicke tabulky a trvalo nam to 2 dni
Červen 13, 200619 r no chvili sem nad tim premejslel, pac mi to dnes fakt nemysli...... To mas fajn,my sme presli skoro cele fyzikalne a strojnicke tabulky a trvalo nam to 2 dni huaaa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.