Publikováno Říjen 3, 200717 r Neviem si rady, vzdy po vybratí kluca to pipa. Co je to ten kombigerät? Dakujem.
Říjen 3, 200717 r tak uz jsem z tebe chtěl dělat vola, jak neumíš hledat a internetovým slovníku a tohle slovní spojení tam opravdu neni
Říjen 3, 200717 r Neviem si rady, vzdy po vybratí kluca to pipa. Co je to ten kombigerät? Dakujem. v překladi je to kombinovaný přístroj neboli Combo, ale co je to v autě fakt nevím, tipoval bych budíky
Říjen 4, 200717 r Mě to po vytáhnutí klíče taky pípá. Ale když vytáhnu panel z autorádia, tak ani pípnutí. Máš oriho rádio, nebo jsis kupoval jiné?
Říjen 4, 200717 r Neviem si rady, vzdy po vybratí kluca to pipa. Co je to ten kombigerät? Dakujem. Ahoj výraz kombigerät/combiinstrument/kombipřístroj je výraz v automobilovém průmyslu pro blok auto přístrojů montovaný do palubní desky-do kapličky.Tento blok mimo přístrojů obsahuje imobilizer a další elektroniku jako palubní počítač, komunikaci s ŘJ , s navigací apod.Je to nabité elektronikou a samozřejmě to může být zdroj SW poruch.Pokud máš nějaké potíže s touto elektronikou doporučuji jet do značkového servisu je to opravdu složitá záležitost. Upraveno Říjen 4, 200717 r od Rosta1.8
Říjen 4, 200717 r Autor Rosta dakujem velmi. Inak v autorizaku mi s tym nepomohli. Vraj by to chcelo rozobrat vela veci a to by bolo vraj drahe. Uvazujem ze by som ten repracik odstrelil..
Říjen 4, 200717 r Rosta dakujem velmi. Inak v autorizaku mi s tym nepomohli. Vraj by to chcelo rozobrat vela veci a to by bolo vraj drahe. Uvazujem ze by som ten repracik odstrelil.. Ahoj, no bohužel elektronika v kombipřístroji je opravdu velmi složitá a i my, ikdyž je vyrábíme, tak máme někdy veliké potíže s opravou pokud nám Ml. Boleslav pošle nějakou reklamaci.Tyhle přístroje se dělají jako housky na krámě a i přes přísnou kontrolu se nějaká skrytá vada časem může objevit a odstranit ji je problém.Někdy je lepší sehnat dobrý přístroj z vrakáče a nehat ho nakalibrovat do vozu než se pokoušet opravit stávající.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.