jansko Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Neviem si rady, vzdy po vybratí kluca to pipa. Co je to ten kombigerät? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 tak uz jsem z tebe chtěl dělat vola, jak neumíš hledat a internetovým slovníku a tohle slovní spojení tam opravdu neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Neviem si rady, vzdy po vybratí kluca to pipa. Co je to ten kombigerät? Dakujem. v překladi je to kombinovaný přístroj neboli Combo, ale co je to v autě fakt nevím, tipoval bych budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Žeby Octavia Combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Mě to po vytáhnutí klíče taky pípá. Ale když vytáhnu panel z autorádia, tak ani pípnutí. Máš oriho rádio, nebo jsis kupoval jiné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 (editace) Neviem si rady, vzdy po vybratí kluca to pipa. Co je to ten kombigerät? Dakujem. Ahoj výraz kombigerät/combiinstrument/kombipřístroj je výraz v automobilovém průmyslu pro blok auto přístrojů montovaný do palubní desky-do kapličky.Tento blok mimo přístrojů obsahuje imobilizer a další elektroniku jako palubní počítač, komunikaci s ŘJ , s navigací apod.Je to nabité elektronikou a samozřejmě to může být zdroj SW poruch.Pokud máš nějaké potíže s touto elektronikou doporučuji jet do značkového servisu je to opravdu složitá záležitost. Editováno: 4. Říjen 2007, autor: Rosta1.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Rosta dakujem velmi. Inak v autorizaku mi s tym nepomohli. Vraj by to chcelo rozobrat vela veci a to by bolo vraj drahe. Uvazujem ze by som ten repracik odstrelil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Rosta dakujem velmi. Inak v autorizaku mi s tym nepomohli. Vraj by to chcelo rozobrat vela veci a to by bolo vraj drahe. Uvazujem ze by som ten repracik odstrelil.. Ahoj, no bohužel elektronika v kombipřístroji je opravdu velmi složitá a i my, ikdyž je vyrábíme, tak máme někdy veliké potíže s opravou pokud nám Ml. Boleslav pošle nějakou reklamaci.Tyhle přístroje se dělají jako housky na krámě a i přes přísnou kontrolu se nějaká skrytá vada časem může objevit a odstranit ji je problém.Někdy je lepší sehnat dobrý přístroj z vrakáče a nehat ho nakalibrovat do vozu než se pokoušet opravit stávající. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.