honzik Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 shanim zadni vyklopne vrata na pickapa,kde se to da sehnat? koukal jsem ze nove ani moc nestojej,ale je to jen plech,a sehnat vsechny ty dily a plastiky je nehoraznej opruz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 shanim zadni vyklopne vrata na pickapa,kde se to da sehnat?koukal jsem ze nove ani moc nestojej,ale je to jen plech,a sehnat vsechny ty dily a plastiky je nehoraznej opruz. teď jsme prodal skoro nový koplet nastrojený za 500,- na vrakáč, doma překážely a nikdo je nechtěl, škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faantoom Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 shanim zadni vyklopne vrata na pickapa,kde se to da sehnat?koukal jsem ze nove ani moc nestojej,ale je to jen plech,a sehnat vsechny ty dily a plastiky je nehoraznej opruz. ja mam doma jedny vyklopne vrata - fungl nove.. -bile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 dik, minuly tyden jsem koupil nove, ale nemuzu sehnat veci dovnitr,kliku a pod. kolik bys za ne chtel ?? kdyz tak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.