peto120lr Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Caute, neviete kde by som zohnal slovensky alebo cesky navod na toto radio ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Caute, neviete kde by som zohnal slovensky alebo cesky navod na toto radio ? dik Kdysi jsem řešil podobný problém s návodem k rádiu Pioneer DEH1600RB, a pomohli mi tady www.basys.cz ( mají zastoupení i na Slovensku www.basys.sk) Poslali mi originál návod poštou a nic za to nechtěli !!! (pak mi pro zajímavost napiš jak to dopadlo) Mi-rek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Caute, neviete kde by som zohnal slovensky alebo cesky navod na toto radio ? dik Kdysi jsem řešil podobný problém s návodem k rádiu Pioneer DEH1600RB, a pomohli mi tady www.basys.cz ( mají zastoupení i na Slovensku www.basys.sk) Poslali mi originál návod poštou a nic za to nechtěli !!! (pak mi pro zajímavost napiš jak to dopadlo) Mi-rek1,8T Dakujeeeem urcite ti potom napisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Mam toto radio a niak sa mi nepodarilo zapnut funkciu SPR BASS co je to za funkciu?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Mam toto radio a niak sa mi nepodarilo zapnut funkciu SPR BASS co je to za funkciu?????? nazdar tak s tym ti veru neviem poradit lebo mam ho zatial nejake 3 dni takze nemam ani paaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Caute, neviete kde by som zohnal slovensky alebo cesky navod na toto radio ? dik Kdysi jsem řešil podobný problém s návodem k rádiu Pioneer DEH1600RB, a pomohli mi tady www.basys.cz ( mají zastoupení i na Slovensku www.basys.sk) Poslali mi originál návod poštou a nic za to nechtěli !!! (pak mi pro zajímavost napiš jak to dopadlo) Mi-rek1,8T Nazdar takze som pisal na BASYS. sk a odpisali mi ze za manual chcu 500 sk, takze to je nejak vela a nechce sa mi dat tolko penazi za obycajny manual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.