peto120lr Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Caute, neviete kde by som zohnal slovensky alebo cesky navod na toto radio ? dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mi-rek1,8T Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Caute, neviete kde by som zohnal slovensky alebo cesky navod na toto radio ? dik Kdysi jsem řešil podobný problém s návodem k rádiu Pioneer DEH1600RB, a pomohli mi tady www.basys.cz ( mají zastoupení i na Slovensku www.basys.sk) Poslali mi originál návod poštou a nic za to nechtěli !!! (pak mi pro zajímavost napiš jak to dopadlo) Mi-rek1,8T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peto120lr Posted October 21, 2007 Author Share Posted October 21, 2007 Caute, neviete kde by som zohnal slovensky alebo cesky navod na toto radio ? dik Kdysi jsem řešil podobný problém s návodem k rádiu Pioneer DEH1600RB, a pomohli mi tady www.basys.cz ( mají zastoupení i na Slovensku www.basys.sk) Poslali mi originál návod poštou a nic za to nechtěli !!! (pak mi pro zajímavost napiš jak to dopadlo) Mi-rek1,8T Dakujeeeem urcite ti potom napisem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danone Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Mam toto radio a niak sa mi nepodarilo zapnut funkciu SPR BASS co je to za funkciu?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peto120lr Posted October 21, 2007 Author Share Posted October 21, 2007 Mam toto radio a niak sa mi nepodarilo zapnut funkciu SPR BASS co je to za funkciu?????? nazdar tak s tym ti veru neviem poradit lebo mam ho zatial nejake 3 dni takze nemam ani paaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peto120lr Posted October 21, 2007 Author Share Posted October 21, 2007 Caute, neviete kde by som zohnal slovensky alebo cesky navod na toto radio ? dik Kdysi jsem řešil podobný problém s návodem k rádiu Pioneer DEH1600RB, a pomohli mi tady www.basys.cz ( mají zastoupení i na Slovensku www.basys.sk) Poslali mi originál návod poštou a nic za to nechtěli !!! (pak mi pro zajímavost napiš jak to dopadlo) Mi-rek1,8T Nazdar takze som pisal na BASYS. sk a odpisali mi ze za manual chcu 500 sk, takze to je nejak vela a nechce sa mi dat tolko penazi za obycajny manual Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts