peto120lr Vloženo 20. Říjen 2007 Vloženo 20. Říjen 2007 Caute, neviete kde by som zohnal slovensky alebo cesky navod na toto radio ? dik Citovat
Mi-rek1,8T Vloženo 20. Říjen 2007 Vloženo 20. Říjen 2007 Caute, neviete kde by som zohnal slovensky alebo cesky navod na toto radio ? dik Kdysi jsem řešil podobný problém s návodem k rádiu Pioneer DEH1600RB, a pomohli mi tady www.basys.cz ( mají zastoupení i na Slovensku www.basys.sk) Poslali mi originál návod poštou a nic za to nechtěli !!! (pak mi pro zajímavost napiš jak to dopadlo) Mi-rek1,8T Citovat
peto120lr Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Vloženo 21. Říjen 2007 Caute, neviete kde by som zohnal slovensky alebo cesky navod na toto radio ? dik Kdysi jsem řešil podobný problém s návodem k rádiu Pioneer DEH1600RB, a pomohli mi tady www.basys.cz ( mají zastoupení i na Slovensku www.basys.sk) Poslali mi originál návod poštou a nic za to nechtěli !!! (pak mi pro zajímavost napiš jak to dopadlo) Mi-rek1,8T Dakujeeeem urcite ti potom napisem Citovat
danone Vloženo 21. Říjen 2007 Vloženo 21. Říjen 2007 Mam toto radio a niak sa mi nepodarilo zapnut funkciu SPR BASS co je to za funkciu?????? Citovat
peto120lr Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Vloženo 21. Říjen 2007 Mam toto radio a niak sa mi nepodarilo zapnut funkciu SPR BASS co je to za funkciu?????? nazdar tak s tym ti veru neviem poradit lebo mam ho zatial nejake 3 dni takze nemam ani paaru Citovat
peto120lr Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Vloženo 21. Říjen 2007 Caute, neviete kde by som zohnal slovensky alebo cesky navod na toto radio ? dik Kdysi jsem řešil podobný problém s návodem k rádiu Pioneer DEH1600RB, a pomohli mi tady www.basys.cz ( mají zastoupení i na Slovensku www.basys.sk) Poslali mi originál návod poštou a nic za to nechtěli !!! (pak mi pro zajímavost napiš jak to dopadlo) Mi-rek1,8T Nazdar takze som pisal na BASYS. sk a odpisali mi ze za manual chcu 500 sk, takze to je nejak vela a nechce sa mi dat tolko penazi za obycajny manual Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.