myty Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Prodal jsem moje budíky, vyndané z MR 99 1.9 TDI 81 kW L&K klukovi, co má 1.9 TDI SLI MR zř. 98, nebo 97 a nesvítí mu kontrolky na potkávačky a mlhovky. Je tam nějaká změna v zapojení - pinech? Hledal jsem na fóru a nenašel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Prodal jsem moje budíky, vyndané z MR 99 1.9 TDI 81 kW L&K klukovi, co má 1.9 TDI SLI MR zř. 98, nebo 97 a nesvítí mu kontrolky na potkávačky a mlhovky. Je tam nějaká změna v zapojení - pinech? Hledal jsem na fóru a nenašel ... co se týče potkávaček, tak v ty v MR 97 a 98 nesvítí normálně, není tam žárovka a hlavně chybí drát do budíků u MR99 poktávačky už svítí, ale zase nesvítí obrysovky (akorát to otočili) Mlhy jsou u MR 97 98 99 stejný jestli mu nepraskla žárovička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.