Červen 8, 200619 r 2 bobik: to nedelej - v kobinaci s tvyma paratkovejma nohama a brylkama to fakt vypada na to tam to to tamto......... ........neboooooooj
Červen 8, 200619 r to bisi mohl skusit mě plesknout myslim že bysi to skusil po prví a na posledi laky natalko, mas krasny pravopis - ete ze vim jak to je
Červen 8, 200619 r to bisi mohl skusit mě plesknout myslim že bysi to skusil po prví a na posledi laky natalko, mas krasny pravopis - ete ze vim jak to je tobe to taky pekne lita, ale nejsme v hodine pravopisu.....
Červen 8, 200619 r No neco z toho tam nebude tata si asi veme Koktu ale pak se zase vratej ale jinak ted tu mame, Moji Feldu, Moji fabii, stribrnyho kombika fabii, maminou koktu dvojkovou, a Multivana, a ve ctvrtek jedem do brna pro FRS. Lewis: mas neco ve ctvrtek nechces si udelat vylet do brna tam by ses vezl Multivanem a spatky ve FRS .
Červen 8, 200619 r Nerikej ji to... už sem potom nebude psat... to myslim v pohode - uplne si u toho jak to ctu vybavim natalku - fakt je to v pohode nat myslim to v dobrem
Červen 8, 200619 r a hele krtek323 je tady - reknete me nekdo o nem neco sbirat drby......... ........ Vitej krtku....
Červen 8, 200619 r Katko: tyvole dit te zdravil v chabrech ten typek co tam byl semnou takovej fesnej klucik a hlavne spravnej takovej muj starsi bratricek
Červen 8, 200619 r Autor No neco z toho tam nebude tata si asi veme Koktu ale pak se zase vratej ale jinak ted tu mame, Moji Feldu, Moji fabii, stribrnyho kombika fabii, maminou koktu dvojkovou, a Multivana, a ve ctvrtek jedem do brna pro FRS. Lewis: mas neco ve ctvrtek nechces si udelat vylet do brna tam by ses vezl Multivanem a spatky ve FRS . Ani newim... myslim že se budu muset ucit... domluvime to ve stredu na strahove...
Červen 8, 200619 r Lewis: ale pockej az se mu do ni voprem, David udela virtual tuning (ten kluk co byl s krtkem na mimoni), lewis predtim nakresli nakres rucmo, koupej se kola a pak uz to pobezi jak na pasu. Sem rikal krtkovi odstav to ke me na prazdniny a mi ti stim neco udelame s lewisem furt nemame co delat .
Červen 8, 200619 r Autor No Natalka je Holandanka vis... mluvi cesky f poho ale psat neumi... napis nam neco holandsky natalko prosim...
Červen 8, 200619 r Lewis: ja tu znacku musim predelat fakt se bojim ze utrhnu kus narazniku i se znackou a nedojel bych na strahov pres letnou by ta znacka asi neprezila.
Červen 8, 200619 r Lewis: ale pockej az se mu do ni voprem, David udela virtual tuning (ten kluk co byl s krtkem na mimoni), lewis predtim nakresli nakres rucmo, koupej se kola a pak uz to pobezi jak na pasu. Sem rikal krtkovi odstav to ke me na prazdniny a mi ti stim neco udelame s lewisem furt nemame co delat . vam neco sverit na prazdniny - mno hodne bych to zvazovala leda s online kamerou
Červen 8, 200619 r Autor Lewis: ale pockej az se mu do ni voprem, David udela virtual tuning (ten kluk co byl s krtkem na mimoni), lewis predtim nakresli nakres rucmo, koupej se kola a pak uz to pobezi jak na pasu. Sem rikal krtkovi odstav to ke me na prazdniny a mi ti stim neco udelame s lewisem furt nemame co delat . jj ja vim kterej david a virtuali jsem taky videl...
Červen 8, 200619 r No Natalka je Holandanka vis... mluvi cesky f poho ale psat neumi... napis nam neco holandsky natalko prosim... me se strasne libi to jak natka ma ten prizvuk - parada
Červen 8, 200619 r Autor Lewis: ale pockej az se mu do ni voprem, David udela virtual tuning (ten kluk co byl s krtkem na mimoni), lewis predtim nakresli nakres rucmo, koupej se kola a pak uz to pobezi jak na pasu. Sem rikal krtkovi odstav to ke me na prazdniny a mi ti stim neco udelame s lewisem furt nemame co delat . vam neco sverit na prazdniny - mno hodne bych to zvazovala leda s online kamerou
Červen 8, 200619 r Autor No Natalka je Holandanka vis... mluvi cesky f poho ale psat neumi... napis nam neco holandsky natalko prosim... me se strasne libi to jak natka ma ten prizvuk - parada Natalka nema vubec... to ty mas ten legracni moravskej... ostravacky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.