Červen 8, 200619 r No Natalka je Holandanka vis... mluvi cesky f poho ale psat neumi... napis nam neco holandsky natalko prosim... me se strasne libi to jak natka ma ten prizvuk - parada Natalka nema vubec... to ty mas ten legracni moravskej... ostravacky...
Červen 8, 200619 r Natalka nema vubec... to ty mas ten legracni moravskej... ostravacky... toz banik pico zustava
Červen 8, 200619 r Autor Lewis: ja tu znacku musim predelat fakt se bojim ze utrhnu kus narazniku i se znackou a nedojel bych na strahov pres letnou by ta znacka asi neprezila. Ale jsem ji pridelaval ja ta neco vydrzi a naraznik taky... neni snad tak nizko... dyztak se na to mrknem...
Červen 8, 200619 r Natalka nema vubec... to ty mas ten legracni moravskej... ostravacky... toz banik pico zustava Sparta Praha........oléééééé
Červen 8, 200619 r Autor prosímtě laky co tady zase děláš vždit to zase tak nisky nemáš Ja jsem mu to dneska snizil a nastrikal tu kaplicku na strese na cerno...
Červen 8, 200619 r ete ze ja na tom mojim auti nemam co utrhnout, ale trochu nize k zemi by to chtelo poslat...
Červen 8, 200619 r Lewis: Ja bych jen ten vyngl co si delal otocil smerem nahoru vis co a posonul tu znacko tak o 5cm vejs a bude to ok kousek by zasahovala jakoby do diry ale to neva. Ti rikam Petr rikal ze mam u nas tak max. 1cm spis 0,5cm
Červen 8, 200619 r prosímtě laky co tady zase děláš vždit to zase tak nisky nemáš Ja jsem mu to dneska snizil a nastrikal tu kaplicku na strese na cerno... Laky ma sroubovaci podvozek?
Červen 8, 200619 r Autor Lewis: Ja bych jen ten vyngl co si delal otocil smerem nahoru vis co a posonul tu znacko tak o 5cm vejs a bude to ok kousek by zasahovala jakoby do diry ale to neva. Ti rikam Petr rikal ze mam u nas tak max. 1cm spis 0,5cm Jo tak to tak udelame... SPARTA!!! SPARTA!!!
Červen 8, 200619 r Sparta Praha........oléééééé sparta sparta ........ů parta joke to jsem cekal, presne tohle.... .....ty ty ty.......
Červen 8, 200619 r Ja jsem mu to dneska snizil a nastrikal tu kaplicku na strese na cerno... a pak ze mam hrat prekvapenou - ty taky vsechno vykecas
Červen 8, 200619 r Autor prosímtě laky co tady zase děláš vždit to zase tak nisky nemáš Ja jsem mu to dneska snizil a nastrikal tu kaplicku na strese na cerno... Laky ma sroubovaci podvozek? Ne dal jsem mu na spodek narazniku spz aby ji nemel za voknem... no a ma to asi tak 7cm nad zemi...
Červen 8, 200619 r to jsem cekal, presne tohle.... .....ty ty ty....... si to nemel psat, kdyz si znal mou reakci
Červen 8, 200619 r Ne dal jsem mu na spodek narazniku spz aby ji nemel za voknem... no a ma to asi tak 7cm nad zemi... jo ahá to si vubec nedovedu predstavit na jeho narazniku........
Červen 8, 200619 r No jo ja to nevydrzel... ale stejne se budu snazit uronit slzicku stesti, ze je to nadhertny, i kdyz sem to jeste nevidela
Červen 8, 200619 r to jsem cekal, presne tohle.... .....ty ty ty....... si to nemel psat, kdyz si znal mou reakci taky jsi me mohla mile prekvapit, ale to se nekonalo..........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.