Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
Chtelo by to neco trosku rozjet no, ale az o prazky, ten nak mezi cervencem a srpnem je vetsinou razova dira kdy zadny nejsou tak mozna v to.

vlastne uz to takhle budes mit rok, to by chtelo zmenu..... ;)

:smich::smich::smich::smich:

dobrou noc a sladke sni

• Autor
No hele ja tu mam ty puvodni co je uriznout nato nalaminovat spodek, prilepit to k tomu a pak to este celi komplet pretahnout laminem i pres ten origo aby to ve spoji nepraskalo.

no newim no...

• Autor
dobrou noc a sladke sni

A ty uz jdes take spat???

jo a v sobotu teda sraz u lukaše

• Autor
jo a v sobotu teda sraz u lukaše

jj jasný... U lakyho... Bude to velky... a potom disco Enzo...

pujdeme potom teda určite do enza jo a jirko co dělá moje ditě vubec jenifr

Ja jdu take do pelechu dobrou noc, zitra mi drzte palce, at zvladnu namontit Maxidot (nemam ani PP, tak to bude porod).....pak mi dejte vedet co a jak :)

No de o to, ze ten puvodni a dobre poreseny uchyty a hlavne pasuje a kdyz by se k nemu pridelal spodek mohlo by to bejt good ale sam se do toho nepustim asi. Ale na melniku tu mame kluka co si delal narazniky sam a ma je treba ze ctyr ruznejch narazniku takze ten urco detailne poradi jak nato.

• Autor

no ted tady lezi... pred chvili mnoukala...

Bobik: brou noc pane a v sobotu u me

laky chces udělat salaty

• Autor
Ja jdu take do pelechu dobrou noc, zitra mi drzte palce, at zvladnu namontit Maxidot (nemam ani PP, tak to bude porod).....pak mi dejte vedet co a jak :)

OK tak brou noc...

No a ja pudu hledat kam sem dal mobil a zaroven si pudu dat cigaro :).

Po tech dvou wiskach sem na cigarko dostal vylozene chut.

Krtku: na sobotu musime poridit doutnicky vanilkovi :)

• Autor
No de o to, ze ten puvodni a dobre poreseny uchyty a hlavne pasuje a kdyz by se k nemu pridelal spodek mohlo by to bejt good ale sam se do toho nepustim asi. Ale na melniku tu mame kluka co si delal narazniky sam a ma je treba ze ctyr ruznejch narazniku takze ten urco detailne poradi jak nato.

Jo Jarda urcite poradi...

Naty: salaty? myslis k masu?

krabí a vajičkovej

Lewis: jasny no jarda rikal ze i ten laminat sezenes na melniku v laminarce za hubicku.

• Autor

Jo udelame krabi a vajickovej... mozna jeste ten s tema rajcatama a vajickama a zelenym salatem... to bude mnamka a hodne ho udelame...

Naty: no uplne klidne :), maso nak nalozime ale teda to co si nakladala minule na mimon tak to bylo fakt dobry :) sem si myslel ze ja umim masa na gryl fakt dobre no ale tak sem se asi precenil :).

jo k masu

• Autor
Lewis: jasny no jarda rikal ze i ten laminat sezenes na melniku v laminarce za hubicku.

To by bylo good ale ja delal s laminatem parkrat a je to porod... to fakt nechci delat... je to na pytel namichat pak to schne celkem rychle nebo pomalu rychle na to aby s tim slo neco udelat kdyz se neco posere pomalu cekas na to pul dne nekdy no a pak brouseni a reze to jak svin ne u toho nebudu...

• Autor

Natalka je shefkucharka to vis...

jééé dík no není problém klidně udělám všechni 3 salati kdiš mi jirka pomuže a maso taky naky mužu naložit bude to maxi big parti life

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.