Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Chtelo by to neco trosku rozjet no, ale az o prazky, ten nak mezi cervencem a srpnem je vetsinou razova dira kdy zadny nejsou tak mozna v to.

vlastne uz to takhle budes mit rok, to by chtelo zmenu..... ;)

:smich::smich::smich::smich:

Vloženo
No hele ja tu mam ty puvodni co je uriznout nato nalaminovat spodek, prilepit to k tomu a pak to este celi komplet pretahnout laminem i pres ten origo aby to ve spoji nepraskalo.

no newim no...

Vloženo

Ja jdu take do pelechu dobrou noc, zitra mi drzte palce, at zvladnu namontit Maxidot (nemam ani PP, tak to bude porod).....pak mi dejte vedet co a jak :)

Vloženo

No de o to, ze ten puvodni a dobre poreseny uchyty a hlavne pasuje a kdyz by se k nemu pridelal spodek mohlo by to bejt good ale sam se do toho nepustim asi. Ale na melniku tu mame kluka co si delal narazniky sam a ma je treba ze ctyr ruznejch narazniku takze ten urco detailne poradi jak nato.

Vloženo
Ja jdu take do pelechu dobrou noc, zitra mi drzte palce, at zvladnu namontit Maxidot (nemam ani PP, tak to bude porod).....pak mi dejte vedet co a jak :)

OK tak brou noc...

Vloženo
No de o to, ze ten puvodni a dobre poreseny uchyty a hlavne pasuje a kdyz by se k nemu pridelal spodek mohlo by to bejt good ale sam se do toho nepustim asi. Ale na melniku tu mame kluka co si delal narazniky sam a ma je treba ze ctyr ruznejch narazniku takze ten urco detailne poradi jak nato.

Jo Jarda urcite poradi...

Vloženo

Naty: no uplne klidne :), maso nak nalozime ale teda to co si nakladala minule na mimon tak to bylo fakt dobry :) sem si myslel ze ja umim masa na gryl fakt dobre no ale tak sem se asi precenil :).

Vloženo
Lewis: jasny no jarda rikal ze i ten laminat sezenes na melniku v laminarce za hubicku.

To by bylo good ale ja delal s laminatem parkrat a je to porod... to fakt nechci delat... je to na pytel namichat pak to schne celkem rychle nebo pomalu rychle na to aby s tim slo neco udelat kdyz se neco posere pomalu cekas na to pul dne nekdy no a pak brouseni a reze to jak svin ne u toho nebudu...

Vloženo

jééé dík no není problém klidně udělám všechni 3 salati kdiš mi jirka pomuže a maso taky naky mužu naložit bude to maxi big parti life

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...