Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no a nebo enzo tam bisme také mohli jit katko to je dosco teka dva dny za sebou akce a v nedeli prace - bomba jasne ze beru - zaparime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 jsem pro pizzu - naty super napad Jo pizzu mame nej v okoli... Fakt super nápad Naty!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ty si moje kocicka tak uz zavri ocicka, ats e ti krasne sny zdaji a slavici at ti zazpivaji. Krasnou pisen z meho srdce at se ti zda treba jenom o me tohle me ted prislo Od koho??? ja to nebyl...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 kde je laky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Od koho??? od martana z OC - tohle me obcas posila nevim, asi je opustenej, tak ulevuje sve dusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no a nebo enzo tam bisme také mohli jit katko to je dosco teka dva dny za sebou akce a v nedeli prace - bomba jasne ze beru - zaparime Me se nikam na rockoteku nechce... a hlavne me tam teda nekdo veme... protoze auto tam nechavat nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 jsem pro pizzu - naty super napad Jo pizzu mame nej v okoli... Fakt super nápad Naty!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 kdo souhlasi stim že jit na pizu a potom na disco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ty si moje kocicka tak uz zavri ocicka, ats e ti krasne sny zdaji a slavici at ti zazpivaji. Krasnou pisen z meho srdce at se ti zda treba jenom o me tohle me ted prislo Od koho??? ja to nebyl...... No právě... já taky ne... Laky kde jsi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jo martinek... a pekne se nam vybarvuje cacorka jedna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 kdo souhlasi stim že jit na pizu a potom na disco jsem pro auto vezmu - v ty tme se ztarti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ty si moje kocicka tak uz zavri ocicka, ats e ti krasne sny zdaji a slavici at ti zazpivaji. Krasnou pisen z meho srdce at se ti zda treba jenom o me tohle me ted prislo Od koho??? ja to nebyl...... No právě... já taky ne... Laky kde jsi??? tak Lukas .jinak klidne pro pizza i disco, ale nesmim pit.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no tak ibu hodiš dom a nedělej fori dlouho jsi tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jsem pro pizzu... DIsco se podridim... ale pokud vim ja se mam ucit a nat ma mit klid na luzku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jo martinek... a pekne se nam vybarvuje cacorka jedna... ja ho ani neznam - jen ze je nekde z vysociny a ma dva velky hafany a octavii to je vse - on to uz zkousi dlouho, ale hold opet neuspech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jsem pro pizzu... DIsco se podridim... ale pokud vim ja se mam ucit a nat ma mit klid na luzku... klid na luzku budes mit az den po....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jo tak na to disco jdeme... bude to super akce... Bobik Cacora Laky a Tatka!!! Bobik ho nezna ale az ho pozna tak se posere... S tim je prdel nejvetsi... Doufam ze pojede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 tak ty se nebudes ucit, nat nebude mit klid na luzku a pak neco doma bude v posteli - lewis s nat - souhlasite?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Sakra Laky v sobotu jdeme na pizzu potom do enza... musis to cinknout Thomasovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jo tak na to disco jdeme... bude to super akce... Bobik Cacora Laky a Tatka!!! Bobik ho nezna ale az ho pozna tak se posere... S tim je prdel nejvetsi... Doufam ze pojede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 tak ty se nebudes ucit, nat nebude mit klid na luzku a pak neco doma bude v posteli - lewis s nat - souhlasite?? Ja se nechci ucit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jojo na melniku maj super chainu, tak Multivan v plny nalozi je pecka no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no a co jenom aby nekdo neměl zase opět keci víš kdo ...a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ted sem ho tu pekne zaparkoval je to ale krava, tyjo stolecek hezky navigacku atd.. fakt moc pekny a pekna modra metaliza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jojo na melniku maj super chainu, tak Multivan v plny nalozi je pecka no china padla jdeme na pizzu a do enza... cinkni to thomasovi... bude prdel... udelame takovej mensi tuning sraz a pak disco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.