Červen 8, 200619 r no a nebo enzo tam bisme také mohli jit katko to je dosco teka dva dny za sebou akce a v nedeli prace - bomba jasne ze beru - zaparime
Červen 8, 200619 r Autor jsem pro pizzu - naty super napad Jo pizzu mame nej v okoli... Fakt super nápad Naty!!!
Červen 8, 200619 r Ty si moje kocicka tak uz zavri ocicka, ats e ti krasne sny zdaji a slavici at ti zazpivaji. Krasnou pisen z meho srdce at se ti zda treba jenom o me tohle me ted prislo Od koho??? ja to nebyl......
Červen 8, 200619 r Od koho??? od martana z OC - tohle me obcas posila nevim, asi je opustenej, tak ulevuje sve dusi
Červen 8, 200619 r Autor no a nebo enzo tam bisme také mohli jit katko to je dosco teka dva dny za sebou akce a v nedeli prace - bomba jasne ze beru - zaparime Me se nikam na rockoteku nechce... a hlavne me tam teda nekdo veme... protoze auto tam nechavat nebudu...
Červen 8, 200619 r jsem pro pizzu - naty super napad Jo pizzu mame nej v okoli... Fakt super nápad Naty!!!
Červen 8, 200619 r Autor Ty si moje kocicka tak uz zavri ocicka, ats e ti krasne sny zdaji a slavici at ti zazpivaji. Krasnou pisen z meho srdce at se ti zda treba jenom o me tohle me ted prislo Od koho??? ja to nebyl...... No právě... já taky ne... Laky kde jsi???
Červen 8, 200619 r kdo souhlasi stim že jit na pizu a potom na disco jsem pro auto vezmu - v ty tme se ztarti
Červen 8, 200619 r Ty si moje kocicka tak uz zavri ocicka, ats e ti krasne sny zdaji a slavici at ti zazpivaji. Krasnou pisen z meho srdce at se ti zda treba jenom o me tohle me ted prislo Od koho??? ja to nebyl...... No právě... já taky ne... Laky kde jsi??? tak Lukas .jinak klidne pro pizza i disco, ale nesmim pit..........
Červen 8, 200619 r Autor Jsem pro pizzu... DIsco se podridim... ale pokud vim ja se mam ucit a nat ma mit klid na luzku...
Červen 8, 200619 r Jo martinek... a pekne se nam vybarvuje cacorka jedna... ja ho ani neznam - jen ze je nekde z vysociny a ma dva velky hafany a octavii to je vse - on to uz zkousi dlouho, ale hold opet neuspech
Červen 8, 200619 r Jsem pro pizzu... DIsco se podridim... ale pokud vim ja se mam ucit a nat ma mit klid na luzku... klid na luzku budes mit az den po.......
Červen 8, 200619 r Autor Jo tak na to disco jdeme... bude to super akce... Bobik Cacora Laky a Tatka!!! Bobik ho nezna ale az ho pozna tak se posere... S tim je prdel nejvetsi... Doufam ze pojede...
Červen 8, 200619 r tak ty se nebudes ucit, nat nebude mit klid na luzku a pak neco doma bude v posteli - lewis s nat - souhlasite??
Červen 8, 200619 r Autor Sakra Laky v sobotu jdeme na pizzu potom do enza... musis to cinknout Thomasovi...
Červen 8, 200619 r Jo tak na to disco jdeme... bude to super akce... Bobik Cacora Laky a Tatka!!! Bobik ho nezna ale az ho pozna tak se posere... S tim je prdel nejvetsi... Doufam ze pojede...
Červen 8, 200619 r Autor tak ty se nebudes ucit, nat nebude mit klid na luzku a pak neco doma bude v posteli - lewis s nat - souhlasite?? Ja se nechci ucit!!!
Červen 8, 200619 r Ted sem ho tu pekne zaparkoval je to ale krava, tyjo stolecek hezky navigacku atd.. fakt moc pekny a pekna modra metaliza.
Červen 8, 200619 r Autor Jojo na melniku maj super chainu, tak Multivan v plny nalozi je pecka no china padla jdeme na pizzu a do enza... cinkni to thomasovi... bude prdel... udelame takovej mensi tuning sraz a pak disco...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.