Červen 8, 200619 r Autor mi mame v bazenu 31 stupnu a je tam krasne teplo... taky to uz mate kryty laky???
Červen 8, 200619 r Naty: kua neres to nebo ti ji plesknu uz kdyz rikam ze se poskladame tak se poskladame a kdyztak nechame otevreny dvere a bobik s katkou to postavej pred dvere to je nakej problem? neni ja to tam s tou netjuningovanou fabkou nenecham
Červen 8, 200619 r Jako i kdyby nasi byli doma tak je to fuk, tata prijde okoukne auta a bude kecat s nama pochlubi se svoji koktou a multivanem a pohoda mam ty je to fuk teda bude muset bejt tak si bude v baraku uklizet jak kazdej vejkend takze pohoda a kdyby byl doma bratr tak to by byl tepr mazec ten by to este po vesnici drazdil na krosce a to by se tepr vsici posrali no to vite vesnice no u nas je to husty a ja uz si du dat druhyho panaka dvanactilety wisky
Červen 8, 200619 r Naty: kua neres to nebo ti ji plesknu uz kdyz rikam ze se poskladame tak se poskladame a kdyztak nechame otevreny dvere a bobik s katkou to postavej pred dvere to je nakej problem? neni ja to tam s tou netjuningovanou fabkou nenecham netjůninkovanou, ted jsem se urazil
Červen 8, 200619 r Autor To nebude potreba to stavet pred dvere... tam se vyskladame jako prd... dyt je to par aut... hele dyt jsme tam byli tatka a ja a nerikej ze se tam nenaskladame... jen 3 auta navic... maximalne ven hodis feldu...
Červen 8, 200619 r Bobiku, Katko: poslete me pmkem cisla na mobily at to mam v kupe a vsechny obvolam ze to u nas rozjedem. Projistotu abych vas pak neschanel. Zaridim to vsechno dohodnu tyvole se tesim.
Červen 8, 200619 r Autor Naty: kua neres to nebo ti ji plesknu uz kdyz rikam ze se poskladame tak se poskladame a kdyztak nechame otevreny dvere a bobik s katkou to postavej pred dvere to je nakej problem? neni ja to tam s tou netjuningovanou fabkou nenecham netjůninkovanou, ted jsem se urazil
Červen 8, 200619 r Bobiku, Katko: poslete me pmkem cisla na mobily at to mam v kupe a vsechny obvolam ze to u nas rozjedem. Projistotu abych vas pak neschanel. Zaridim to vsechno dohodnu tyvole se tesim. posilam na ICQ
Červen 8, 200619 r Autor toje jirko fakt deti by tam zlobyli a ty ani neviš kolik mate psu no přeci 5 no jo uz jen 5...
Červen 8, 200619 r Naty: kua neres to nebo ti ji plesknu uz kdyz rikam ze se poskladame tak se poskladame a kdyztak nechame otevreny dvere a bobik s katkou to postavej pred dvere to je nakej problem? neni ja to tam s tou netjuningovanou fabkou nenecham netjůninkovanou, ted jsem se urazil bukvi, vid bobiku
Červen 8, 200619 r Autor Bobiku, Katko: poslete me pmkem cisla na mobily at to mam v kupe a vsechny obvolam ze to u nas rozjedem. Projistotu abych vas pak neschanel. Zaridim to vsechno dohodnu tyvole se tesim. Bude to super akce...
Červen 8, 200619 r Naty: kua neres to nebo ti ji plesknu uz kdyz rikam ze se poskladame tak se poskladame a kdyztak nechame otevreny dvere a bobik s katkou to postavej pred dvere to je nakej problem? neni ja to tam s tou netjuningovanou fabkou nenecham netjůninkovanou, ted jsem se urazil se mi tu normalne tlemite behehehe
Červen 8, 200619 r Autor Naty: kua neres to nebo ti ji plesknu uz kdyz rikam ze se poskladame tak se poskladame a kdyztak nechame otevreny dvere a bobik s katkou to postavej pred dvere to je nakej problem? neni ja to tam s tou netjuningovanou fabkou nenecham netjůninkovanou, ted jsem se urazil bukvi, vid bobiku jj to jsme vsichni 3...
Červen 8, 200619 r teda ta Cacorka si ze me dela normal prdel, si pis, ze si vezmu cervenej svetr..........
Červen 8, 200619 r Autor takze lakyho fabie bobikova, octa cacorky moje iba vectra tatky a magda krtka... tatova fabie lakyho felda jeste 2 octy a multivan... ted tak nejak nevim ale jsme ingeniri ne kurva to tam vyskladame...
Červen 8, 200619 r 2 bobik: to nedelej - v kobinaci s tvyma paratkovejma nohama a brylkama to fakt vypada na to tam to
Červen 8, 200619 r takze lakyho fabie bobikova, octa cacorky moje iba vectra tatky a magda krtka... tatova fabie lakyho felda jeste 2 octy a multivan... ted tak nejak nevim ale jsme ingeniri ne kurva to tam vyskladame... jeste nejsme..........ale trebas kdo vi......
Červen 8, 200619 r takze lakyho fabie bobikova, octa cacorky moje iba vectra tatky a magda krtka... tatova fabie lakyho felda jeste 2 octy a multivan... ted tak nejak nevim ale jsme ingeniri ne kurva to tam vyskladame... Cácorka to tam srovna
Červen 8, 200619 r to bisi mohl skusit mě plesknout myslim že bysi to skusil po prví a na posledi laky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.