Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 jake bude pocasi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 my mame v akvarku na rasy ancistrusy, lae do bazenu nevim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 mi mame v bazenu 31 stupnu a je tam krasne teplo... taky to uz mate kryty laky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 jake bude pocasi?? ma byt vedro jako svin........na krivy nohy...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Naty: kua neres to nebo ti ji plesknu uz kdyz rikam ze se poskladame tak se poskladame a kdyztak nechame otevreny dvere a bobik s katkou to postavej pred dvere to je nakej problem? neni ja to tam s tou netjuningovanou fabkou nenecham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jako i kdyby nasi byli doma tak je to fuk, tata prijde okoukne auta a bude kecat s nama pochlubi se svoji koktou a multivanem a pohoda mam ty je to fuk teda bude muset bejt tak si bude v baraku uklizet jak kazdej vejkend takze pohoda a kdyby byl doma bratr tak to by byl tepr mazec ten by to este po vesnici drazdil na krosce a to by se tepr vsici posrali no to vite vesnice no u nas je to husty a ja uz si du dat druhyho panaka dvanactilety wisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Naty: kua neres to nebo ti ji plesknu uz kdyz rikam ze se poskladame tak se poskladame a kdyztak nechame otevreny dvere a bobik s katkou to postavej pred dvere to je nakej problem? neni ja to tam s tou netjuningovanou fabkou nenecham netjůninkovanou, ted jsem se urazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 To nebude potreba to stavet pred dvere... tam se vyskladame jako prd... dyt je to par aut... hele dyt jsme tam byli tatka a ja a nerikej ze se tam nenaskladame... jen 3 auta navic... maximalne ven hodis feldu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Bobiku, Katko: poslete me pmkem cisla na mobily at to mam v kupe a vsechny obvolam ze to u nas rozjedem. Projistotu abych vas pak neschanel. Zaridim to vsechno dohodnu tyvole se tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 toje jirko fakt deti by tam zlobyli a ty ani neviš kolik mate psu no přeci 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Naty: kua neres to nebo ti ji plesknu uz kdyz rikam ze se poskladame tak se poskladame a kdyztak nechame otevreny dvere a bobik s katkou to postavej pred dvere to je nakej problem? neni ja to tam s tou netjuningovanou fabkou nenecham netjůninkovanou, ted jsem se urazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Bobiku, Katko: poslete me pmkem cisla na mobily at to mam v kupe a vsechny obvolam ze to u nas rozjedem. Projistotu abych vas pak neschanel. Zaridim to vsechno dohodnu tyvole se tesim. posilam na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 toje jirko fakt deti by tam zlobyli a ty ani neviš kolik mate psu no přeci 5 no jo uz jen 5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Naty: kua neres to nebo ti ji plesknu uz kdyz rikam ze se poskladame tak se poskladame a kdyztak nechame otevreny dvere a bobik s katkou to postavej pred dvere to je nakej problem? neni ja to tam s tou netjuningovanou fabkou nenecham netjůninkovanou, ted jsem se urazil bukvi, vid bobiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Bobiku, Katko: poslete me pmkem cisla na mobily at to mam v kupe a vsechny obvolam ze to u nas rozjedem. Projistotu abych vas pak neschanel. Zaridim to vsechno dohodnu tyvole se tesim. Bude to super akce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Naty: kua neres to nebo ti ji plesknu uz kdyz rikam ze se poskladame tak se poskladame a kdyztak nechame otevreny dvere a bobik s katkou to postavej pred dvere to je nakej problem? neni ja to tam s tou netjuningovanou fabkou nenecham netjůninkovanou, ted jsem se urazil se mi tu normalne tlemite behehehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Naty: kua neres to nebo ti ji plesknu uz kdyz rikam ze se poskladame tak se poskladame a kdyztak nechame otevreny dvere a bobik s katkou to postavej pred dvere to je nakej problem? neni ja to tam s tou netjuningovanou fabkou nenecham netjůninkovanou, ted jsem se urazil bukvi, vid bobiku jj to jsme vsichni 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 teda ta Cacorka si ze me dela normal prdel, si pis, ze si vezmu cervenej svetr.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 jj to jsme vsichni 3... bóóóóóóžínku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 takze lakyho fabie bobikova, octa cacorky moje iba vectra tatky a magda krtka... tatova fabie lakyho felda jeste 2 octy a multivan... ted tak nejak nevim ale jsme ingeniri ne kurva to tam vyskladame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 2 bobik: to nedelej - v kobinaci s tvyma paratkovejma nohama a brylkama to fakt vypada na to tam to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 11 aut jestli dobre pocitam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 takze lakyho fabie bobikova, octa cacorky moje iba vectra tatky a magda krtka... tatova fabie lakyho felda jeste 2 octy a multivan... ted tak nejak nevim ale jsme ingeniri ne kurva to tam vyskladame... jeste nejsme..........ale trebas kdo vi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 takze lakyho fabie bobikova, octa cacorky moje iba vectra tatky a magda krtka... tatova fabie lakyho felda jeste 2 octy a multivan... ted tak nejak nevim ale jsme ingeniri ne kurva to tam vyskladame... Cácorka to tam srovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 to bisi mohl skusit mě plesknout myslim že bysi to skusil po prví a na posledi laky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.