Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 prosímtě laky co tady zase děláš vždit to zase tak nisky nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Musite mit chvili strpeni krtek neni az tak zdatnej ted mu vysvetluju co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No Natalka je Holandanka vis... mluvi cesky f poho ale psat neumi... napis nam neco holandsky natalko prosim... me se strasne libi to jak natka ma ten prizvuk - parada Natalka nema vubec... to ty mas ten legracni moravskej... ostravacky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Natalka nema vubec... to ty mas ten legracni moravskej... ostravacky... toz banik pico zustava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Lewis: ja tu znacku musim predelat fakt se bojim ze utrhnu kus narazniku i se znackou a nedojel bych na strahov pres letnou by ta znacka asi neprezila. Ale jsem ji pridelaval ja ta neco vydrzi a naraznik taky... neni snad tak nizko... dyztak se na to mrknem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Natalka nema vubec... to ty mas ten legracni moravskej... ostravacky... toz banik pico zustava Sparta Praha........oléééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 prosímtě laky co tady zase děláš vždit to zase tak nisky nemáš Ja jsem mu to dneska snizil a nastrikal tu kaplicku na strese na cerno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 ete ze ja na tom mojim auti nemam co utrhnout, ale trochu nize k zemi by to chtelo poslat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Lewis: Ja bych jen ten vyngl co si delal otocil smerem nahoru vis co a posonul tu znacko tak o 5cm vejs a bude to ok kousek by zasahovala jakoby do diry ale to neva. Ti rikam Petr rikal ze mam u nas tak max. 1cm spis 0,5cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 FCB FC BANÍK OLÉ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 prosímtě laky co tady zase děláš vždit to zase tak nisky nemáš Ja jsem mu to dneska snizil a nastrikal tu kaplicku na strese na cerno... Laky ma sroubovaci podvozek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Sparta Praha........oléééééé sparta sparta ........ů parta joke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 To mam ale servismana, no jo lewis je proste lewis no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Lewis: Ja bych jen ten vyngl co si delal otocil smerem nahoru vis co a posonul tu znacko tak o 5cm vejs a bude to ok kousek by zasahovala jakoby do diry ale to neva. Ti rikam Petr rikal ze mam u nas tak max. 1cm spis 0,5cm Jo tak to tak udelame... SPARTA!!! SPARTA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Sparta Praha........oléééééé sparta sparta ........ů parta joke to jsem cekal, presne tohle.... .....ty ty ty....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ja jsem mu to dneska snizil a nastrikal tu kaplicku na strese na cerno... a pak ze mam hrat prekvapenou - ty taky vsechno vykecas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 prosímtě laky co tady zase děláš vždit to zase tak nisky nemáš Ja jsem mu to dneska snizil a nastrikal tu kaplicku na strese na cerno... Laky ma sroubovaci podvozek? Ne dal jsem mu na spodek narazniku spz aby ji nemel za voknem... no a ma to asi tak 7cm nad zemi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No jo ja to nevydrzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 to jsem cekal, presne tohle.... .....ty ty ty....... si to nemel psat, kdyz si znal mou reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ne dal jsem mu na spodek narazniku spz aby ji nemel za voknem... no a ma to asi tak 7cm nad zemi... jo ahá to si vubec nedovedu predstavit na jeho narazniku........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek323 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 To ja jim tam magdu v klidku sverim,jsou to kluci sikovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no a udelali jste neco stima šroupkama na nafuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No jo ja to nevydrzel... ale stejne se budu snazit uronit slzicku stesti, ze je to nadhertny, i kdyz sem to jeste nevidela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 to jsem cekal, presne tohle.... .....ty ty ty....... si to nemel psat, kdyz si znal mou reakci taky jsi me mohla mile prekvapit, ale to se nekonalo.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No videte jak ten Krtek nam veri tak co by nam nemohla verit kaca . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.