Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 To ja jim tam magdu v klidku sverim,jsou to kluci sikovny co mas za auti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no a udelali jste neco stima šroupkama na nafuku to pochybuju natalko, ale uz aspon vi o cem jsme se bavily u meka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ne dal jsem mu na spodek narazniku spz aby ji nemel za voknem... no a ma to asi tak 7cm nad zemi... jo ahá to si vubec nedovedu predstavit na jeho narazniku........ No chtel to tak... mel to mit... ja jsem mu rikal ze je to takovy diskutabilni... ale tak jak to chce opravit to bude lepsi ja jsem to tak chel udelat od zacatku ale jemu se to nelibilo ale v pohode to bude... opravime v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Naty: no udelali vsechny sedej jak maj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 To ja jim tam magdu v klidku sverim,jsou to kluci sikovny co mas za auti? mazdicku 323 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No me se ta znacka tak libi, je to husty jak to opticky snizuje to je fakt pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ne dal jsem mu na spodek narazniku spz aby ji nemel za voknem... no a ma to asi tak 7cm nad zemi... jo ahá to si vubec nedovedu predstavit na jeho narazniku........ No chtel to tak... mel to mit... ja jsem mu rikal ze je to takovy diskutabilni... ale tak jak to chce opravit to bude lepsi ja jsem to tak chel udelat od zacatku ale jemu se to nelibilo ale v pohode to bude... opravime v sobotu oooooo, to vam prihodim Bobiska a muzete Tjůninkovat........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 a o kolik to máš nisky tý jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 taky jsi me mohla mile prekvapit, ale to se nekonalo.......... od toho tu nejsem aby jsem mile prekvapovala - pretvarka niet muj obor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 mazda jak se vam libi...magda jak se vam libi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No me se ta znacka tak libi, je to husty jak to opticky snizuje to je fakt pecka. no ten predek mas opticky jakoby nahoru, s tim by to neco chtelo vymyslet....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 To ja jim tam magdu v klidku sverim,jsou to kluci sikovny co mas za auti? mazdicku 323 Auto emoción...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 a o kolik to máš nisky tý jirko nizsi to mam o 4cm a nizký to mam asi tak 14-13cm... nad zemi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 taky jsi me mohla mile prekvapit, ale to se nekonalo.......... od toho tu nejsem aby jsem mile prekvapovala - pretvarka niet muj obor ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Bobik: ty prej budes mit naky novy narazniky ci co? Ja bych chtel asi ten carstyling and tuning to je jeden z hodne mala co se mi libi spis jedinej hned potom mojim . Stejnak to dopadne ze asi predelam ten muj ten novej stejnak nebude pasovat , furt premeslim to posadit dolu no ale nevim no, objednam asi ty pruziny s pola -50/-50 a uvidim ono to stejne neklesne o 5 ale treba o 35mm nebo max. 40mm a to bude ok to pude i bez dorazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 to ja vím že tam sedej jak maj ale mně seto třeba nelíbí ale zase každího vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 s 323kou jsem jezdila - celkem dobe auti, ale bylo v tom jak v traktoru - korejsky cudliky a proste takovy cely nijaky - byl to rv 1995 a bylo to jedne postarsi pani ktera radila na tri pri rychlosti 90km/hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jo sroubky jsme sestelovali tak aby sedeli ale jinak jsme s nima nic nedelali... jsou porad chromovy... holkam se to nelibi vis laky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Bobik: ty prej budes mit naky novy narazniky ci co? Ja bych chtel asi ten carstyling and tuning to je jeden z hodne mala co se mi libi spis jedinej hned potom mojim . Stejnak to dopadne ze asi predelam ten muj ten novej stejnak nebude pasovat , furt premeslim to posadit dolu no ale nevim no, objednam asi ty pruziny s pola -50/-50 a uvidim ono to stejne neklesne o 5 ale treba o 35mm nebo max. 40mm a to bude ok to pude i bez dorazu. jj na TF jsi cetl dobre.....predni komplet zahladit......ale asi az na zimu, tad delam maxika apotom prdnu folie....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 tak ja napišu hallandsky neco tak napište co me nic nenapada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 sakra me dneska boli ty zada... ta kuze... pali to jak svin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 tak ja napišu hallandsky neco tak napište co me nic nenapada dobrou noc a hezke sny bo se chystam spinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Laky: ten narazni co je na TF je docela dobrej, ale nechtel by jsi spis neco vlastniho?.....takhle to bude porad neco, co muze mit nekdo jinej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 tak ja napišu hallandsky neco tak napište co me nic nenapada co chces napis... treba neco o nas a o autech... ja se to potom pokusim prelozit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 lewisku, copak mas se zadama?? ja dneska dostala odbornou masaz a jeste me to vic dorazilo a fastum gel nepomaha : ach ta reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.