Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Chtelo by to neco trosku rozjet no, ale az o prazky, ten nak mezi cervencem a srpnem je vetsinou razova dira kdy zadny nejsou tak mozna v to. vlastne uz to takhle budes mit rok, to by chtelo zmenu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 dobrou noc a sladke sni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No hele ja tu mam ty puvodni co je uriznout nato nalaminovat spodek, prilepit to k tomu a pak to este celi komplet pretahnout laminem i pres ten origo aby to ve spoji nepraskalo. no newim no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 dobrou noc a sladke sni A ty uz jdes take spat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 jo a v sobotu teda sraz u lukaše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 jo a v sobotu teda sraz u lukaše jj jasný... U lakyho... Bude to velky... a potom disco Enzo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 pujdeme potom teda určite do enza jo a jirko co dělá moje ditě vubec jenifr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ja jdu take do pelechu dobrou noc, zitra mi drzte palce, at zvladnu namontit Maxidot (nemam ani PP, tak to bude porod).....pak mi dejte vedet co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No de o to, ze ten puvodni a dobre poreseny uchyty a hlavne pasuje a kdyz by se k nemu pridelal spodek mohlo by to bejt good ale sam se do toho nepustim asi. Ale na melniku tu mame kluka co si delal narazniky sam a ma je treba ze ctyr ruznejch narazniku takze ten urco detailne poradi jak nato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no ted tady lezi... pred chvili mnoukala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Bobik: brou noc pane a v sobotu u me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 laky chces udělat salaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ja jdu take do pelechu dobrou noc, zitra mi drzte palce, at zvladnu namontit Maxidot (nemam ani PP, tak to bude porod).....pak mi dejte vedet co a jak OK tak brou noc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No a ja pudu hledat kam sem dal mobil a zaroven si pudu dat cigaro . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Po tech dvou wiskach sem na cigarko dostal vylozene chut. Krtku: na sobotu musime poridit doutnicky vanilkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No de o to, ze ten puvodni a dobre poreseny uchyty a hlavne pasuje a kdyz by se k nemu pridelal spodek mohlo by to bejt good ale sam se do toho nepustim asi. Ale na melniku tu mame kluka co si delal narazniky sam a ma je treba ze ctyr ruznejch narazniku takze ten urco detailne poradi jak nato. Jo Jarda urcite poradi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Naty: salaty? myslis k masu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 krabí a vajičkovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Lewis: jasny no jarda rikal ze i ten laminat sezenes na melniku v laminarce za hubicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jo udelame krabi a vajickovej... mozna jeste ten s tema rajcatama a vajickama a zelenym salatem... to bude mnamka a hodne ho udelame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Naty: no uplne klidne , maso nak nalozime ale teda to co si nakladala minule na mimon tak to bylo fakt dobry sem si myslel ze ja umim masa na gryl fakt dobre no ale tak sem se asi precenil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 jo k masu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Lewis: jasny no jarda rikal ze i ten laminat sezenes na melniku v laminarce za hubicku. To by bylo good ale ja delal s laminatem parkrat a je to porod... to fakt nechci delat... je to na pytel namichat pak to schne celkem rychle nebo pomalu rychle na to aby s tim slo neco udelat kdyz se neco posere pomalu cekas na to pul dne nekdy no a pak brouseni a reze to jak svin ne u toho nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Natalka je shefkucharka to vis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 jééé dík no není problém klidně udělám všechni 3 salati kdiš mi jirka pomuže a maso taky naky mužu naložit bude to maxi big parti life Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.