djvlada Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 cau protocil sem zamek u ridice nevim co se tam stalo ale proste se da tocit do kolecka nic se nedeje nevite co bude stat oprava te kliky nebo jak se to da zpravit dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 cau protocil sem zamek u ridice nevim co se tam stalo ale proste se da tocit do kolecka nic se nedeje nevite co bude stat oprava te kliky nebo jak se to da zpravit dik já měl něco podobného.Jak jsem to rozebral,tak jsem měl zlomenej ten bílej bazmek co je ta šipka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 28. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 aha a co ten bilej srac stal teda docela me to sere kdyz du z druhy strany tak to nemuzu odemcit a zamek je jednoduchy vytahnout nebo slozity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 co to stojí nevím.já jsem koupil celej zámek.a vytáhnout zámek není složité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moja Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Ahoj něco podobnýho jsem dělal kamarádovi, na vrakáči stál cca 500-600 a vyndat není problém, stačí rozdělat tapec, ten igelit pod ním, vyndat zámek, odpojit táhlo od kliky, povolit stahovačku aby trošku uhnula a povolit 2 tisícihrany z boku dveří a sistémem ježek v kleci vyjmout zámek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.