Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdar mám problém, sednu do auta, nastartuju a vše ok, akorát že pustím blinkr a nic, ani jeden, větrák nejde, klima nejde, stěrače a ostřikovače nejdou, vyhříváni okna nejde, klapka vnitřní cirkulace s podivem funguje, vypínání ASR taky jde, dálkový fungujou a když to chcípnu a pustím jakoby blinkr aby svítila jedna strana parkovaček tak jde taky, nouzový blinkry jdou, osvětlení tlačítek a lampička taky, světla komplet jsou

pojistky toho co nejde jsou ok

na palubce nesvítí tlačítko nouzových blinkrů, ale pokud větrák přepnu na nulu, tak se tlač.nouzáků trošku rozsvítí a pokud zapnu stěrače tak malinko pohasne

chvilku jsem si s tím hrál a najednou cvaklo jakoby v pojistkovce a vše fachá

máte někdo radu, co to bylo, nerad bych se idal třeba 300 km bez blinkrů a stěračů

zdar mám problém, sednu do auta, nastartuju a vše ok, akorát že pustím blinkr a nic, ani jeden, větrák nejde, klima nejde, stěrače a ostřikovače nejdou, vyhříváni okna nejde, klapka vnitřní cirkulace s podivem funguje, vypínání ASR taky jde, dálkový fungujou a když to chcípnu a pustím jakoby blinkr aby svítila jedna strana parkovaček tak jde taky, nouzový blinkry jdou, osvětlení tlačítek a lampička taky, světla komplet jsou

pojistky toho co nejde jsou ok

na palubce nesvítí tlačítko nouzových blinkrů, ale pokud větrák přepnu na nulu, tak se tlač.nouzáků trošku rozsvítí a pokud zapnu stěrače tak malinko pohasne

chvilku jsem si s tím hrál a najednou cvaklo jakoby v pojistkovce a vše fachá

máte někdo radu, co to bylo, nerad bych se idal třeba 300 km bez blinkrů a stěračů

Ahoj mel jsem uplne to stejny - byla vyhrata jedna svorkovnice je to pod pedalama tam je spousta 12 + na jedne svorkovnici a ja mel jednu povolenou maticku a pekne se to tam speklo. Nesel blinkr ani jeden,ventilator,klima, ani sterace hruza. Hledej tam

Upraveno od Host

• Autor

díkec, schválně zejtra kouknu

mě právě zaráží že najednou to zase jde

ještě zkontroluj kostru podkomfortkou

• Autor

a tu kde najdu pls?

sundej spodek palubky u řidiče

sedni si na řidičovo sedadlo přišun se dopředu a u tvýho levýho kolena budeš mít černou krabičku cca 7x12,3 cm s 1,2,3 konektory po ca 20 ti drátech, a pod tou komfortkou je kostřící bod (uzavřená matka na 6tce závitu)

viz červená šipka

PS: omluvte bordel, "ve stavbě" :D

post-6604-1193602698_thumb.jpg

viz červená šipka

na staveništi se pracuje :D

viz červená šipka

na staveništi se pracuje :D

ano, ano, stále hrozí pád pojistkovky na budku, už mě párkrát řachla, resp mě spadne na kebuli, já se leknu a řachnu se o palubku :D

je to rizikové pracoviště

• Autor

tak jsem na to koukal a na první pohled nic špatně nevypadá, kostřící bod u komfortky je dotaženej a ty svorkovnice vedle taky

a dneska to udělalo zase, tak jsem poklepal na spodek palubky v místě kde je komfortka a rozhjelo se to

tož co teď myslíte, že na Vagu se něco zjistí?

což takhle ten S kontakt a jeho relé + svorka na relé boxu 75X, všechno, co píše, tak je přes něj, spínačku jsme vyloučil, to by mu svítila kontrolka ABS, ABS je napojené z ovládání relátka S kontaktu co jde od spínačky.

Upraveno od rolbar

• Autor

zejtra prověřím a uvidíme, akorám musím ujet cca 250 km, tak snad to dám :)

• 5 let později...

Ahoj, mám Octavii 1,9 tdi rok 1998 a začal se mi projevovat podobný problém. Nejdřív začali blbnout směrovky, chvíli jo pak zase chvíli ne, teď už nejdou vůbec, k tomu vyhřívání zadního skla, teď už nejdou ani stěrače a ventilátor. A dneska nejde už ani rádio.

Není tu výsledek tady toho problému, proto se ptám. Díky za rady :kol-47:

Asi to bude tím, že "vrchní prchnul"! kol1

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.