kadlec Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 zdar mám problém, sednu do auta, nastartuju a vše ok, akorát že pustím blinkr a nic, ani jeden, větrák nejde, klima nejde, stěrače a ostřikovače nejdou, vyhříváni okna nejde, klapka vnitřní cirkulace s podivem funguje, vypínání ASR taky jde, dálkový fungujou a když to chcípnu a pustím jakoby blinkr aby svítila jedna strana parkovaček tak jde taky, nouzový blinkry jdou, osvětlení tlačítek a lampička taky, světla komplet jsou pojistky toho co nejde jsou ok na palubce nesvítí tlačítko nouzových blinkrů, ale pokud větrák přepnu na nulu, tak se tlač.nouzáků trošku rozsvítí a pokud zapnu stěrače tak malinko pohasne chvilku jsem si s tím hrál a najednou cvaklo jakoby v pojistkovce a vše fachá máte někdo radu, co to bylo, nerad bych se idal třeba 300 km bez blinkrů a stěračů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) zdar mám problém, sednu do auta, nastartuju a vše ok, akorát že pustím blinkr a nic, ani jeden, větrák nejde, klima nejde, stěrače a ostřikovače nejdou, vyhříváni okna nejde, klapka vnitřní cirkulace s podivem funguje, vypínání ASR taky jde, dálkový fungujou a když to chcípnu a pustím jakoby blinkr aby svítila jedna strana parkovaček tak jde taky, nouzový blinkry jdou, osvětlení tlačítek a lampička taky, světla komplet jsoupojistky toho co nejde jsou ok na palubce nesvítí tlačítko nouzových blinkrů, ale pokud větrák přepnu na nulu, tak se tlač.nouzáků trošku rozsvítí a pokud zapnu stěrače tak malinko pohasne chvilku jsem si s tím hrál a najednou cvaklo jakoby v pojistkovce a vše fachá máte někdo radu, co to bylo, nerad bych se idal třeba 300 km bez blinkrů a stěračů Ahoj mel jsem uplne to stejny - byla vyhrata jedna svorkovnice je to pod pedalama tam je spousta 12 + na jedne svorkovnici a ja mel jednu povolenou maticku a pekne se to tam speklo. Nesel blinkr ani jeden,ventilator,klima, ani sterace hruza. Hledej tam Editováno: 28. Říjen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 28. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 díkec, schválně zejtra kouknu mě právě zaráží že najednou to zase jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 ještě zkontroluj kostru podkomfortkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 28. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a tu kde najdu pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 sundej spodek palubky u řidiče sedni si na řidičovo sedadlo přišun se dopředu a u tvýho levýho kolena budeš mít černou krabičku cca 7x12,3 cm s 1,2,3 konektory po ca 20 ti drátech, a pod tou komfortkou je kostřící bod (uzavřená matka na 6tce závitu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 viz červená šipka PS: omluvte bordel, "ve stavbě" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 viz červená šipkaPS: omluvte bordel, "ve stavbě" na staveništi se pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 viz červená šipkaPS: omluvte bordel, "ve stavbě" na staveništi se pracuje ano, ano, stále hrozí pád pojistkovky na budku, už mě párkrát řachla, resp mě spadne na kebuli, já se leknu a řachnu se o palubku je to rizikové pracoviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 tak jsem na to koukal a na první pohled nic špatně nevypadá, kostřící bod u komfortky je dotaženej a ty svorkovnice vedle taky a dneska to udělalo zase, tak jsem poklepal na spodek palubky v místě kde je komfortka a rozhjelo se to tož co teď myslíte, že na Vagu se něco zjistí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) což takhle ten S kontakt a jeho relé + svorka na relé boxu 75X, všechno, co píše, tak je přes něj, spínačku jsme vyloučil, to by mu svítila kontrolka ABS, ABS je napojené z ovládání relátka S kontaktu co jde od spínačky. Editováno: 29. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 zejtra prověřím a uvidíme, akorám musím ujet cca 250 km, tak snad to dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1988 Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Ahoj, mám Octavii 1,9 tdi rok 1998 a začal se mi projevovat podobný problém. Nejdřív začali blbnout směrovky, chvíli jo pak zase chvíli ne, teď už nejdou vůbec, k tomu vyhřívání zadního skla, teď už nejdou ani stěrače a ventilátor. A dneska nejde už ani rádio. Není tu výsledek tady toho problému, proto se ptám. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Asi to bude tím, že "vrchní prchnul"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.