Romariooo Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Ahoj.Měl bych na Vás takový dotázek.Včera jsem se dočetl,že jsou firmy které se zabývaji zabezpečenim kapoty.Víte o tom něco a jestli si myslite že to má smysl namontovat.Mě se hlavně jedná o zabezpečení xenonu,popř.celeho motorového prostoru.Budu rád za Vaše názory.Rozhoduji se jestli si to mám nechat namontovat či ne.Předem děkuju za Vaše názory a náměty.Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Ja síce xenóny nemám, ale ajtak by som to nemontoval z jediného dôvodu. Keď ti xena chcú ukradnúť tak ti ich ukradnú vždy, a s Defendhookom ti akurát domlátia celú kapotu. ja viem nieje to príjemný pocit vidieť auto bez svetiel, ale takto ti fakt narobia ešte väčšiu škodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda 3 Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 A co když ti ukradnou světla i s kapotou a maskou jako tento týden známému!!!!Co tetˇ !!!Babo radˇ!!!(podotýkám žádné xenony!!!vše staré OctaI,Berou vše o co je zájem a před vánoci,také potřebují peníze na dárky!!)Už jsem je několikrát také za sponzoroval! .Jezdí autem a udělají několik aut a vesnic najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Já si naopak myslím, že to nějaký význam má...kdybych měl auto nové bez zabezpečení, asi bych si nechal namontovat pár věcí od Defendu, vč. Hooku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Dneska jsem to prověřoval a chlápek co má zastoupení v Hradcí Králové mi sdělil,že bych byl první a že to namontuje za 6600,-bez dph.Docela palba,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Dneska jsem to prověřoval a chlápek co má zastoupení v Hradcí Králové mi sdělil,že bych byl první a že to namontuje za 6600,-bez dph.Docela palba,co? Palba to je, jako všechno od DEFEND, koukal jsem včera na jejich stránky, i ty sledovací systémy jsou o dost dražši než konkurence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Máš pravdu.Asi do toho nepujdu poněvadž mi jde jen o zabezpečení xenonu ale jak psal někdo výš,když je zloděj nedostane tak poškodi stejně auto ze vzteku.Auto jako takové zabezpečené mám a z toho hlediska nemám strach.Každopádně díky za reakce.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.