Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj.Měl bych na Vás takový dotázek.Včera jsem se dočetl,že jsou firmy které se zabývaji zabezpečenim kapoty.Víte o tom něco a jestli si myslite že to má smysl namontovat.Mě se hlavně jedná o zabezpečení xenonu,popř.celeho motorového prostoru.Budu rád za Vaše názory.Rozhoduji se jestli si to mám nechat namontovat či ne.Předem děkuju za Vaše názory a náměty.Roman.

Vloženo

Ja síce xenóny nemám, ale ajtak by som to nemontoval z jediného dôvodu. Keď ti xena chcú ukradnúť tak ti ich ukradnú vždy, a s Defendhookom ti akurát domlátia celú kapotu. ja viem nieje to príjemný pocit vidieť auto bez svetiel, ale takto ti fakt narobia ešte väčšiu škodu...

Vloženo

A co když ti ukradnou světla i s kapotou a maskou jako tento týden známému!!!!Co tetˇ !!!Babo radˇ!!!(podotýkám žádné xenony!!!vše staré OctaI,Berou vše o co je zájem a před vánoci,také potřebují peníze na dárky!!)Už jsem je několikrát také za sponzoroval! :aggressive: .Jezdí autem a udělají několik aut a vesnic najednou.

Vloženo
Dneska jsem to prověřoval a chlápek co má zastoupení v Hradcí Králové mi sdělil,že bych byl první a že to namontuje za 6600,-bez dph.Docela palba,co?

Palba to je, jako všechno od DEFEND, koukal jsem včera na jejich stránky, i ty sledovací systémy jsou o dost dražši než konkurence.

Vloženo

Máš pravdu.Asi do toho nepujdu poněvadž mi jde jen o zabezpečení xenonu ale jak psal někdo výš,když je zloděj nedostane tak poškodi stejně auto ze vzteku.Auto jako takové zabezpečené mám a z toho hlediska nemám strach.Každopádně díky za reakce.R.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...