Davon Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Je zde nejaky dobrak, kdo ma doma UPC Net a ma to po byte ci baraku wifi pres nejaky router??? Potrebuji radu, nutnou, jakym zpusobem to zprovoznit, jelikoz se s timto setkavam poprve. Doma to rozbalim, pripojim a co musim udelat, aby muj notes mel signal bez kabelu? Jde mi o to pouze se pripojit bez kabelu s notesem po byte a do usb routeru dat pevny disk. Dekuji za kazdou radu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 No pokud si pamatuju dobre kdyz sem mel UPC tak tam staci zadat MAC adresu toho routeru misto mac adresy sitoveho adapteru co tam aktualne mas. Pote nastavit router podle toho jak potrebujes - idealne povolit DHCP a NAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 No pokud si pamatuju dobre kdyz sem mel UPC tak tam staci zadat MAC adresu toho routeru misto mac adresy sitoveho adapteru co tam aktualne mas. Pote nastavit router podle toho jak potrebujes - idealne povolit DHCP a NAT. To jo a pak je pruser, kdyz to nerozchodim, nepujde mi to ani po kabelu.. Nejlepe ji nejak zmenit toho routeru aby byla stejna jako toho cable modemu... Nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 kdyz napises, co mas presne za typ routeru, napisu ti navod jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 No pokud si pamatuju dobre kdyz sem mel UPC tak tam staci zadat MAC adresu toho routeru misto mac adresy sitoveho adapteru co tam aktualne mas. Pote nastavit router podle toho jak potrebujes - idealne povolit DHCP a NAT. už to s Danem řeším po icq .... mac adresa už není potřeba měnit už to zrušili právě kvůli tomu jak si doma každej dělá svou wifi ..já mám net od UPC asi měsíc a človíček co mi to instaloval mi zaregistroval mac modemu a já říkám hmm díky za práci chtěl jsm e registrovat adresu routeru a on hmm to se myslím už nedělá a tak jsme to chtěli změnit a ono nic tak volal nějaký holčině a to říkala no to už se nemění prostě jak se připojí router tak stačí modem restartovat (stačí vytáhnout napájení tak na minutku) a je to OK já to tak udělal a frčím v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 kdyz napises, co mas presne za typ routeru, napisu ti navod jak na to Ty zijes? Napis mi prosim PM jak dopadla STK... Jinak je to http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38571 Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Diky zucastnenym, hlavne Honzovi za dulezitou informaci, kterou tedy mohu potvrdit.. Toto prislo od UPC, treba se nekomu bude dobudoucna hodit!!! Kontaktovat nás rozhodně nemusíte. Stačí když router nastavíte podle těchto parametrů. v současné době jsou již IP adresy i adresy DNS přidělovány automaticky ze serveru DHCP. V nastaveni TCP/IP protokolu Vašeho počítače nebo routeru stačí tedy zadat možnost získání adresy automaticky a to jak IP adresy tak i adres DNS serveru. Registrovat MAC adresy síťových karet, routerů atd. není už potřeba. Pokud tedy potřebuje připojit nové PC, router, je nutné pouze zresetovat modem odpojením od elektřiny cca na 10 sekund. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Vedel by nekdo, proc kdyz nastavim na tomto routeru ftp server, zadam i heslo, po pripojeni na nej z jineho pc ani z meho pc to heslo nebere a ani prihl. jmeno??? Ikdyz nastavim prihlaseni bez jmena, stejne to jmeno a heslo chce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.