soptajs Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Zdravim vsechny, mam drobny, ale v urcitych chvilich, treba kdyz prede mnou jede trabant dost zasadni prtoblem. Z niceho nic mi prestal fungovat vnitrni okruh ofukovani . Pri stlaceni tlacitka se za normalniho stavu ma rosvitit oranzove, coz se nedeje. Nemate s tim nekdo zkusenost? Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 (editace) Zdravim vsechny,mam drobny, ale v urcitych chvilich, treba kdyz prede mnou jede trabant dost zasadni prtoblem. Z niceho nic mi prestal fungovat vnitrni okruh ofukovani . Pri stlaceni tlacitka se za normalniho stavu ma rosvitit oranzove, coz se nedeje. Nemate s tim nekdo zkusenost? Diky moc. Nechci te ted nejak shodit,ale dlouho se mi nedarilo prijit na to ,kdyz sem jel s octou poprve,proc to nesviti.... nemas nahodou ofoukukavani nastelovany na sebe?? Editováno: 21. Listopad 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptajs Vloženo 21. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Zdravim vsechny,mam drobny, ale v urcitych chvilich, treba kdyz prede mnou jede trabant dost zasadni prtoblem. Z niceho nic mi prestal fungovat vnitrni okruh ofukovani . Pri stlaceni tlacitka se za normalniho stavu ma rosvitit oranzove, coz se nedeje. Nemate s tim nekdo zkusenost? Diky moc. Nechci te ted nejak shodit,ale dlouho se mi nedarilo prijit na to ,kdyz sem jel s octou poprve,proc to nesviti.... nemas nahodou ofoukukavani nastelovany na sebe?? Jo tak to nevim, ale je pravda, ze nekdy se to chyti a nekdy ne.Kdyz to mam na sebe, tak to potom nefunguje? To je nejaka blbost ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 (editace) Zdravim vsechny,mam drobny, ale v urcitych chvilich, treba kdyz prede mnou jede trabant dost zasadni prtoblem. Z niceho nic mi prestal fungovat vnitrni okruh ofukovani . Pri stlaceni tlacitka se za normalniho stavu ma rosvitit oranzove, coz se nedeje. Nemate s tim nekdo zkusenost? Diky moc. Nechci te ted nejak shodit,ale dlouho se mi nedarilo prijit na to ,kdyz sem jel s octou poprve,proc to nesviti.... nemas nahodou ofoukukavani nastelovany na sebe?? Jo tak to nevim, ale je pravda, ze nekdy se to chyti a nekdy ne.Kdyz to mam na sebe, tak to potom nefunguje? To je nejaka blbost ne? Tedko nejsem v aute tak ti nemuzu rict ve ktere poloze to nejede..,,a nechci ti kecat-...,zkus si sednout do auta a toc tim koleckem,v jedne te poloze ten cudlik s cirkulem nezaskoci a timpadem ani nesviti.... Editováno: 21. Listopad 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Tedko nejsem v aute tak ti nemuzu rict ve ktere poloze to nejede..,,a nechci ti kecat-...,zkus si sednout do auta a toc tim koleckem,v jedne te poloze ten cudlik s cirkulem nezaskoci a timpadem ani nesviti.... Jestli mě paměť neklame, tak vnitřní cirkulace nefunguje v poloze "OFUK PŘEDNÍHO OKNA" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 (editace) Tedko nejsem v aute tak ti nemuzu rict ve ktere poloze to nejede..,,a nechci ti kecat-...,zkus si sednout do auta a toc tim koleckem,v jedne te poloze ten cudlik s cirkulem nezaskoci a timpadem ani nesviti.... Jestli mě paměť neklame, tak vnitřní cirkulace nefunguje v poloze "OFUK PŘEDNÍHO OKNA" Je to mozny,moje pamet je ted nejak nefunkcni a nejista...,jak rikam ,zkus se soptajsi posadit do auta a kombinuj Editováno: 21. Listopad 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Je to mozny,moje pamet je ted nejak nefunkcni a nejista...,jak rikam ,zkus se posadit do auta a kombinuj Nikam si sedat nebudu a nic kombinovat taky nebudu, to měla být jakože rada pro Sopťajse, který tohle vlákno založil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Je to mozny,moje pamet je ted nejak nefunkcni a nejista...,jak rikam ,zkus se posadit do auta a kombinuj Nikam si sedat nebudu a nic kombinovat taky nebudu, to měla být jakože rada pro Sopťajse, který tohle vlákno založil. jj neboj to dle nebylo tobe ) promin za zpusobene komplikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptajs Vloženo 21. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Dekuji vsem. Ted uz je mi to jasny. Proste to v nektere poloze nefunguje. A myslim si, ze prave pri ofuku predniho skla, coz je logicke. Jeste jednou dik! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Dekuji vsem. Ted uz je mi to jasny. Proste to v nektere poloze nefunguje. A myslim si, ze prave pri ofuku predniho skla, coz je logicke. Jeste jednou dik! :D ano tak nejak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 jj neboj to dle nebylo tobe ) promin za zpusobene komplikace Omluva se přijímá Hlavně, že je problém vyřešen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptajs Vloženo 23. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Tak uz to mam vyzkousene a je to presne jak jste rikaly! V poloze ofuk okna to nejde zapnout. Dokonce pri prepnuti vetraku behem zapnute vnitrni ventilace se to automaticky vypne. Diky za odpovedi a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.