Milhausek Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 to CD které zkoušíš není pro tvoji navigaci.. ty máš češtinu na posledním místě ve výběru jazyků že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLukes Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 jj přesně tak. Co teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 udělám osobně v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Mihausek- Ahoj ty by si mi dokazal udelat moji navigaci DX do cestiny a dat i ceske mapy? mam totiz auto z nemecka vis a pouze nemecke mapy:-( dekuji ti za radu a odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 ano, není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maijkl Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Ahojte, píšu hodně po funusu koukám... chci se zeptat, jestli by mi někdo mohl vypálit ty mapy ČR...já jsem to skoušel, ale program clone mi jaksi na PC nefunguje...koupil jsem si Octavku z německa a jak už tu někdo psal, mám pouze německé mapy :-( samozřejmě to nechci zadarmo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamin Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Prosím Vás pěkně. Můžete mně někdo sdělit, jak rozjet navigaci orig. - mám Superb 2004. Samozřejmě jsem ho koupil bez CD. Jsem PC antitalent a nějaké stahování nehrozí. Byl bych velmi vděčný, kdyby jste mně někdo poradili, jak na to a koupil bych od vás CD s mapami . Můj email je lonv@seznam.cz. Děkuji moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.