mojenda Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) Chtěl jsem udělat kontrolu oleje v převodovce, případně dolití nebo výměnu, ale nenašel jsem místo pro nalévání oleje. Můžete mi někdo poradit, kde se nalézá místo na dolévání oleje v převodovce? Mám Feldu Lxi, rok výroby 1996. Rovněž vypouštěcí šroub mi není jasný, zespodu jsou 2 potenciální šrouby na vypouštění oleje. Děkuji za odpověď. Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: mojenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Chtěl jsem udělat kontrolu oleje v převodovce, případně dolití nebo výměnu, ale nenašel jsem místo pro nalévání oleje. Můžete mi někdo poradit, kde se nalézá místo na dolévání oleje v převodovce? Mám Feldu Lxi, rok výroby 1996. Rovněž vypouštěcí šroub mi není jasný, zespodu jsou 2 potenciální šrouby na vypouštění oleje. Děkuji za odpověď. nalevaci misto je primo v nahonu tachometru,odroubujes sroub,vytahnes pojistnej plech a pak vytahnes nahon ..aspon myslim,vyposteci by mel byt primo pod vnitrnim kinetickym kloubem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 nalevaci misto je primo v nahonu tachometru,odroubujes sroub,vytahnes pojistnej plech a pak vytahnes nahon ..aspon myslim,vyposteci by mel byt primo pod vnitrnim kinetickym kloubem Ne pod kineťákem . Když se díváš na převodovku ve směru jízdy tak vlevo na boku dole . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojenda Vloženo 6. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Díky za radu agentovi Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.