Publikováno Prosinec 4, 200717 r Chtěl jsem udělat kontrolu oleje v převodovce, případně dolití nebo výměnu, ale nenašel jsem místo pro nalévání oleje. Můžete mi někdo poradit, kde se nalézá místo na dolévání oleje v převodovce? Mám Feldu Lxi, rok výroby 1996. Rovněž vypouštěcí šroub mi není jasný, zespodu jsou 2 potenciální šrouby na vypouštění oleje. Děkuji za odpověď. Upraveno Prosinec 4, 200717 r od mojenda
Prosinec 4, 200717 r Chtěl jsem udělat kontrolu oleje v převodovce, případně dolití nebo výměnu, ale nenašel jsem místo pro nalévání oleje. Můžete mi někdo poradit, kde se nalézá místo na dolévání oleje v převodovce? Mám Feldu Lxi, rok výroby 1996. Rovněž vypouštěcí šroub mi není jasný, zespodu jsou 2 potenciální šrouby na vypouštění oleje. Děkuji za odpověď. nalevaci misto je primo v nahonu tachometru,odroubujes sroub,vytahnes pojistnej plech a pak vytahnes nahon ..aspon myslim,vyposteci by mel byt primo pod vnitrnim kinetickym kloubem
Prosinec 4, 200717 r nalevaci misto je primo v nahonu tachometru,odroubujes sroub,vytahnes pojistnej plech a pak vytahnes nahon ..aspon myslim,vyposteci by mel byt primo pod vnitrnim kinetickym kloubem Ne pod kineťákem . Když se díváš na převodovku ve směru jízdy tak vlevo na boku dole .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.