Relic Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 caute, tnicoho nic mi zacalo svietit abs, ze by napln? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Pojistky na baterce, vag, ale tipuji to na nějaký snímač na jednom z kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Diagnostika a pak jít dál......jak psal kolega asi to bude čidlo.....ale závad může být víc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Diagnostika a pak jít dál......jak psal kolega asi to bude čidlo.....ale závad může být víc..... Tak, tak KaJe i MartinRS mají pravdu, většinou to dělá jen to čidlo. Mě to dělalo vždy po výjezdu z myčky nebo při dešti. Takže jsu zajel na díru, rozpojil kontakty, vytřel hadříkem, cáknul Kontaktolem a vrátil zpět. Od té doby pohoda! Zkus to také. Když to nepomůže, bude čidlo v háji. Ale závada by se měla určitě objevit v registru ŘJ, takže přes VAG načíst. Dej vědět, jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 6. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 dakujem za rady, tak som skudil vycistit cidla... ona su to tam nejake magnetky??? v predu sa to dalo ale v zadu je to zakryte. hm ale kontrolka stale svieti hm tak asik pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 dakujem za rady, tak som skudil vycistit cidla... ona su to tam nejake magnetky??? v predu sa to dalo ale v zadu je to zakryte. hm ale kontrolka stale svieti hm tak asik pc nejrychlejší bude vyčistit pojistky na baterii,to bývá nejčastější projev této závady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 6. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 vycistit poistky???? ved to nedava ziadnu logiku hm??? oki skusim diiik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 vycistit poistky???? ved to nedava ziadnu logiku hm??? oki skusim diiik. Někdo to tu před časem zmiňoval (právě ty pojistky). Jinak v Autodilykrc.cz http://autodilykrc.cz/eshop/skoda/octavia?...dej=%E8idlo+ABS stojí nové čidlo ABS od Siemense 510,- Nejnižší cena, kterou jsu na webu našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 vycistit poistky???? ved to nedava ziadnu logiku hm??? oki skusim diiik. zaoxidovaný!!!!!!!!to už dává smysl ne?hm???kdybys hledal už se to tu řešilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Někdo to tu před časem zmiňoval (právě ty pojistky). Jinak v Autodilykrc.cz http://autodilykrc.cz/eshop/skoda/octavia?...dej=%E8idlo+ABS stojí nové čidlo ABS od Siemense 510,- Nejnižší cena, kterou jsu na webu našel http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...uery=1J0-927803 419,- Kč a členové fóra mají ještě slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 6. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 oki zajtra kuknem tie poistky. no teda tot celkom v pohode cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Zdravím. Dnes jsem se rozjížděl na parkovišti a u PP kola mi něco luplo. Vizuálně jsem nic nezjistil, ale asi po pár metrech se mi rozsvítily kontrolky ABS a ASR. Po nastartování svítí pouze ABS, po rozjetí se rozsvítí i ASR. Byl jsem u kolegy v servisu, VAG hlásí mechanickou závadu PP-G45. Říkal, že to bude 100% snímač otáček. Je to možné? Jak může dojít k takové závadě... Nikde po špinavých cestách jsem nejel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Mohlo tam být něco přimrzlé a jak jsi se rozjel, tak se to čidlo mohlo urvat. Kus ledu dokáže věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Mohlo tam být něco přimrzlé a jak jsi se rozjel, tak se to čidlo mohlo urvat. Kus ledu dokáže věci. To bych bral, kdyby mrzlo, ale je "teplo". Asi nějaká nečistota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 To bych bral, kdyby mrzlo, ale je "teplo". Asi nějaká nečistota... To že už máte v Ostravě léto jsem tedy netušil, u nás na Šumavě pořád ještě mzne. Tak možná ty nějaké nečístoty, je to přeci jen spodek auta, tam se dostane věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 To že už máte v Ostravě léto jsem tedy netušil, u nás na Šumavě pořád ještě mzne. Tak možná ty nějaké nečístoty, je to přeci jen spodek auta, tam se dostane věcí. Njn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Nejlepší je to stejně projet VAGem. Sice čidla odcházejí, ale mě se stalo několikrát to samé - rozsvítili se kontrolky ABS a ASR. Znovu jsem nastartoval a za chvilku zase. Bylo to čidlem na brzdovým pedálu. Orig. za 350,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Závada odstraněna. Bylo to snímačem otáček. Asi se tam něco dostalo, protože snímač byl prasklý. Naštěstí oprava za 230 Kč. Snad to za ty prachy něco vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Tento isty problem mala A6 co som chcel kupit... Ale bal som sa, co to moze byt. Talian v servise sam nevedel, ci je to cidlo, ci snimac, alebo cela skrinka ABS-ka... tak som dal ruky prec od toho... samotna skrinka vychadzala na cca. 20 000,-- dnes mam supa a nebanujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukaa Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 je to snimač ABS na niektorom kolese ten problem som mal tiž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak taky mam ten problem s ABS dnes se mi kontorlka rozsvitila a nechce zhasnout,ale pred 2 dni jsem slisel pisklavej zvuk ze zadniho kola ale pak to prestalo,muze to byt i tim ,no nevim poistky jsou ok,projedu to vagem a uvidim,mam vzadu bubny,tam ale nejsou cidla ABS nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 I bubny mají snímač otáček (čidla) pro ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak jsem to projel vagem a je to jasny ,závadu PP-G45 snimac ABS to sami co mel tomci,akurad je mi divny ze u auta ktery ma najeto jenom 50 tis.km,se vyskytne takova chyba a prej nasadit novej senzor neni jen tak(jde tam spatne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak dnes jsem vymenil senzor ABS prace tak 10 minut na vymenu coz bylo bezva,ale kdyz jsem chtel vymazat pamet zavad tak mi to tam porad vyskakuje ta chyba 287 kontrolka nechce zhasnout vy nekdo co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) Tak dnes jsem vymenil senzor ABS prace tak 10 minut na vymenu coz bylo bezva,ale kdyz jsem chtel vymazat pamet zavad tak mi to tam porad vyskakuje ta chyba 287 kontrolka nechce zhasnout vy nekdo co s tim?? Projeď to a pak to teprve zkus vymazat.. Já (po výměně obou čidel) to vymazal po 130 km (ujetých) a bez problémů. p.s. jen 10 minut jó??? já to měl 3/4 hodiny na 1 čidlo, nechtělo se jim dovnitř Editováno: 22. Březen 2008, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.