Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Včera jsem byl svědkem docela zajímavé nehody, která se stala u ČS Shell v Liberci - u dálnice Děčín - Praha. Jel jsem s kolegou z práce cca v 21:30 a stavěl jsem mu u pumpy, aby si koupil lahváče. Hodil jsem to vedle vchodu a jak kolega nastoupil, tak slyšíme řev. Podívám se pořádně a vidím 2 ukrajince, jak přebíhají tu silnici směrem k pumpě (asi přeběhli i dálnici, páč tam nemaj co dělat - není tam ani přechod). Zleva slyším brzdit auto a vidím jak to auto (citroen ZX) nabral patník u čerpacích stojanů a to ho odhodilo na druhou stranu silnice. Už byl jakoby za tou budovou, viděl jsem jen konec auta a najednou prásk! Auto stálo na místě, vyběhl jsem z auta jakoby za roh k místu nehody a proti mě běželi ty k*k*ti, co přecházeli a 2 chlápci z toho auta a řvali plyn, plyn! V tu ránu byl cítit všude. Naštěstí se nikomu nic nestalo. Akorát ty lidi z auta se drželi za břicho, kdyby nebyli připoutaní, tak by asi bylo po nich. Se divím, že se jim ty pásy podařilo odepnout. Nevím, jestli chytli ty ukrajince (1 z nich drze u nich postával), všichni 4 byli dost v šoku - to auto je minulo tak asi o metr. To auto jelo podle mě dost rychle. Kdo to tu zná, tak ví - je tu sjezd z dálnice, takže 80 km okolo pumpy není problém. Bylo ale mokro, takže auto dostalo smyk a rychlost nárazu bych počítal okolo 50.

Cca 20 minut později jsem jel kolem, už tam bylo několik hasičských aut + policajti. Jak jsem projížděl, tak jsem měl hned v autě smrad plynu. O kousek dál jsem se otočil a a jel zpátky, policajti už dopravu odkláněli dál mimo pumpu.

Ta plynová přípojka (nebo nádrž, či co) má asi nějaký ventil, aby to nebouchlo, ale to, co se vypustilo ven při nárazu by určitě na neštěstí stačilo.

Proto dejte majzla, nikdy nevíte, který hovado vám skočí do cesty.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...