Přejít na obsah

koncovka vyfuku RS na TDI

traktor 1_9 TDI

Doporučené příspěvky

ahojte.

chcem sa s vami podelit o moju skusenost s koncovkou vyfuku RS od milotecu. kupil som origo koncovku na TDI, a siel som pekne podla navodu. no teda neviem pre koho ten navod robili, ale je to pekny blud. odpilil som povodny vyfuk tak ako bolo treba, a nasadil som konvcovku. vysledok bol uzasny, koncovka sla k zemi a bola utopena v narazniku. no daleko od mojho ocakavania.

takze pekne nadvarit na vyfuk a potom oparovne prisposobit koncovku. az potom som bol spokojny. no namiesto dvohc hodin ktore som planoval na upevnenie koncovky na odrezany vyfuk som to rozdelil na tri dni. Musel som zohnat stary vyfuk na vrakaci narezat a pouzit kolko bolo treba. zvaral som, no naozaj vesele.

takze asi tolko.

ked budete niekto nad tym uvazovat, rad poradim. siel by som radsej do montovania origo vyfuku z RS. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já opravdu nechápu, jak někdo může dobrovolně dávat RS koncovku, takže karcinogenní černé čmoudíky jdou přímo na auta za mnou, narozdíl od klasické bezpečnostní koncovky TDI = rourou dolů. :feve:

tak je to smutné ale asi kvůli vzhledu ? mám na autě FRS nárazníky a aby mi z pod auta vzadu někde hluboku za nárazníkem koukala ohnutá trubka od origo výfuku ? to bych nepřežil :kuk: proto mám FRS výfuk lol

Odkaz ke komentáři

Mello: A jak myslis, ze to mas na FRS ty? ;)

No vždyť právě proto to píšu, protože mě samotnému to vadí a dost :worthy Tak měli udělat alespoň kompromis, t.j. bechat koukat dozadu trubku jako teď a udělat dole díru kolmo a plyny vést tamtudy. ( už jsem to u nějakého ropáku viděl )

Proto opět zdůrazňuju že mě udivuje, proč chce někdo dobrovolně škodit ostatním účastníkům provozu? :feve:

Odkaz ke komentáři

No vždyť právě proto to píšu, protože mě samotnému to vadí a dost :worthy Tak měli udělat alespoň kompromis, t.j. bechat koukat dozadu trubku jako teď a udělat dole díru kolmo a plyny vést tamtudy. ( už jsem to u nějakého ropáku viděl )

Proto opět zdůrazňuju že mě udivuje, proč chce někdo dobrovolně škodit ostatním účastníkům provozu? :feve:

MELLO fuj :( to je oskliva predstava

Odkaz ke komentáři

Mám pro tebe řešení...sežen si rouru ze Zetora a vytáhni jí až nad střechu..... lollol

Myslíš že je nějakej rozdíl když jedeš po městě jestli má 10aut koncovku dolu nebo rovně....? :doh pořád ty smrady jsou všude okolo... ;)

Odkaz ke komentáři

Mám pro tebe řešení...sežen si rouru ze Zetora a vytáhni jí až nad střechu..... lollol

Myslíš že je nějakej rozdíl když jedeš po městě jestli má 10aut koncovku dolu nebo rovně....? :doh pořád ty smrady jsou všude okolo... ;)

To je přece jasný, že ty karcinogeny vyjdou z toho výfuku tak či tak, ale alespoň se případě zahnuté roury rzpliznou o silnici a rozptýlí, takže tomu za tebou nesmrdíš rovnou a přímo do nasávání venkovního vzduchu. ;)

Odkaz ke komentáři

To je přece jasný, že ty karcinogeny vyjdou z toho výfuku tak či tak, ale alespoň se případě zahnuté roury rzpliznou o silnici a rozptýlí, takže tomu za tebou nesmrdíš rovnou a přímo do nasávání venkovního vzduchu. ;)

Já bych to neřešil...

Tělo má jít do hrobu zhuntovaný....

Si zajet do Pelhřimova at víš do čeho jdeš.... :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Se směješ, ale až tě jednou někdo předjede, vyblokuje a dá to nakládačku jen proto, že před ním smrdíš, tak nebudeš rád. :excl::mellow:

heh , tak to bych chtěl vidět , myslím že to tu trochu dramatizuješ , ale to je fuk . Pokud ti vadí že ti smardí auto , tak si odpoj turbo a jezdi tak aby si nečmoudil . Mám asi divnou naftu , ale mě to stejně nijak brutálně nehulí :scooter:

Odkaz ke komentáři

heh , tak to bych chtěl vidět , myslím že to tu trochu dramatizuješ , ale to je fuk . Pokud ti vadí že ti smardí auto , tak si odpoj turbo a jezdi tak aby si nečmoudil . Mám asi divnou naftu , ale mě to stejně nijak brutálně nehulí :scooter:

A jel jsi někdy sám za sebou, že to víš? :help:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...