lukkkas123 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Ahoj chtel bych se zeptat na radu. Uvažuji o ztmavení skel foliemy, ale už teď blbě vidím při couvání kvůli slabému světlu co dávají žárovičky. Můžete mně prosím poradit jestli se tam dají dát nějaké silnější ? Ty co tam mám jsou originál a je houby vidět. Díky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Kdysi ve Felicii jsem to vyřešil tak, že jsem použil dvouvláknová žárovky, proletoval jejich kontakty a tím získáš o pár watů víc. Vydržely to, přece jenom svítí krátce. Jenom se musí upravit bajonet na žárovkách nebo v objímce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 nebo přídavný couvačky z mlhovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) nebo přídavný couvačky z mlhovek a nekteří ještě měli červené mlhovky sklopene na cestu jako neony Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: paul_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.