Únor 7, 200817 r Tady to dnes nějak umřelo důchodci, to už jste šli všichni spát? ne ... šli jsme plnit své povinnosti
Únor 7, 200817 r aaale prd !vymyslel ho wassermann. ten otehotnel s touto myslienkou. ja som sa uz len na vysokych miestach pekne poklonil, bil som celom o zem, natrel som si hlavu indulonou a strkal som sa do.....pardon, argumentoval som !! inak mam napad : LPG Len Pre Gigolov ! pre Malticku a Monťáska jak stvorene..... bude tedy za zásluhy jmenován Tajemníkem, Sekretářem a Poradcem eL Prezidenta
Únor 7, 200817 r aaale prd !vymyslel ho wassermann. ten otehotnel s touto myslienkou. ja som sa uz len na vysokych miestach pekne poklonil, bil som celom o zem, natrel som si hlavu indulonou a strkal som sa do.....pardon, argumentoval som !! inak mam napad : LPG Len Pre Gigolov ! pre Malticku a Monťáska jak stvorene..... nóóó vyboulené břicho jak baba v 7.měsíci jsem měl a mám, ale kua jak jsi na to Colins přišel takhle po netu a naslepo, když jsme se nikdy osobně nesetkali, to mi není jasné... Jinak si ale nezkracuj zásluhy, otěhotnět myšlenkou je jedna věc, ale zrealizovat to a hlavně dotáhnout to do zdárného konce je mnohem náročnější a za to vděčíme Tobě a děkujeme Upraveno Únor 7, 200817 r od Wassermann
Únor 7, 200817 r bude tedy za zásluhy jmenován Tajemníkem, Sekretářem a Poradcem eL Prezidenta Kua zase funkcia na obzoru, len to nie...
Únor 7, 200817 r ...aneb slyšeli jste ukázku z pohádky Honza málem králem se mi ježí všechny chlupy na těle při vyslovení slova "funkce" A to jsem éru komančů zažil jen jako odrostenec...
Únor 7, 200817 r se mi ježí všechny chlupy na těle při vyslovení slova "funkce" A to jsem éru komančů zažil jen jako odrostenec... další takový , chodil ještě na základku a už rozumuje
Únor 7, 200817 r Autor Kua zase funkcia na obzoru, len to nie... slavnostne ta tymto menujem svojim zástupičníkom !
Únor 7, 200817 r pozor este je tu generalny manager, sekretar, tajomnik... a čo si Kefalín predstavujete pod takým pojmom generalny manager tak čo dokedy budes mat to skolenie
Únor 7, 200817 r a čo si Kefalín predstavujete pod takým pojmom generalny manager tak čo dokedy budes mat to skolenie vídím že večer byl úspěšný, pěkně jste se rozjeli a teď si ještě rozdáváte funkce. . To je hnus velebnosti
Únor 7, 200817 r slavnostne ta tymto menujem svojim zástupičníkom ! Vdaka, danke schon, thank you very much, hvala lijepa, převeliké díky, je mi ctí, jsem poctěn a tak nějak dojatý
Únor 7, 200817 r vídím že večer byl úspěšný, pěkně jste se rozjeli a teď si ještě rozdáváte funkce. . To je hnus velebnosti Nebóóój, taky na Tebe něco zbyde. Jen co se eL Presidento de Grande na tom školení probere a přestane chrčet do ticha přednáškového sálu, tak Ti taky něco přidělí Upraveno Únor 7, 200817 r od Wassermann
Únor 7, 200817 r vídím že večer byl úspěšný, pěkně jste se rozjeli a teď si ještě rozdáváte funkce. . To je hnus velebnosti to je dost, že jsi ozval ... večer prudí, ponocuje a pak vstává s polednem
Únor 7, 200817 r Nebóóój, taky na Tebe něco zbyde. Jen co se eL Presidento de Grande na tom školení probere a přestane chrčet do ticha přednáškového sálu, tak Ti taky něco přidělí mě tak maximálně funkci KONEČNÍKA :p
Únor 7, 200817 r to je dost, že jsi ozval ... večer prudí, ponocuje a pak vstává s polednem Kdo prudí, já jsem plný sil a energie. (na rozdíl od vás).Byl jsem si zacvičit a na obědě.
Únor 7, 200817 r no s náma cvičí akorát šéfové jj, měli jste se lépe učit :p :p . státní služba je státní služba.Chtějí fyzickou připravenost, tak se připravuji :p .
Únor 7, 200817 r jj, měli jste se lépe učit :p :p . státní služba je státní služba.Chtějí fyzickou připravenost, tak se připravuji :p . njn někdo na státní aparát dřít musí
Únor 7, 200817 r njn někdo na státní aparát dřít musí Měli by jste ale trošku přidat ať se mám lépe .
Únor 7, 200817 r Měli by jste ale trošku přidat ať se mám lépe . už tak jsem v hokně od osmi do pěti a ty by sis furt jen válel šunky ve fitku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.