Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tady to dnes nějak umřelo důchodci, to už jste šli všichni spát? :p

Tady to dnes nějak umřelo důchodci, to už jste šli všichni spát? :p

ne ... šli jsme plnit své povinnosti :prc:lol

Podle tvého obrázku bych dal spíš Len Pre Gagarina :p :p :p

:smich::smich::smich::D

aaale prd !

vymyslel ho wassermann. ten otehotnel s touto myslienkou.

ja som sa uz len na vysokych miestach pekne poklonil, bil som celom o zem,

natrel som si hlavu indulonou a strkal som sa do.....pardon, argumentoval som !!

lol

inak mam napad : LPG Len Pre Gigolov ! pre Malticku a Monťáska jak stvorene..... :p

bude tedy za zásluhy jmenován Tajemníkem, Sekretářem a Poradcem eL Prezidenta lol:p:p

aaale prd !

vymyslel ho wassermann. ten otehotnel s touto myslienkou.

ja som sa uz len na vysokych miestach pekne poklonil, bil som celom o zem,

natrel som si hlavu indulonou a strkal som sa do.....pardon, argumentoval som !!

lol

inak mam napad : LPG Len Pre Gigolov ! pre Malticku a Monťáska jak stvorene..... :p

nóóó vyboulené břicho jak baba v 7.měsíci jsem měl a mám, ale kua jak jsi na to Colins přišel takhle po netu a naslepo, když jsme se nikdy osobně nesetkali, to mi není jasné... :wacko::blink:

Jinak si ale nezkracuj zásluhy, otěhotnět myšlenkou je jedna věc, ale zrealizovat to a hlavně dotáhnout to do zdárného konce je mnohem náročnější a za to vděčíme Tobě a děkujeme :):palec2::palec2::palec2::worthy:worthy:worthy:skoda:

Upraveno od Wassermann

bude tedy za zásluhy jmenován Tajemníkem, Sekretářem a Poradcem eL Prezidenta lol:p:p

Kua zase funkcia na obzoru, len to nie... :wacko:

...aneb slyšeli jste ukázku z pohádky Honza málem králem :smich::smich::smich::smich::smich:

...aneb slyšeli jste ukázku z pohádky Honza málem králem :smich::smich::smich::smich::smich:

:D

se mi ježí všechny chlupy na těle při vyslovení slova "funkce" ;) A to jsem éru komančů zažil jen jako odrostenec... :kuk:

:D

se mi ježí všechny chlupy na těle při vyslovení slova "funkce" ;) A to jsem éru komančů zažil jen jako odrostenec... :kuk:

další takový ;) , chodil ještě na základku a už rozumuje :plol

• Autor
Kua zase funkcia na obzoru, len to nie... :wacko:

slavnostne ta tymto menujem svojim zástupičníkom ! :palec2:

• Autor

pozor este je tu generalny manager, sekretar, tajomnik...

pozor este je tu generalny manager, sekretar, tajomnik...

a čo si Kefalín predstavujete pod takým pojmom generalny manager lol

tak čo dokedy budes mat to skolenie

a čo si Kefalín predstavujete pod takým pojmom generalny manager lol

tak čo dokedy budes mat to skolenie

vídím že večer byl úspěšný, pěkně jste se rozjeli a teď si ještě rozdáváte funkce. :p . To je hnus velebnosti lol

slavnostne ta tymto menujem svojim zástupičníkom ! :palec2:

Vdaka, danke schon, thank you very much, hvala lijepa, převeliké díky, je mi ctí, jsem poctěn a tak nějak dojatý kol106:worthy:worthy:worthy:w00t1:

vídím že večer byl úspěšný, pěkně jste se rozjeli a teď si ještě rozdáváte funkce. :p . To je hnus velebnosti lol

Nebóóój, taky na Tebe něco zbyde. Jen co se eL Presidento de Grande na tom školení probere a přestane chrčet do ticha přednáškového sálu, tak Ti taky něco přidělí :p

Upraveno od Wassermann

to je dost, že jsi ozval ... večer prudí, ponocuje a pak vstává s polednem :p:p:p

Nebóóój, taky na Tebe něco zbyde. Jen co se eL Presidento de Grande na tom školení probere a přestane chrčet do ticha přednáškového sálu, tak Ti taky něco přidělí :p

mě tak maximálně funkci KONEČNÍKA :p :p :p

to je dost, že jsi ozval ... večer prudí, ponocuje a pak vstává s polednem :p:p:p

Kdo prudí, já jsem plný sil a energie. :p (na rozdíl od vás).Byl jsem si zacvičit a na obědě. lol

no s náma cvičí akorát šéfové <_<

jj, měli jste se lépe učit :p :p :p :p :p . státní služba je státní služba.Chtějí fyzickou připravenost, tak se připravuji :p :p .

jj, měli jste se lépe učit :p :p :p :p :p . státní služba je státní služba.Chtějí fyzickou připravenost, tak se připravuji :p :p .

njn někdo na státní aparát dřít musí :p

njn někdo na státní aparát dřít musí :p

Měli by jste ale trošku přidat ať se mám lépe :p .

teda chlapy, nechce ist s tymi titulmi do politiky? lol

Měli by jste ale trošku přidat ať se mám lépe :p .

už tak jsem v hokně od osmi do pěti a ty by sis furt jen válel šunky ve fitku :p:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.