Červen 16, 200817 r malta obsad mi dve stolicky pri repraku hned v prvej rade ja uz v mojom veku dobre nepocujem a budete doma aj kacice zarezavat alebo len to prasa , jak si slubil
Červen 16, 200817 r malta obsad mi dve stolicky pri repraku hned v prvej rade ja uz v mojom veku dobre nepocujem a budete doma aj kacice zarezavat alebo len to prasa , jak si slubil u nás doma se nic dělat nebude , jen nějaký rychlý nenáročný oběd a hrrr za kulturou na náměstí
Červen 16, 200817 r ked tak spolocne oslavime ten futbal a zapijeme zhodu nestastnych nahod za ty čajíčky slabý třikrát převařený je škoda utrácet
Červen 16, 200817 r pozrel som si aj to vase mestecko, vyzera to tam pekne a utulne typicke male mestecko v cechach mate pekne namestie
Červen 16, 200817 r jojo a jak je to všechno soustředěné kolem toho náměstí, tak projdeš město z kteréhokoli směru od konce do konce do 10min.
Červen 16, 200817 r tak dobre na namesti sa najeme a napijeme a u vas v loznici se pak vsichni slozime nestrachuj to je len sranda
Červen 17, 200817 r Ahoooj Malta No nevím, jestli pro samé starosti žiju ale občas se sem na Vás kluci odskočím alespoň mrknout, když už ne aktivně přispívat Ale ceny lpg samozřejmě bez povšimnutí nemíjím takový mladý chlap a starosti? čéče co budeš dělat až se oženíš
Červen 17, 200817 r kucíííííí kde steeee??? já se tady sám bojííííím Upraveno Červen 17, 200817 r od Malta
Červen 17, 200817 r to je jednoduché, to vám k těm vašim malicherným starostem přibudou ty strááááášně důležité starosti vaší drahé polovic
Červen 17, 200817 r chlapci mam namontovanu novu spojku a stihacka sa moze schovat. !!! ono to asi fakt smykalo ked sa nikto na tom nevedel vozit len ja , ani bracho ani zena ! furt vraveli ze to netaha a veru dnes to normalne aj kutalo na asfalte. takze nech vydrzi aspon 300tkm.
Červen 17, 200817 r Autor to je jednoduché, to vám k těm vašim malicherným starostem přibudou ty strááááášně důležité starosti vaší drahé polovic no a s pribudajucimi rokmi bude z polovicky tristvrtina.... a z vrcholu na rebricku oblubenosti sa prepadnes az za psa, za smetny kos, dozadu za akvarijne rybicky... hehehehehe Upraveno Červen 17, 200817 r od colins
Červen 17, 200817 r a aj napriek tomu ze o tom vsetci muzi vedia aj tak sa hrnu do manzelstva !!! koli comu je to ? kedysi som vedel ale cil cim dalej a zriedkavejsie si na to spominam
Červen 17, 200817 r dakujem za rady myslel som si ze to bude nejak takto, takze to je uplne jedno, aj tak mi prerastie cez hlavu
Červen 18, 200817 r trilobity!nejako sa tu mnozite.... to vies Colins je to moderny progresivny motor
Červen 18, 200817 r kucíííííí kde steeee??? já se tady sám bojííííím Nebóóój Martine, "velký bratr" Tě vidí, ikdyž z povzdálí Já tu byl včera jen na skok a dnes už také musím pelášit... A s manželstvím nestraš, už dost, že nic jiného neslyším od své drahé polovičky Tak nevím, jestli jako starý kozel mám do toho jít (do toho manželství) a nebo raději přesedlat na mladší model, který nebude s manželstvím strašit a budu mít ještě pár let klid Jenže v mém věku honit osmnáctky, dvacítky, no nevím, aby neřekli dědku, skoč si do hrobu... Jinak Tě ale můžu uklidnit, starosti mám spíš v práci, "manželka-čekatelka" je teď až na druhé koleji (co se týče mých starostí)...
Červen 18, 200817 r no a s pribudajucimi rokmi bude z polovicky tristvrtina....a z vrcholu na rebricku oblubenosti sa prepadnes az za psa, za smetny kos, dozadu za akvarijne rybicky... hehehehehe Krásné vyhlídky, už se "těším"...
Červen 18, 200817 r Nebóóój Martine, "velký bratr" Tě vidí, ikdyž z povzdálí Já tu byl včera jen na skok a dnes už také musím pelášit...... to je hezké že mě vidí, ale já si pak tady připadám, že trpím samomluvou Upraveno Červen 18, 200817 r od Malta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.