Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

malta obsad mi dve stolicky pri repraku hned v prvej rade ja uz v mojom veku dobre nepocujem :p

a budete doma aj kacice zarezavat alebo len to prasa , jak si slubil :palec2:

ked tak spolocne oslavime ten futbal a zapijeme zhodu nestastnych nahod :p

malta obsad mi dve stolicky pri repraku hned v prvej rade ja uz v mojom veku dobre nepocujem :p

a budete doma aj kacice zarezavat alebo len to prasa , jak si slubil :palec2:

u nás doma se nic dělat nebude :p , jen nějaký rychlý nenáročný oběd a hrrr za kulturou na náměstí ;)

ked tak spolocne oslavime ten futbal a zapijeme zhodu nestastnych nahod :p

za ty čajíčky slabý třikrát převařený je škoda utrácet fuck

pozrel som si aj to vase mestecko, vyzera to tam pekne a utulne :palec2: typicke male mestecko v cechach

mate pekne namestie :)

jojo a jak je to všechno soustředěné kolem toho náměstí, tak projdeš město z kteréhokoli směru od konce do konce do 10min. ;)

tak dobre na namesti sa najeme a napijeme a u vas v loznici se pak vsichni slozime :palec2:

nestrachuj to je len sranda :p:p:p

chalani neblaznete, ved my mame iba 2+1 a ubytovat pol skodovackeho fora ;):p:help::smich:

Tak já asi dorazím až v nedělu, v sobotu něco mám. Nevadí? :feve:

Ráno v 05,00 :p:p:p:p:p ?

Ahoooj Malta :palec2: No nevím, jestli pro samé starosti žiju ale občas se sem na Vás kluci odskočím alespoň mrknout, když už ne aktivně přispívat :) Ale ceny lpg samozřejmě bez povšimnutí nemíjím :D

takový mladý chlap a starosti? :doh;) čéče co budeš dělat až se oženíš :p:smich::smich:

kucíííííí kde steeee??? :help: já se tady sám bojííííím :kol-26:

Upraveno od Malta

len sa neboj, ja ta sledujem :)

a co to mas s tym manzelstvom? porad nam neskusenym ;)

to je jednoduché, to vám k těm vašim malicherným starostem přibudou ty strááááášně důležité starosti vaší drahé polovic ;)

chlapci mam namontovanu novu spojku a stihacka sa moze schovat. !!! :palec2:

ono to asi fakt smykalo ked sa nikto na tom nevedel vozit len ja , ani bracho ani zena ! furt vraveli ze to netaha

a veru dnes to normalne aj kutalo na asfalte. takze nech vydrzi aspon 300tkm. :palec2:

• Autor
to je jednoduché, to vám k těm vašim malicherným starostem přibudou ty strááááášně důležité starosti vaší drahé polovic ;)

no a s pribudajucimi rokmi bude z polovicky tristvrtina....

a z vrcholu na rebricku oblubenosti sa prepadnes az za psa, za smetny kos, dozadu za akvarijne rybicky...

hehehehehe

Upraveno od colins

a aj napriek tomu ze o tom vsetci muzi vedia aj tak sa hrnu do manzelstva !!!

koli comu je to ? kedysi som vedel ale cil cim dalej a zriedkavejsie si na to spominam :p:prc:

dakujem za rady :palec2:

myslel som si ze to bude nejak takto, takze to je uplne jedno, aj tak mi prerastie cez hlavu :);)

trilobity!

nejako sa tu mnozite.... lol

to vies Colins je to moderny progresivny motor ;):p:p

kucíííííí kde steeee??? :help: já se tady sám bojííííím :kol-26:

Nebóóój Martine, "velký bratr" Tě vidí, ikdyž z povzdálí :) Já tu byl včera jen na skok a dnes už také musím pelášit...

A s manželstvím nestraš, už dost, že nic jiného neslyším od své drahé polovičky ;) Tak nevím, jestli jako starý kozel mám do toho jít (do toho manželství) a nebo raději přesedlat na mladší model, který nebude s manželstvím strašit a budu mít ještě pár let klid :p Jenže v mém věku honit osmnáctky, dvacítky, no nevím, aby neřekli dědku, skoč si do hrobu... ;)

Jinak Tě ale můžu uklidnit, starosti mám spíš v práci, "manželka-čekatelka" je teď až na druhé koleji (co se týče mých starostí)... :p

no a s pribudajucimi rokmi bude z polovicky tristvrtina....

a z vrcholu na rebricku oblubenosti sa prepadnes az za psa, za smetny kos, dozadu za akvarijne rybicky...

hehehehehe

Krásné vyhlídky, už se "těším"... lol;)

Nebóóój Martine, "velký bratr" Tě vidí, ikdyž z povzdálí :) Já tu byl včera jen na skok a dnes už také musím pelášit...

... :p

to je hezké že mě vidí, ale já si pak tady připadám, že trpím samomluvou ;):p:p

Upraveno od Malta

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.