Únor 7, 200817 r řeknu, ale asi dostanu po tlamě a preco? este stale jej mozes potom povedat dalsi vtipek Pane vrchní, ta káva je cítit dámským přirozením. Tak si ji dejte do druhé ruky!
Únor 7, 200817 r a preco? este stale jej mozes potom povedat dalsi vtipekPane vrchní, ta káva je cítit dámským přirozením. Tak si ji dejte do druhé ruky! taky dobrý
Únor 7, 200817 r a co tenhle Mladá žena přistihne svého manžela in flagranti s milenkou. Oslepená žárlivostí se rozkřičí: "Správně mi moje máma říkala, že jsi z těch chlapů, kteří každou ženskou hned zatáhnou do postele...! A ty, mami,ty na mně tak nečum! Taky jsi mne nasrala!"
Únor 7, 200817 r a co tenhleMladá žena přistihne svého manžela in flagranti s milenkou. Oslepená žárlivostí se rozkřičí: "Správně mi moje máma říkala, že jsi z těch chlapů, kteří každou ženskou hned zatáhnou do postele...! A ty, mami,ty na mně tak nečum! Taky jsi mne nasrala!" dostaneš cenu Miša Ftipkára
Únor 8, 200817 r tak dnes jsem opět vyjel nádrž a spotřeba 6,2l/100km a to jsem se taaak snažil. Fakt jsem to šetřil, nenechal se tento týden nikde unést a přesto nic. Takže myslím že pod 6,2 se asi s plynem nedostanu.
Únor 8, 200817 r tak dnes jsem opět vyjel nádrž a spotřeba 6,2l/100km a to jsem se taaak snažil. Fakt jsem to šetřil, nenechal se tento týden nikde unést a přesto nic. Takže myslím že pod 6,2 se asi s plynem nedostanu. tak to ti tu spotrebu zavidim, tiez som minul nadrz a spotreba 9.6l musim s tym nieco spravit, cim dalej je to horsie, stacilo by mi aj 8l
Únor 8, 200817 r tak dnes jsem opět vyjel nádrž a spotřeba 6,2l/100km a to jsem se taaak snažil. Fakt jsem to šetřil, nenechal se tento týden nikde unést a přesto nic. Takže myslím že pod 6,2 se asi s plynem nedostanu. jak to děláš, já se taky snažím a pod 7l se nedostanu( ty máš vlastně 3/4 motor, já zapomněl) :p
Únor 8, 200817 r jak to děláš, já se taky snažím a pod 7l se nedostanu( ty máš vlastně 3/4 motor, já zapomněl) ja uz viem ako to robi, on snim jazdi len po dialnici a po okreskach ho iba tlaci takze na dialnici spotreba 6.2l a po okreskach 0,0l to mas super kombinovanu spotrebu
Únor 8, 200817 r ja uz viem ako to robi, on snim jazdi len po dialnici a po okreskach ho iba tlaci takze na dialnici spotreba 6.2l a po okreskach 0,0l to mas super kombinovanu spotrebu to je jinak - já mám na válec spotřebu 1,75 litru a Maltas 2,06666666666666666. :p :p
Únor 8, 200817 r ja uz viem ako to robi, on snim jazdi len po dialnici a po okreskach ho iba tlaci takze na dialnici spotreba 6.2l a po okreskach 0,0l to mas super kombinovanu spotrebu no chlapi, kdyby jsem bydlel třeba v Pišťanoch a jezdil do práce třeba do Trenčína (po staré, ne po dálnici) tak si troufám tvrdit že bych to pod těch šest na těch rovinách dostal, ale tady u nás v těch opičích horách ani bohovi.
Únor 8, 200817 r no chlapi, kdyby jsem bydlel třeba v Pišťanoch a jezdil do práce třeba do Trenčína (po staré, ne po dálnici) tak si troufám tvrdit že bych to pod těch šest na těch rovinách dostal, ale tady u nás v těch opičích horách ani bohovi. ja keby som byval v horach tak rano idem do prace na sankach
Únor 8, 200817 r tak to by musely mít leda kolečka, jinak by se za mnou jiskřilo, jak bych sdíral tu plechovou skluznici
Únor 8, 200817 r ja keby som byval v horach tak rano idem do prace na sankach ale potom ta cesta zpátky
Únor 8, 200817 r a ještě na nich táhnout další dva tři lidi musíš jim nakecat, že ty je svezeš dolů a oni tebe nahoru :p :p
Únor 8, 200817 r a co tenhle: Lísteček za stěračem zaparkovaného auta: "Zpráva pro zloděje: Nádrž je prázdná, rádio nemám a motor je vylágrovaný." Druhý den přibude další lísteček: "Pro majitele auta: Takže kola jsou ti vlastně taky na hovno."
Únor 8, 200817 r o zlodějích se raději nebavme nebo je přivoláme :feve: :feve: Upraveno Únor 8, 200817 r od montas
Únor 8, 200817 r Autor už mlčím co plánujete na víkend? konecne zmydlim syna za vysvecenie....stale nestiham....
Únor 8, 200817 r konecne zmydlim syna za vysvecenie....stale nestiham.... to já už jsem to vzdal a že by zasloužily
Únor 8, 200817 r konecne zmydlim syna za vysvecenie....stale nestiham.... Tak tomu říkám pracovní zaneprázdnění A on si syn už určitě myslí, že mu to prošlo a na vše se zapomělo
Únor 8, 200817 r Autor Tak tomu říkám pracovní zaneprázdnění A on si syn už určitě myslí, že mu to prošlo a na vše se zapomělo este sa aj drzo schovava na brigade....ale babicka nezabuda. zmoli stovecku v ruke a vykrikuje nieco o vysvecku....
Únor 8, 200817 r v sobotu jedu přes Uničov Tak se pokochej tím krásným městem. Já mám nějakou rodinou oslavu ( ). Asi mě jebne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.