Únor 10, 200817 r máš u měl velké plus ... taky jsem si mohl hlavu ukroutit v Uničově, zda někde při cestě neuvidím tvoje auto, ale pak jsem si říkal, že můžeš klidně bydlet z druhé strany Uničova Bydlím na hlavní "hilfeštrase" Dukelská ulice a autí bylo dnes v Olomouci a včera v garáži.
Únor 10, 200817 r Bydlím na hlavní "hilfeštrase" Dukelská ulice a autí bylo dnes v Olomouci a včera v garáži. a od Mohelnice jak jsou ty bytovky a paneláky? Nevím totiž která je Dukelská
Únor 10, 200817 r Vůbec mu nezávidím :wallbash: :wallbash: ani nemluv, já bych si mohl jít hodit mašlu, páč ještě zplácím a nemět auto ... raději ani nedomýšlet
Únor 10, 200817 r a od Mohelnice jak jsou ty bytovky a paneláky? Nevím totiž která je Dukelská jak přijedeš do Uničova, tak u Plusu odbočíš do prava a to je Dukelská. A zhruba v půlce bydlím
Únor 10, 200817 r jak přijedeš do Uničova, tak u Plusu odbočíš do prava a to je Dukelská. A zhruba v půlce bydlím aha a já u Plusu odbočoval vlevo, tak proto jsem tě neviděl mávat u toho okna
Únor 10, 200817 r aha a já u Plusu odbočoval vlevo, tak proto jsem tě neviděl mávat u toho okna to víš že jo, tak já jak debil celý víkend stojím u okna a on si odbočí jinam. příště se na tebe vyse...... :p :p
Únor 10, 200817 r to víš že jo, tak já jak debil celý víkend stojím u okna a on si odbočí jinam. příště se na tebe vyse...... :p :p taky řekneš až v nedělu odboč vpravo, to je jak když naviguje baba Upraveno Únor 10, 200817 r od Malta
Únor 10, 200817 r taky řekneš až v nedělu odboč vlevo, to je jak když naviguje baba šak jsi se neptal ty jouzo :p :p
Únor 10, 200817 r šak jsi se neptal ty jouzo :p :p kóknu do mapy a vidím ne , že vládní deklegace přijede od Mohelnice, že průvody s mávátky mají stát tam Upraveno Únor 10, 200817 r od Malta
Únor 10, 200817 r kóknu do mapy a vidím ne , že vládní deklegace přijede od Mohelnice, že průvody s mávátky mají stát tam Ty vladní deklegace. .Příště se polepším. lol
Únor 12, 200817 r dobry napad s nalepkou.akurat vcera som ale zistil, ze uz je nova nalepka. taka lezata kundicka zelena.... ta stara zlta je pasé, nova je zelena. aspon v SK, ako je to v CZ neviem. al pisu tam cosi o EHK, tak ze je to asi v celej unii. tiez som valil bulvy.... http://www.igas.sk/index.php?option=conten...view&id=110 http://www.igas.sk/index.php?option=conten...view&id=111 A jéjda, kua drát, to je nadělení, kundičku zelenou vozit na autě, to zase bude narážek na elpegečkárov... U nás v ČR tedy zatím naštěstí ještě pořád fičí žlutý kruh.... Ale asi to označení nemají vůbec ujednocený v rámci celé evropy, protože v létě jsem v chorvatsku potkal maďara s lpg a ten měl jako označení červený kruh s nápisem lpg na čelním skle a ještě ke všemu měl ten jeho kruh asi 2,5 násobně větší průměr než náš žlutý Jsem se až divil, že přes takovou plachtu na čelním skle vůbec něco vidí ven...
Únor 12, 200817 r nejak sa to tu zabrzdilo, co sa deje? vsetci jazdia a minaju plyn? som cital co sa tu preberalo a to stymi nalepkami sa mi paci, teda nie tie oficialne, ale co tak dat spravit nejake nalepky na auto pre tunajsich LPGckarov? co vy na to?
Únor 12, 200817 r nejak sa to tu zabrzdilo, co sa deje? vsetci jazdia a minaju plyn? som cital co sa tu preberalo a to stymi nalepkami sa mi paci, teda nie tie oficialne, ale co tak dat spravit nejake nalepky na auto pre tunajsich LPGckarov? co vy na to? Je tady nějak mrtvo. Jinak ta nálepka by byla super. El prezidento by měl něco navrhnout
Únor 12, 200817 r Je tady nějak mrtvo. Jinak ta nálepka by byla super. El prezidento by měl něco navrhnout no veru to tu upadlo, skoro som to nenasiel tie nalepky by boli super, ak by bolo viac ludi, tak by sme sa mohli obzriet po niekom kto to robi a nieco vymysliet
Únor 12, 200817 r Já si myslím že by do toho šli i s octama, teď jsem četl že tu jsou i nějací, co už to mají i v roomikách. Myslím že by nás bylo dost. Musíme trochu popostrčit prezidenta :p :p .
Únor 12, 200817 r Já si myslím že by do toho šli i s octama, teď jsem četl že tu jsou i nějací, co už to mají i v roomikách. Myslím že by nás bylo dost. Musíme trochu popostrčit prezidenta . ty ho poznas lepsie ako ja tak do neho strc
Únor 12, 200817 r ty ho poznas lepsie ako ja tak do neho strc musím eho namasírovat (až tu bude tak ho )
Únor 12, 200817 r musím eho namasírovat (až tu bude tak ho ) tak som nieco narychlo zosmolil, ak bude zaujem, prijimam kritiku a navrhy inak by som bol za keby sme to mali napriklad na zadnom okne vlavo hore a neviem ci som tam mohol napisat ten spodny riadok, ak nie tak sa ospravedlnujem vedeniu fora Upraveno Únor 12, 200817 r od robko
Únor 12, 200817 r tak som nieco narychlo zosmolil, ak bude zaujem, prijimam kritiku a navrhy inak by som bol za keby sme to mali napriklad na zadnom okne vlavo hore a neviem ci som tam mohol napisat ten spodny riadok, ak nie tak sa ospravedlnujem vedeniu fora Chtělo by to jen něco takového jako mají v octa clubu, jen takový obris :p
Únor 12, 200817 r Chtělo by to jen něco takového jako mají v octa clubu, jen takový obris tu som nevidel, a oni nemaju farebnu? to je len priesvitne?
Únor 12, 200817 r tu som nevidel, a oni nemaju farebnu? to je len priesvitne? tady je odkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...B%E2%80%A1lepky
Únor 12, 200817 r tady je odkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...B%E2%80%A1lepky no maju to zaujimave, ale aj tak tam maju nejaku farbu, no a my by sme sa drzali zeleno-zltej napriklad keby som mal lepsiu inspiraciu tak urcite nieco vymyslim, ale sam na to nepridem, potrebujem mne sa paci aj ta vrchna co som sem dal, rozmer asi 15x5cm by nebol zly
Únor 12, 200817 r no maju to zaujimave, ale aj tak tam maju nejaku farbu, no a my by sme sa drzali zeleno-zltej napriklad keby som mal lepsiu inspiraciu tak urcite nieco vymyslim, ale sam na to nepridem, potrebujem mne sa paci aj ta vrchna co som sem dal, rozmer asi 15x5cm by nebol zly Aby to nebylo jako pěst na oko, určitě bych to nedával do nějakého obdélníku.Mě se ten octávackej líbý, protože mám černý fólie a tohle by na nich bylo moc vidět. Ten octáckej se lepí na druhou starnu jako je název auta
Únor 12, 200817 r Autor no maju to zaujimave, ale aj tak tam maju nejaku farbu, no a my by sme sa drzali zeleno-zltej napriklad keby som mal lepsiu inspiraciu tak urcite nieco vymyslim, ale sam na to nepridem, potrebujem mne sa paci aj ta vrchna co som sem dal, rozmer asi 15x5cm by nebol zly hladas inspiraciu ? poslem ti liter vina ?? clovek pride z prace a co nevidi ? monťák sa nam zatial dal k "postrkovacom:....hihihihi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.