Prosinec 23, 200816 r Colins: pořád lepší, než bačkory, no nééé? Alespoň vidíš, že v Tebe drahá polovička ještě pořád natolik věří, že dokážeš napasovat svoje sádlem obalené tělo do maskáčů z mládí a jít někam na čundr A ne jen chrápat u televize A to je snad pozitivní.... Šťastné a veselé všem
Prosinec 23, 200816 r idem aj ja na to pivko colins a nechce sa ta nahodou zbavit a chysta ti vybavu ?? KAMARATI zelam vam krasne vianoce a pohodu vsetkym vasim blizkym.
Prosinec 23, 200816 r Colins ty jsi éro jinak chlapi, také všem nej, krásné Vánoce a ať ten příští rok nějak ve zdraví a se štěstím přečkáme
Prosinec 23, 200816 r ať se dívám jak se dívám nikde jsem neviděl reduktor a navyse hadam to aj homologaciu nebude mat
Prosinec 23, 200816 r no a kedze uz zajtra nepracujeme aj vtipek si mozme dat : Chalan je s frajerkou prvý krát v posteli, ležia vedľa seba a on ju presviedča aby sa s ním milovala, ale dievčina to nechce dovoliť. Chalan ju takto prehovára: „Prosím Janka strašne ťa ľúbim a chcem to....! Strčím ho tam len na polovicu....! Prosíííím...! Dievčina s touto verziou súhlasí a vraví: „Dobre teda, ale vážne len polovicu – musíš mi to sľúbiť!“ Chalanisko nadšene sľúbi, vrhne sa na ňu, strhne z nej šaty a strčí jej ho tam celého. Dievčine sa to zapáči a začne vzdychať: „Och áno, áno, strč ho tam celý...., strč ho tam celý!!!!“ Mladík zahanbený, snažiac sa zachrániť svoje mužské ego vraví: „Nie, nie! Sľub je sľub...“
Prosinec 23, 200816 r to mam radost a ze pozdravujem malticka uz mas napecene a upratane a stromcek ozdobeny ??? alebo to absolvujes pri televizii ?
Prosinec 23, 200816 r napečené máme, stromček jsme nastrojili po obede , a televiziu teraz moc nesledujem ved je tam stejne h...., tak som radeji hral s dcerami dostihy a sazky ... no dnes ma konecne nechali vyhrat, lebo jim doslo ako by to zajtra vyzeralo pod stromcekem, keby ma zasa porazili Upraveno Prosinec 23, 200816 r od Malta
Prosinec 23, 200816 r aj u nas uz je pohoda stromek robila zena kolace poslala mama a svokra a uz si nacvicujeme konzumaciu jedal a napojov
Prosinec 23, 200816 r Přijde muž s krásnou ženou do klenotnictví, společně pro ni vyberou diamant za 1,5 miliónu korun. Když dojde na placení, vezme muž šekovou knížku a vyplní šek na celou sumu. Prodavač se na něj s obavami dívá, ten zákazník je mu neznámý, vidí ho poprvé. Muž okamžitě postřehne, co prodavači jde hlavou a říká mu: 'vidím, že máte obavy, že tento šek není krytý, viďte...? dobře, uděláme následující. dnes je pátek a banky mají již zavřeno, ponechejte si ten šek i šperk. v pondělí, až budete moci ten šek nechat proplatit, pošlete ten šperk mojí přítelkyni.o.k.?' Prodavač se uklidní, v pondělí chce nechat šek proplatit, banka jej ale zamítne, že prý není krytý. Okamžitě volá zákazníkovi a ten mu na to odpoví: ten šek můžete zahodit, už jsem ji vošoustal!
Prosinec 23, 200816 r Baví se dvě děvčata: "Jak poznáš, jestli se ti kluk líbí nebo líbí moc?" "Hodím si mincí, orel - líbí se mi, panna - líbí se mi moc. A ty to děláš jak?" "Hodím do vzduchu kalhotky. Když spadnou - líbí se mi, když zůstanou přilepené na stropě - líbí se mi moc!" :clap:
Prosinec 23, 200816 r som rad ze ti ho odovzdali musel som sa zastavit a investovat do draheho plynu celych 200 korun aby som dosiel na lacnejsiu pumpu ale tiez som chcel pumparkam zazelat vianoce.
Prosinec 23, 200816 r Stojí mladík na stopu kousek od právnické univerzity. Zastaví takhle auto a řidič se ptá, jestli je právník. Mladík, že není, a řidič odjede. Druhé auto, zase dotaz, jestli je právník, mladík zas, že ne, a řidič zas odjede. Zastaví třetí auto, sedí v něm pěkná, macatá blondýna, a ptá se, jestli je právník. On odpoví, že jo, a ona, ať si nastoupí. Tak teda jedou, a mladík po té ženské chvíli mlsně kouká a pak říká: "Jsem právník sotva pár minut, a už přemýšlím, jak někoho ojebat."
Prosinec 23, 200816 r Pepa utrpí na stavbě těžkou nehodu, při které přijde o obě uši. Když se má vrátit z nemocnice, mistr všechny svolá a upozorňuje zejména Honzu, bývalého to policajta, ale i ostatní, aby byli na Pepu hodní, že to těžce nese, aby mu to nepřipomínali. Pepa je první den zas v práci, dělají s Honzou a ten neví, na co by zavedl řeč, aby kolegovi zvednul náladu. Tak povídá: "Koukám, že se ti zlepšil zrak, co?" "Jo? Proč myslíš?" "No, že už nenosíš brejle."
Prosinec 23, 200816 r Tak chlapci, přeju bohatého ježíška a suprový nový rok 2009. Hlavně ať jsme všichni zdraví a ať nám to jezdí
Prosinec 24, 200816 r Od nich bych si taky nechal popřát A nejlépe od každé hned několikráááááááááát :prc: :prc: :prc: Krásné Vánoce chlapci
Prosinec 24, 200816 r nazdarek chlapaci, predpolkadam ze bud sedite pri stole a veceri alebo pod stromcekom tak vam vsetkym zelam krasne vianoce, pohodicku, naladicku a vsetkym vasim blizkym
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.