Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no a mame po vanocach konecne normalne sa bojim aj stupit na vahu :help:

urcite ste na tom rovnako len sa presuvate od telky do chladnicky a naspet a ked teba ist von tak kuva neni chut lol

ale nist este par dni vydrzime a dame si zas tie krasne predsavzatia ze nebudeme tolko jest a pit a zacneme sportovat a ine keci ktorym ani sami neverime nieto este niekto iny. tak mladenci sup sup doporucujem zacat sa hybat tak ako ja najskor opatrne nes su na rade oci a prsty a preto som u pocitaca mozno este po desatej cosi pridam :prc: ale to uz nezalezi moc odo mna lol .

tak nech sa vam dari

Amigo...... :o a vari si sa už zobudil????? ;)

Ludia zlatí...ja som bol vcera na Skalke nad Kremnicou, na bežkách.....kolona aut ...hooore a kolona aut...doolu. Ale prežil som to. Predvcerom na Donovaloch....ale samozrejme ked sme prisli sme sa pekne napapali....fakt sa bojím stupit na váhu... ;):feve:

ja som bol vcera s rodinkou na turistike u nas na INOVCI 1042m ale aby som neklamal tak som isiel autom skusal som zimne gumy a boli super ani sneh ani lad ich nezastavil a potom asi 3 kilaky pesi kde sme si dali aj jest aj pit aj foto a hura autom domov. ale dnes som bol vonku len teraz vecer kupit jedlo na zajtra :p a to som si rano slubil ze podem na ryby a hovno sak je tam zima :help: ale zajtra uz pojdem uz som si aj udicu naviazal na zubace candaty. :palec2:

Tak, tak...treba sa znovu začat hýbat..... :kol-71::kol-90: :kol-90: :kol-90:

v pondelok a utorok idem do prace a normalne sa tesim :palec2: asi by ma jeblo byt doma az do 8 jak decka zo skoly a zena z roboty.

neni nad to ked ma clovek dobru robotu ze sa tam moze tesit :plol

nazdar precpanci :p

kto sa nenapchava nemusi sa bat vahy lollollol

ja sa tiez tesim do prace, uz sa nudim :feve:

pochvalte sa co ste najzaujimavejsie dostali pod stromcek? ;)

Upraveno od robko

Zdarec bratia. Tak jsem strávil 2 dny v Žilině na turnaju. Máte tam zimu jak sviňa, ještě že jsme měli vlastní zahřívadlo :smich::smich:

Jenom jedno zahřívadlo? :prc::feve: A pro tolik lidí? To bylo nějaké putovní, ne? :):prc::prc::prc:

no monty pekne od teba ides na slovac a nedas vediet ale nevadi ked ja pojdem do ceska tiez ti nepoviem.

a ze tu mame zimu sak neni s cim kurit ked sa vsetok plyn minie v autiakoch lol

nieco pre montyho ak ide zajtra do roboty :

Pred nedávnom, keď ešte bola povinná vojenská základná služba vojačik sa vybral na vychádzku. Pri bráne ho zastavil dozorný dôstojník.

- Čo máte v tej aktovke?

- Prosím tehlu!

- Vy rozkrádate vojenský materiál?

- Nie, veď ja ju donesiem naspäť.

- Teda načo Vám je?

- Viete pán dôstojník, ja mám v meste dievča a ona je telesne postih- nutá a jednu nohu má kratšiu. Najradšej sa miluje postojačky. Ja jej podložím pod kratšiu nohu tehlu a tak sa milujeme. Keď je už"žeravá", ja jej tehlu vykopnem a ona ju nohou hľadá. Vtedy tak lonom "miesi" z boku na bok a mne to robí veľmi dobre! :palec2:lol

a este jeden ak ma zajtra volno:

Do vojenského lazaretu počas vojny doniesli Rusa, ktorému odstrelili vtáka. Zostal mu iba kúštiček, na ktorom mal vytetované "Oľa". Veľmi nariekal. Sestrička ho upokojovala:

- Nebojte sa vojáčik, veď tá vaša priateľka Oľa, ktorj meno máte

vytetované, vás možno bude mať rád aj s takým maličkým!- Vojak sa

ohradil:

- Ja tam nemám vytetované žiadne meno. Ja som mal na mojom vtákovi

vytetované:

Da zdravstvujet Sovietskaja armija,katoraja pobedila neďaleko

Sevastopoľa! :p

Mara príde domov celá rozžiarená a vraví mužovi:- Predstav si Ferko, jeden chlap v električke mi povedal "slečna".- Čo sa čuduješ? - uzemní ju Fero - Koho by mohlo napadnúť, že si teba môže niekto vziať?

• Autor

viete co znamena skratka PF 2009 ???

Plyn Funguje aj v roku 2009 !!

lol

Upraveno od colins

a ja som myslel ze :

Pekne Fpiči ! :p

malta nebud smutny zajtra je silvester a treba zacat cim prv s oslavami ja za hodku odchadzam na vecer pri boulingu a pivecku. :palec2:

ebat celu krizu dokial ste zdravy tak nejako len bude a my dufajme ze len lepsie ako bolo.

ale co s krizou zasa, ved je to dobre, a ked nic tak aspom, ze sa mame radi :prc::prc::prc:

robko tebe beha :prc: po rozume a delobuchy uz mas nakupene ??

jeden vtipek pre dospelych :

Žena jde za mužem do ložnice a ve dveřích zakopne.

Muž ji začne litovat:

"Miláčku nestalo se ti nic? Pojd si ke mně hajnout, broučku."

Po bouřlivém sexu jde žena do koupelny a opět zakopne, muž jen pootevře oko a zabručí: " Je to možné?! Píča jedna šmatlavá.." lol

no a jeden aj pre decka :

Myslivec přelézá plot, omylem mu brokovnice spustí a prostřelí si ptáka.Utíká tedy za doktorem,ten pospravuje,co může a když se s chlapem loučí,dává mu vizitku a povídá:"To je kontakt na mého bratra,měl byste ho asi navštívit." On je doktor??? Ne,flétnista.Ale ukáže vám kam máte dávat prsty, abyste si nenachcal do očí....

:smich::smich::smich:

dobry vtipek

delobuchy moc nemusim ale par rakiet som kupil tento rok, tak bude aj rambajz

Tak chlapci hezkého Silvestra a pohodový vstup do Nového roku :palec2:

jojo, tak nějak :palec2: a ať se nám ty nehody vyhýbají jak čert kříže a necht su vseci zdravi a maju robotu :palec2:

Upraveno od Malta

aj vam vsetko dobre do noveho roka aj vsetkym ostatnym, nech sa ceny plynu drzia co najnizsie

a este aby som nezabudol na :prc: , tak nech vam chuti :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.