Prosinec 27, 200816 r no a mame po vanocach konecne normalne sa bojim aj stupit na vahu urcite ste na tom rovnako len sa presuvate od telky do chladnicky a naspet a ked teba ist von tak kuva neni chut ale nist este par dni vydrzime a dame si zas tie krasne predsavzatia ze nebudeme tolko jest a pit a zacneme sportovat a ine keci ktorym ani sami neverime nieto este niekto iny. tak mladenci sup sup doporucujem zacat sa hybat tak ako ja najskor opatrne nes su na rade oci a prsty a preto som u pocitaca mozno este po desatej cosi pridam ale to uz nezalezi moc odo mna . tak nech sa vam dari
Prosinec 27, 200816 r Ludia zlatí...ja som bol vcera na Skalke nad Kremnicou, na bežkách.....kolona aut ...hooore a kolona aut...doolu. Ale prežil som to. Predvcerom na Donovaloch....ale samozrejme ked sme prisli sme sa pekne napapali....fakt sa bojím stupit na váhu...
Prosinec 27, 200816 r ja som bol vcera s rodinkou na turistike u nas na INOVCI 1042m ale aby som neklamal tak som isiel autom skusal som zimne gumy a boli super ani sneh ani lad ich nezastavil a potom asi 3 kilaky pesi kde sme si dali aj jest aj pit aj foto a hura autom domov. ale dnes som bol vonku len teraz vecer kupit jedlo na zajtra a to som si rano slubil ze podem na ryby a hovno sak je tam zima ale zajtra uz pojdem uz som si aj udicu naviazal na zubace candaty.
Prosinec 27, 200816 r v pondelok a utorok idem do prace a normalne sa tesim asi by ma jeblo byt doma az do 8 jak decka zo skoly a zena z roboty. neni nad to ked ma clovek dobru robotu ze sa tam moze tesit
Prosinec 27, 200816 r nazdar precpanci kto sa nenapchava nemusi sa bat vahy ja sa tiez tesim do prace, uz sa nudim pochvalte sa co ste najzaujimavejsie dostali pod stromcek? Upraveno Prosinec 27, 200816 r od robko
Prosinec 27, 200816 r Zdarec bratia. Tak jsem strávil 2 dny v Žilině na turnaju. Máte tam zimu jak sviňa, ještě že jsme měli vlastní zahřívadlo
Prosinec 28, 200816 r no monty pekne od teba ides na slovac a nedas vediet ale nevadi ked ja pojdem do ceska tiez ti nepoviem. a ze tu mame zimu sak neni s cim kurit ked sa vsetok plyn minie v autiakoch
Prosinec 28, 200816 r nieco pre montyho ak ide zajtra do roboty : Pred nedávnom, keď ešte bola povinná vojenská základná služba vojačik sa vybral na vychádzku. Pri bráne ho zastavil dozorný dôstojník. - Čo máte v tej aktovke? - Prosím tehlu! - Vy rozkrádate vojenský materiál? - Nie, veď ja ju donesiem naspäť. - Teda načo Vám je? - Viete pán dôstojník, ja mám v meste dievča a ona je telesne postih- nutá a jednu nohu má kratšiu. Najradšej sa miluje postojačky. Ja jej podložím pod kratšiu nohu tehlu a tak sa milujeme. Keď je už"žeravá", ja jej tehlu vykopnem a ona ju nohou hľadá. Vtedy tak lonom "miesi" z boku na bok a mne to robí veľmi dobre!
Prosinec 28, 200816 r a este jeden ak ma zajtra volno: Do vojenského lazaretu počas vojny doniesli Rusa, ktorému odstrelili vtáka. Zostal mu iba kúštiček, na ktorom mal vytetované "Oľa". Veľmi nariekal. Sestrička ho upokojovala: - Nebojte sa vojáčik, veď tá vaša priateľka Oľa, ktorj meno máte vytetované, vás možno bude mať rád aj s takým maličkým!- Vojak sa ohradil: - Ja tam nemám vytetované žiadne meno. Ja som mal na mojom vtákovi vytetované: Da zdravstvujet Sovietskaja armija,katoraja pobedila neďaleko Sevastopoľa!
Prosinec 28, 200816 r Mara príde domov celá rozžiarená a vraví mužovi:- Predstav si Ferko, jeden chlap v električke mi povedal "slečna".- Čo sa čuduješ? - uzemní ju Fero - Koho by mohlo napadnúť, že si teba môže niekto vziať?
Prosinec 30, 200816 r Autor viete co znamena skratka PF 2009 ??? Plyn Funguje aj v roku 2009 !! Upraveno Prosinec 30, 200816 r od colins
Prosinec 30, 200816 r malta nebud smutny zajtra je silvester a treba zacat cim prv s oslavami ja za hodku odchadzam na vecer pri boulingu a pivecku. ebat celu krizu dokial ste zdravy tak nejako len bude a my dufajme ze len lepsie ako bolo.
Prosinec 30, 200816 r jeden vtipek pre dospelych : Žena jde za mužem do ložnice a ve dveřích zakopne. Muž ji začne litovat: "Miláčku nestalo se ti nic? Pojd si ke mně hajnout, broučku." Po bouřlivém sexu jde žena do koupelny a opět zakopne, muž jen pootevře oko a zabručí: " Je to možné?! Píča jedna šmatlavá.."
Prosinec 30, 200816 r no a jeden aj pre decka : Myslivec přelézá plot, omylem mu brokovnice spustí a prostřelí si ptáka.Utíká tedy za doktorem,ten pospravuje,co může a když se s chlapem loučí,dává mu vizitku a povídá:"To je kontakt na mého bratra,měl byste ho asi navštívit." On je doktor??? Ne,flétnista.Ale ukáže vám kam máte dávat prsty, abyste si nenachcal do očí....
Prosinec 30, 200816 r dobry vtipek delobuchy moc nemusim ale par rakiet som kupil tento rok, tak bude aj rambajz
Prosinec 31, 200816 r jojo, tak nějak a ať se nám ty nehody vyhýbají jak čert kříže a necht su vseci zdravi a maju robotu Upraveno Prosinec 31, 200816 r od Malta
Prosinec 31, 200816 r aj vam vsetko dobre do noveho roka aj vsetkym ostatnym, nech sa ceny plynu drzia co najnizsie a este aby som nezabudol na , tak nech vam chuti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.