Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no a mame po vanocach konecne normalne sa bojim aj stupit na vahu :help:

urcite ste na tom rovnako len sa presuvate od telky do chladnicky a naspet a ked teba ist von tak kuva neni chut lol

ale nist este par dni vydrzime a dame si zas tie krasne predsavzatia ze nebudeme tolko jest a pit a zacneme sportovat a ine keci ktorym ani sami neverime nieto este niekto iny. tak mladenci sup sup doporucujem zacat sa hybat tak ako ja najskor opatrne nes su na rade oci a prsty a preto som u pocitaca mozno este po desatej cosi pridam :prc: ale to uz nezalezi moc odo mna lol .

tak nech sa vam dari

Amigo...... :o a vari si sa už zobudil????? ;)

Ludia zlatí...ja som bol vcera na Skalke nad Kremnicou, na bežkách.....kolona aut ...hooore a kolona aut...doolu. Ale prežil som to. Predvcerom na Donovaloch....ale samozrejme ked sme prisli sme sa pekne napapali....fakt sa bojím stupit na váhu... ;):feve:

ja som bol vcera s rodinkou na turistike u nas na INOVCI 1042m ale aby som neklamal tak som isiel autom skusal som zimne gumy a boli super ani sneh ani lad ich nezastavil a potom asi 3 kilaky pesi kde sme si dali aj jest aj pit aj foto a hura autom domov. ale dnes som bol vonku len teraz vecer kupit jedlo na zajtra :p a to som si rano slubil ze podem na ryby a hovno sak je tam zima :help: ale zajtra uz pojdem uz som si aj udicu naviazal na zubace candaty. :palec2:

Tak, tak...treba sa znovu začat hýbat..... :kol-71::kol-90: :kol-90: :kol-90:

v pondelok a utorok idem do prace a normalne sa tesim :palec2: asi by ma jeblo byt doma az do 8 jak decka zo skoly a zena z roboty.

neni nad to ked ma clovek dobru robotu ze sa tam moze tesit :plol

nazdar precpanci :p

kto sa nenapchava nemusi sa bat vahy lollollol

ja sa tiez tesim do prace, uz sa nudim :feve:

pochvalte sa co ste najzaujimavejsie dostali pod stromcek? ;)

Upraveno od robko

Zdarec bratia. Tak jsem strávil 2 dny v Žilině na turnaju. Máte tam zimu jak sviňa, ještě že jsme měli vlastní zahřívadlo :smich::smich:

Jenom jedno zahřívadlo? :prc::feve: A pro tolik lidí? To bylo nějaké putovní, ne? :):prc::prc::prc:

no monty pekne od teba ides na slovac a nedas vediet ale nevadi ked ja pojdem do ceska tiez ti nepoviem.

a ze tu mame zimu sak neni s cim kurit ked sa vsetok plyn minie v autiakoch lol

nieco pre montyho ak ide zajtra do roboty :

Pred nedávnom, keď ešte bola povinná vojenská základná služba vojačik sa vybral na vychádzku. Pri bráne ho zastavil dozorný dôstojník.

- Čo máte v tej aktovke?

- Prosím tehlu!

- Vy rozkrádate vojenský materiál?

- Nie, veď ja ju donesiem naspäť.

- Teda načo Vám je?

- Viete pán dôstojník, ja mám v meste dievča a ona je telesne postih- nutá a jednu nohu má kratšiu. Najradšej sa miluje postojačky. Ja jej podložím pod kratšiu nohu tehlu a tak sa milujeme. Keď je už"žeravá", ja jej tehlu vykopnem a ona ju nohou hľadá. Vtedy tak lonom "miesi" z boku na bok a mne to robí veľmi dobre! :palec2:lol

a este jeden ak ma zajtra volno:

Do vojenského lazaretu počas vojny doniesli Rusa, ktorému odstrelili vtáka. Zostal mu iba kúštiček, na ktorom mal vytetované "Oľa". Veľmi nariekal. Sestrička ho upokojovala:

- Nebojte sa vojáčik, veď tá vaša priateľka Oľa, ktorj meno máte

vytetované, vás možno bude mať rád aj s takým maličkým!- Vojak sa

ohradil:

- Ja tam nemám vytetované žiadne meno. Ja som mal na mojom vtákovi

vytetované:

Da zdravstvujet Sovietskaja armija,katoraja pobedila neďaleko

Sevastopoľa! :p

Mara príde domov celá rozžiarená a vraví mužovi:- Predstav si Ferko, jeden chlap v električke mi povedal "slečna".- Čo sa čuduješ? - uzemní ju Fero - Koho by mohlo napadnúť, že si teba môže niekto vziať?

• Autor

viete co znamena skratka PF 2009 ???

Plyn Funguje aj v roku 2009 !!

lol

Upraveno od colins

a ja som myslel ze :

Pekne Fpiči ! :p

malta nebud smutny zajtra je silvester a treba zacat cim prv s oslavami ja za hodku odchadzam na vecer pri boulingu a pivecku. :palec2:

ebat celu krizu dokial ste zdravy tak nejako len bude a my dufajme ze len lepsie ako bolo.

ale co s krizou zasa, ved je to dobre, a ked nic tak aspom, ze sa mame radi :prc::prc::prc:

robko tebe beha :prc: po rozume a delobuchy uz mas nakupene ??

jeden vtipek pre dospelych :

Žena jde za mužem do ložnice a ve dveřích zakopne.

Muž ji začne litovat:

"Miláčku nestalo se ti nic? Pojd si ke mně hajnout, broučku."

Po bouřlivém sexu jde žena do koupelny a opět zakopne, muž jen pootevře oko a zabručí: " Je to možné?! Píča jedna šmatlavá.." lol

no a jeden aj pre decka :

Myslivec přelézá plot, omylem mu brokovnice spustí a prostřelí si ptáka.Utíká tedy za doktorem,ten pospravuje,co může a když se s chlapem loučí,dává mu vizitku a povídá:"To je kontakt na mého bratra,měl byste ho asi navštívit." On je doktor??? Ne,flétnista.Ale ukáže vám kam máte dávat prsty, abyste si nenachcal do očí....

:smich::smich::smich:

dobry vtipek

delobuchy moc nemusim ale par rakiet som kupil tento rok, tak bude aj rambajz

Tak chlapci hezkého Silvestra a pohodový vstup do Nového roku :palec2:

jojo, tak nějak :palec2: a ať se nám ty nehody vyhýbají jak čert kříže a necht su vseci zdravi a maju robotu :palec2:

Upraveno od Malta

aj vam vsetko dobre do noveho roka aj vsetkym ostatnym, nech sa ceny plynu drzia co najnizsie

a este aby som nezabudol na :prc: , tak nech vam chuti :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.