Únor 18, 200916 r tak to fakt vypadá že to byly áčka a že tam máš F-ka, pak se ale musím podívat co tam mám já, páč když jsem se díval co jsem opsal tak tam to áčko nemám uvedené jinak spotřeba 7,4l , takže vyšší Tak to jen doufám, že mi ta F-ka dají kfidélka a budu už po silnicích lítat bez poruchy a v pohodě jako drak Snad....
Únor 18, 200916 r Té spotřeby je mi líto Budeš tedy měnit egr za nový, až Ti ho ev. servisák vyreklamuje?
Únor 18, 200916 r Jinak mou agónii a noční můru z "úchvatných" služeb Škoda servis mobilu se rozhodla Škodovka ještě znásobit tím, že mi včera poslali dopis s dotazníkem, jakpak že jsem byl spokojený se službami Škoda Asisstance v rámci záruky mobility.... Kua drát, teda působilo to na mě jako rudý hadr na býka Hezky jsem se jim do toho slintáku vybrečel a napsal jim, co si o jejich službách myslím ale steně nemám obavy, že by to k něčemu bylo Ale už jen ta jejich drzost, ptát se na spokojenost po tom jejich "úchvatném výkonu" je fascinující no já podobný "nesmysl" vyplňoval po mém výstupu při první garančce, když jsem měl sjeté přední gumy díky špatné geošce, to tam tehdy dělal ještě jeden arogantní technik se kterým jsem měl problém ... taky jsem se vybrečel do dotazníku a světe div se, technika při mé příští navštěvě "uklidili" do skladu. Asi jsem nebyl jediný kdo si na něj stěžoval.
Únor 18, 200916 r Takže řidič nemůže mýt zelenou vestu? A jak je to s tou hliníkovou fólií v lékarničce? mozes mat zelenu vestu, ale nesmies mat na nej napis policia alebo podobny napis, aspom tak hovoril pan najvyssi prezident policajneho zboru, skoda, ze som to nevedel skor, usetril by som 3 € za oranzovu vestu
Únor 18, 200916 r Té spotřeby je mi líto Budeš tedy měnit egr za nový, až Ti ho ev. servisák vyreklamuje? no dnes ještě jedu konečně na doseřízení, tak uvidíme, jestli se spotřeba trochu ještě nespraví. Pokud ho vyreklamuju, dal bych ho asi zpět, ale dávat znovu 3500,- za new se mi fakt moc nechce.
Únor 18, 200916 r no já podobný "nesmysl" vyplňoval po mém výstupu při první garančce, když jsem měl sjeté přední gumy díky špatné geošce, to tam tehdy dělal ještě jeden arogantní technik se kterým jsem měl problém ... taky jsem se vybrečel do dotazníku a světe div se, technika při mé příští navštěvě "uklidili" do skladu. Asi jsem nebyl jediný kdo si na něj stěžoval. Tak to jsem zvědavý, kam uklidí tu krávu z linky Škoda Asisstance Že by pod stůl k nějakému ředitelovi nebo nafasuje koště na úklid... S tím Tvým egr mi docela vrtá hlavou, jak to mají fabie od MR06, kde už prý egr není... Spotřebu mají přece stejně nízkou, jako my s egr, tak že by tam byla ještě nějaká softwarová úprava? Upraveno Únor 18, 200916 r od Wassermann
Únor 18, 200916 r možná že se spotřeba upraví když doladíme mapu LPG ŘJ, když to píše chudou směs, tak se to možná snaží dávat víc a pak je vyšší spotřeba.
Únor 18, 200916 r Kucíí chytrý, intelektuálně-plynárensko zaměření, nemáte po ruce někde nějaký chytrý manuál, kde by bylo uvedeno, jakou max.kapacitu akumulátoru lze použít do fabie 1,2V 6V 40kW (r.2003) a 1,2 12V 47kW (r.2005)? Z výroby je v obou 44Ah, chtěl bych dát 55Ah, ale nevím, kolikátka je v těchto autech altík, aby nedocházelo k podbíjení aku? Navíc jsem se setkal s divným názorem techniků škodovky, že prý se do fábií nemají dávat jiné kapacity aku, než jaké tam jsou osazeny z výroby, údajně i aku větší kapacity "není dobrá, jsou s ní potíže a může to být na škodu..." Nechápu, ale proč? Nevíte někdo?
Únor 18, 200916 r pane vodniku neviem presne aku bateriu ale ja mam furt 44 a kolega maval silnejsiu ale to bolo origo hlavne koli klime . robko podla mojich info vodic moze pouzivat len vestu oranzovej alebo cervenej farby a nie zelenej aby si ho nemylili s policiou a ciklisti musia mat nieco reflexne nemusi to byt vesta.
Únor 18, 200916 r tak jsem byl za servisákem, ale moc jsme toho stejně nepořídili. V paměti byly dvě chyby: systém příliš chudý a EGR. To servisáka znepokojilo, ale to jsem mu hned objasnil, že ta chyba s EGR tam bude zapsaná až po výměně (v neděli večer) toho původního EGR, který byl z fabriky, páč ten se hlásil do paměti závad (asi není v pořádku ani elektricky) jinak ho totiž ŘJ nemá šanci poznat. Takže sice jsme to nabohatili, ale na pomalých ani rychlých korekcích se to nijak extra neprojevilo. Servisák si myslí, že díky tomu že není EGR v pořádku, že jsou bloklé jakékoli korekce, takže budeme řešit až budeme mít v ruce zreklamovaný EGR, pak ho nasadíme a buď zablendujeme, nebo necháme fachčit a pak naladíme. Důležité pro mě je že to necuká, uvidíme v pátek, to chci jet na technickou, tak vám povím zda projde i emisně se zaslepeným EGR (servisák mě ujišťuje, že ano)
Únor 20, 200916 r Máš strach? Jinak já ukazatel celkem sleduju, protože když ikne červená, tak najedu ještě cca 150 km. Samo sleduju i denní počítadlo Monty, strach nemám, ale měl jsem to spojeno s dárcovstvím krve, no a vzhledem k tomu že včera a předevčírem na mě něco lezlo, ale ženská to nebyla, tak jsem tu krev odložil, páč by mě asi nevzali. A extra volno kvůli STK se mi nechce brát. Takže jak se dám dohromady, tak vyrážím .
Únor 20, 200916 r Skusal som ten prípravok na vyčistenie trysiek motora.....co doporučoval Karel a Collins....stále to isté. Ani by ma to netrápilo..lebo jazdím na LPG , ale blíži sa STK a už minule sa tam ten chlapík chytal za hlavu a strašnš ho to trápilo. Vraj teraz sa to už nedá tak odrbat že maju dake nové prístroje...tak neviem.
Únor 20, 200916 r kurva chlapi kde to zijete !!! ked poznas spravnych ludi tak za 2000 auto nemusi von z garaze a papiere ti donesu domov. ale ja ked treba chodim poctivo ale vlastne len auto ja som tam este nebol vzdy s tym isiel niekto kompetentny a mna to caka ak teda auto este bude tak koncom septembra- zaři. ale to je tak dalako ze na to netreba mysliet monty veru musim ta sklamat nejebe mi s tych kilometrov a to hlavne vdaka tomu ze cely den myslim tak ako sa patri na kokotiny
Únor 23, 200916 r Otázka: čo je to globalizácia? Odpoveď: Smrť lady Diany. Otázka: Na základe čoho ste tak usúdil? Odpoveď: Anglická princezná so svojím egyptským priateľom havarovala vo francúzskom tuneli, na nemeckom aute, v ktorom bručal holandský motor, ktorý šoféroval belgičan, ktorý slopal škótsku whisky a ktorého prenasledoval taliansky paparazzi na japonskej motorke. Následne sa ich snažil zachrániť americký doktor indickými liekmi a toto všetko poslali tebe, Čechovi,kokotovi,ktorý si oblečený v čínskych šatách a čumíš do taiwanského monitoru. A navyše si to čítaš v slovenčine.
Únor 23, 200916 r Autor toto je original, distribuovany asi pre 1/2 rokom : .....Anglická princezna a její egyptský přítel se nabourali ve francouzském tunelu v německém autě s holandským motorem, řízeném Belgičanem opilým skotskou whisky, pronásledováni italskými paparazzi na japonských motocyklech, načež je ošetřoval americký doktor užívající brazilskou medicínu. Tento mail vám poslal Kanaďan za použití technologie Billa Gatese získanou od Japonců. A vy to pravděpodobně čtete na některém IBM klonu vybaveným čipy z Filipín na korejském monitoru, sestaveném bangladéšskými dělníky v továrně na Singapuru, dopravovaném náklaďáky řízenými občany Východní Indie, ukradeném Indonézany a nakonec vám ho prodali Číňané. A přeložil to Čech. A distribuoval Slovák :p
Únor 23, 200916 r Žena říká: "Víte, můj manžel trpí předčasnou ejakulací." "Je to pravda, ~ pane?" ptá se psycholog muže. "Ne tak úplně. Ona tím trpí, já ne."
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.