Únor 23, 200916 r Montas ...a čo vlastne deláš???? Pres víkend sem byl na Morave ...a máte to tam fakt hezký
Únor 23, 200916 r Dva muži v autě a spolujezdec po pár kilometrech usne. Řidič nemá s kým kecat, tak vezme mladou stopařku. Ta si sedne na zadní sedadlo. Řidič mrkne do zpětného zrcátka, holka nohy roztažené a bez kalhotek. Probudí loktem spolujezdce a říká mu: 'Podívej se do zpětného zrcátka.' Ten napůl probuzený mrkne do zrcátka a říká : 'Ty vole nemáš hřeben? Vypadám jak piča...'
Únor 24, 200916 r monty nedela nic on len chodi do prace a tam sa predvadza v dostojnickej uniforme !!!
Únor 24, 200916 r Bonzáku . Jinak se procházím v nadpraporčické uniformě a nebýt mě, tak ty nemůžeš klidně spát
Únor 24, 200916 r diky vam pane pnadpraporciku a taky diky me pani muj spanek je v napprostem poradku len dufam ze si s mojou zenou nevymenite funkcie
Únor 24, 200916 r ja sa podobam na krausa krizeneho s wilisom. ale zenicku mam peknu az sa cudujem ze naco som jej, na ozdobu asi nie ale staci ked masm velke peeero a vela zarabam a viem robit sikovne deti to je potom laska na cely zivot
Únor 24, 200916 r monty ak chces dostat nejaku sukromnu spravu tak si to tam vyprac aby sa ti dala nejaka poslat !!!
Únor 24, 200916 r vtip sme davno nedali , teda ja som nedal :: Jeden den bola moja mama vonku a na starosti ma mal otec. Bolo mi priblizne 2 a pol roka. Niekto mi daroval malu supravu na caj a bola to moja oblubena hracka Otec sedel v obyvacke a pozeral vecerne spravy ked som mu priniesla malu salocku "caju" v ktorej bola iba voda. Po niekolkych salockach caju a pochvalach ako vynikajuci a chutny caj je, sa moja mama vratila domov. Otec ju nechal v obyvacke aby sa pozerala ako mu prinesiem salku caju, pretoze to bola predsa tak roztomila scena. Mama cakala a po chvilke som prisla k otcovi so salkou caju a mama sa pozerala ako ju otec pije. Potom povedala, (ako iba mama dokaze.. Napadlo ta niekedy, ze jedine miesto, kde mala moze zobrat vodu, je zachod?
Únor 24, 200916 r a este : Janko sa pri kúpaní hrá so svojim vtáčikom, keď sa odrazu spýta mamy: - Mami, na čo všetko je toto? - Na cikanie! - prečo sa pýtaš? - Lebo minulý týždeň som videl, ako ocko s tým čistil našej susede zuby! Úradník nemohol dlho spávať. Preto vyhľadal lekára. Ten mu naordinoval tabletky pred spaním. Večer si dal pre istotu dve. Ráno sa zobudil čerstvý ako rybička. - To sa divíte šéfe, som ako rybička a prišiel som o 15 minút skorej! - To by bolo v poriadku, len mi povedzte, kde ste boli včera?
Únor 24, 200916 r Na dobú noc... Když manželka vyčítala manželovi, kolik žen měl před ní, uklidňoval ji: "Měla bys být vlastně hrdá, že jsi se dostala až do finále!"
Únor 26, 200916 r Je to paráda - vezmeš plnou 33 litříků LPG, zaplatíš 400,- Kč a najedeš 430 km (+ pár kapek beneli ) (raději přecházím do Lampárny, anby nebyl pojeb) o beneli mi ani nemluv, dnes jedem do prace (mimochodem mě vozí polovic, páč jsem v neděli po lyžovačce nafasoval francouzské hole ) a dnes auto nějak divně cukalo, docela brutálně, ale to bude tím vadným EGR ... nicméně žena jela večer pro mě a vyjela od její ségry v Brně a volá mi že jí přestalo jet auto ... přeřazovala z dva na tři a chcíplo to a nejde to nastartovat. Tak pár rad po telefonu a nic. Ta začala už hysterčit, tak čék musel vymýšlet náhradní scénaře, jak se dostat z práce. Pak mi volá znovu, jestli to jde nastartovat na plyn, tak jí říkám přes telefon co má dělat a motor naskočil. No co myslíte .... došel jí benzín .... no ještě jedna kontrolní otázka ... kdo za to může??? ............ správně odpovídají ti co říkají že já ... takže doma tichá domácnost ... ale jinak pohoda
Únor 26, 200916 r Ty vole a co klausovo oko? Je fakt, že mi ndes docházel plyn a na pumpu to bylo ještě cca 15 km tak mě polilo horko, protože beneli se tankoval někdy před 2 týdny a jen za 250 ,- kč. Ale byl jsem hrdina, dotáhl jsem to na LPG až na pumpu. Jel jsem kolem 2 pump s beneli, ale odolal jsem. To je na pochvalu Elprezervativo že ?
Únor 26, 200916 r no já z pozice spolujezdce nevidím jestli se ještě ručka odlepí od dorazu či ne . Plyn jsem jí hlásil včera, že je potřeba vzít a zbytek vidí no ne??
Únor 27, 200916 r no za 250 benzin to je tak 10l ne? To mi vystačí tak 5l na měsíc na cca 3000km to by sem sa po 14 dnech vubec nebal:)
Únor 27, 200916 r Autor (raději přecházím do Lampárny, anby nebyl pojeb) ... kdo za to může??? ............ správně odpovídají ti co říkají že já ... takže doma tichá domácnost ... ale jinak pohoda v najhorsom tie barly z Francie mozes pouzit aj v sebeobrane, nieee ??
Únor 27, 200916 r tak nedavaj 30 slabych uderov ale jeden silny aj ja sa idem zajtra polyzovat dufam ze si neublizim. a aby som nezabudol tak aj vtip vam poslem : *Párik ide do lesa. Ona: Mam pocit, že ma chceš pretiahnut. On: Ani nie. Ona: Pretiahni ma aj napriek tomu. Nech sa zbavim toho blbého pocitu !!
Březen 2, 200916 r no majstri som sa bol lyzovat na čertove to je skoro na morave a zistil som ze tlmice nie su celkom vporiadku na tom zladovatenom to dost buchalo a skakalo tak som sa rozhodol a dnes som si objednal nove komplet KAYABA a asi v piatok dam namontovat a potom kua cas asi aj na letne gumy uz sa zacina oteplovat. uz sa tesim na pohodlnu jazdu a popijanie kavy za jazdy.
Březen 2, 200916 r predne su original to znamena 400 a viac a zadnelen 170 tkm to su este mladata ale jebat to pre par korun nech mam pokoj na dusi. a to este pojde olej a asi aj plynovy filter ale az ked bude cas. olej som kupil nieco nove treba vyskusat. uz sa mi minuli zasoby valvoline 10w 40 tak teraz tento:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.