Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak já mám tlumiče zatím jen 135 t km tak letos doufám ještě vydrží :smich:

ak chces levne ti prodam moje :smich:

Tak jedině na poličku na výstavku. Ty přední by jsi měl polsat do technického muzea :smich::smich:

nebudes verit ale ja mam pocit ze predne su v lepsom stave ako tie zadne. som velmi zvedavy co to spravi z autom.

ono ked ti to odchadza postupne tak si to neuvedomis ale potom citis rozdiel ked tam das nove. dufam ze to aj ja pocitim. :palec2:

JJ to věřím, proto se utěšu že jsou ještě dobré :p

No měnil sem nedávno po 150tkm a rozdíl je opravdu markantní:) Dokonce mladá do toho sedla a chválila si že je to úplně jiná jízda:)

Amigo ty s tym autem děláš jak by sis ho eště rok chtěl nechat. Kolik bylo na čertově lidí? Uvažuju že pojedu o víkendu do vrátné doliny. kluci od nás tam jezdí za cca 1:15 po dálnici je to asi 120km takže skoro jak na ten čertov.

• Autor

mne predna naprava vydava na priecnych nerovnostiach taky čvachtavý zvuk.

neviete co to je ?

silentbloky...

:help:

To robilo aj mne ...ked som vymenil silenbloky prestalo to. Skus sa pozret pod auto na napravu a nech Ti niekto poriadne pohupe predkom auta...Ja som ich mal odtrhnute a ..teda asi jeden, ale vymenil/ teda vymenili /mi aj pravý aj lavý. Auto musí na zdvihák a potom nastavit zbiehavost. ...A možno to začína znova...ked zídem s obrubníka tiež mi to spraví...Aspon si aj auto vrzne...Hmm :feve:;)

• Autor

dal si tam origo, alebo tie plne zo Seatu Cupra ?

Čoveče to už neviem, ale radšej si to over ake tam dávaš...mene ich kupoval mekanik a to je moj kamoš tak som to nechal na neho. Ale ked mi ic menili a naprava bola dolu tak tý chalani v dielni pozerali a diskutovali že aké su to.

Mna teraz čaká výmena čapu riadenia...ale toho dlhého, čo je v tej gume/ harmonike/ ....stál vyše 2000Sk a potom zase nastavit zbiehavost......

Jožovi zomrela svokra a tak ho manželka požiadala aby išiel podať smútočné oznámenie. Jožo hovorí obsluhujúcej: "Dobrý den, napište: Umrela svokra."

Obsluhujúca odpovie: "Pane, ale do 5 slov to máte za rovnakú cenu."

Jožo odpovedá: "Heeej? ta toto plati a dopiste: Predám staršiu škodovku." ;)

Amigo....kolko penazí vyjdu tie tlmiče???? Ked budem menit čap možno dam vymenit aj tlmiče....

:feve:

toto jsem si už zjišťoval někdy v létě u Seba tady z fóra a tlumič+horní uložení sakum prásk dohromady 2200,-CZK takže na předek 4400,- :feve:

tak jsem to pohledal a tady je to rozepsané:

Monroe standart - série

vpředu ...................... 1250,-

vzadu ....................... 1000,- mám tu ještě pár kusů origo tlumičů vč horního uložení na hatchback vzadu v balení Monroe .... 950,-

Monroe Reflex

vpředu do 1.4 ............. 1340,-

vpředu TDI+2.0 ...........1420,-

vzadu do 1.4 ............. 1090,-

vzadu TDI+2.0 ........... 1220,-

Kayba Excel G

vpředu do 1.4 ............ 1130,-

vpředu TDI+2.0 .......... 1660,-

vzadu všechny ............ 950,-

Bilstein B4

vpředu .................... 1160,-

vzadu ....................... 930,-

Sachs

vpředu Advantage 300034 ....... 1390,-

vpředu Touring 300032 ............ 1230,-

vzadu Touring 280564 ............... 980,-

uložení tlumiče vpředu - ceny za kus

ložisko axiální ............. 295,- SKF

uložení - jednotka ........ 370,- Sachs

doraz polyuretan ........ 285,- jen origo

uložení vzadu

jednotka uložení - hliník ........ 360,- Febi-Bilstein

doraz polyuretan ............... 185,- Germany

Počuvaj Malta...teraz mám z toho gulaš....čo všetko k tomu potrebujem...aj ložiská? :feve:;)

A to Jevíčko...to je kde ???čoveče ;):feve:

no kamarati najprv k cene tlmicov : kupoval som komplet predne aj zadne aj dorazi aj manzety aj predne horne loziskaa stalo to cez znamosti 192euro :palec2:

ale co si pamatam tak ceny boli asi taketo mam to v aute: predny 37,37 e

zadny 30,27, lozisko 11 doraz asi 10 a predny doraz 11 euro

a su to tlmice KAYABA EXCEL G

To sú pekné ceny. Ale kým ja budem mať 400 tis. nabehaných, tak ceny budú asi inde. Mám 130 tis. , takze oproti tebe Amigo v zábehu :D

Daj sem potom takú minirecencziu ako to chodí po výmene tlmičov.

drozdi loziska idu take ploche na vrch prednych lozisk . jevicko je u olomoca, :p ked ti cvachta auto tak je asi dostane a zachvilu sa aj posere. lol

no a k tym silentblokom s cupry mam ich tam asi od jesene a su vraj neznicitelne :smich: ale podla zvuku ktory pocujem od praveho kolesa si myslim ze je v prdeli ale nemam kedy to vidiet mozno az v piatok pri montazi tlmicov dufam ze je to nieco jednoduhsie. toto sa nahovno vymiena celkom sa tesim co to urobi

a uz je nacase zhanat aj letne gumy teploty idu sialene hore.

vlk na certove bolo super bez cakaciek a odo mna je to rovnych 60km tak od teba to bude to iste a nemusis do vratnej.

A to Jevíčko...to je kde ???čoveče ;):feve:

aaale to je taková prdel světa :smich:

no jak už vzpomínal Amigo ... u Olomóca ... ale není to tak přesně, sice to máme do Olomóca 60km, ale to máme i do Brna a tam je to i spádovější, ale jinak bohužel patříme na samý chvost Pardubického kraje <_< , takové území nikoho.

jevko.pdf

Počuvaj Malta...teraz mám z toho gulaš....čo všetko k tomu potrebujem...aj ložiská? :feve:;)

ano, tlumič + uložení tlumiče, takže aj ložiská :feve:

Já sem koupil tady na foru billstein za cca4000 s poštovným všecky4 no a silentbloky sem nechal zatím originál mám tam už druhé možná až příště odejdu tak kupim s té čupry:)

Upraveno od WLK111

Oki kluci... ;)

jevicko je nieco ako galia vo francii a ziju tam Asterix a Obelix a Maltix kusok dalej zije Montyx :p vies si drozdi predstavit ako to tam funguje neviazany sex alkohol a potom trochu povinnosti.

lukyno urcite dam vediet ako sa to chova ale mam predstavu ze to bude nieco ako jazda na vzducholodi :palec2:

vlk dobra cena za bilsteiny si ty kšeftar jak nejaky poliak :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.