Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak já mám tlumiče zatím jen 135 t km tak letos doufám ještě vydrží :smich:

ak chces levne ti prodam moje :smich:

Tak jedině na poličku na výstavku. Ty přední by jsi měl polsat do technického muzea :smich::smich:

nebudes verit ale ja mam pocit ze predne su v lepsom stave ako tie zadne. som velmi zvedavy co to spravi z autom.

ono ked ti to odchadza postupne tak si to neuvedomis ale potom citis rozdiel ked tam das nove. dufam ze to aj ja pocitim. :palec2:

JJ to věřím, proto se utěšu že jsou ještě dobré :p

No měnil sem nedávno po 150tkm a rozdíl je opravdu markantní:) Dokonce mladá do toho sedla a chválila si že je to úplně jiná jízda:)

Amigo ty s tym autem děláš jak by sis ho eště rok chtěl nechat. Kolik bylo na čertově lidí? Uvažuju že pojedu o víkendu do vrátné doliny. kluci od nás tam jezdí za cca 1:15 po dálnici je to asi 120km takže skoro jak na ten čertov.

• Autor

mne predna naprava vydava na priecnych nerovnostiach taky čvachtavý zvuk.

neviete co to je ?

silentbloky...

:help:

To robilo aj mne ...ked som vymenil silenbloky prestalo to. Skus sa pozret pod auto na napravu a nech Ti niekto poriadne pohupe predkom auta...Ja som ich mal odtrhnute a ..teda asi jeden, ale vymenil/ teda vymenili /mi aj pravý aj lavý. Auto musí na zdvihák a potom nastavit zbiehavost. ...A možno to začína znova...ked zídem s obrubníka tiež mi to spraví...Aspon si aj auto vrzne...Hmm :feve:;)

• Autor

dal si tam origo, alebo tie plne zo Seatu Cupra ?

Čoveče to už neviem, ale radšej si to over ake tam dávaš...mene ich kupoval mekanik a to je moj kamoš tak som to nechal na neho. Ale ked mi ic menili a naprava bola dolu tak tý chalani v dielni pozerali a diskutovali že aké su to.

Mna teraz čaká výmena čapu riadenia...ale toho dlhého, čo je v tej gume/ harmonike/ ....stál vyše 2000Sk a potom zase nastavit zbiehavost......

Jožovi zomrela svokra a tak ho manželka požiadala aby išiel podať smútočné oznámenie. Jožo hovorí obsluhujúcej: "Dobrý den, napište: Umrela svokra."

Obsluhujúca odpovie: "Pane, ale do 5 slov to máte za rovnakú cenu."

Jožo odpovedá: "Heeej? ta toto plati a dopiste: Predám staršiu škodovku." ;)

Amigo....kolko penazí vyjdu tie tlmiče???? Ked budem menit čap možno dam vymenit aj tlmiče....

:feve:

toto jsem si už zjišťoval někdy v létě u Seba tady z fóra a tlumič+horní uložení sakum prásk dohromady 2200,-CZK takže na předek 4400,- :feve:

tak jsem to pohledal a tady je to rozepsané:

Monroe standart - série

vpředu ...................... 1250,-

vzadu ....................... 1000,- mám tu ještě pár kusů origo tlumičů vč horního uložení na hatchback vzadu v balení Monroe .... 950,-

Monroe Reflex

vpředu do 1.4 ............. 1340,-

vpředu TDI+2.0 ...........1420,-

vzadu do 1.4 ............. 1090,-

vzadu TDI+2.0 ........... 1220,-

Kayba Excel G

vpředu do 1.4 ............ 1130,-

vpředu TDI+2.0 .......... 1660,-

vzadu všechny ............ 950,-

Bilstein B4

vpředu .................... 1160,-

vzadu ....................... 930,-

Sachs

vpředu Advantage 300034 ....... 1390,-

vpředu Touring 300032 ............ 1230,-

vzadu Touring 280564 ............... 980,-

uložení tlumiče vpředu - ceny za kus

ložisko axiální ............. 295,- SKF

uložení - jednotka ........ 370,- Sachs

doraz polyuretan ........ 285,- jen origo

uložení vzadu

jednotka uložení - hliník ........ 360,- Febi-Bilstein

doraz polyuretan ............... 185,- Germany

Počuvaj Malta...teraz mám z toho gulaš....čo všetko k tomu potrebujem...aj ložiská? :feve:;)

A to Jevíčko...to je kde ???čoveče ;):feve:

no kamarati najprv k cene tlmicov : kupoval som komplet predne aj zadne aj dorazi aj manzety aj predne horne loziskaa stalo to cez znamosti 192euro :palec2:

ale co si pamatam tak ceny boli asi taketo mam to v aute: predny 37,37 e

zadny 30,27, lozisko 11 doraz asi 10 a predny doraz 11 euro

a su to tlmice KAYABA EXCEL G

To sú pekné ceny. Ale kým ja budem mať 400 tis. nabehaných, tak ceny budú asi inde. Mám 130 tis. , takze oproti tebe Amigo v zábehu :D

Daj sem potom takú minirecencziu ako to chodí po výmene tlmičov.

drozdi loziska idu take ploche na vrch prednych lozisk . jevicko je u olomoca, :p ked ti cvachta auto tak je asi dostane a zachvilu sa aj posere. lol

no a k tym silentblokom s cupry mam ich tam asi od jesene a su vraj neznicitelne :smich: ale podla zvuku ktory pocujem od praveho kolesa si myslim ze je v prdeli ale nemam kedy to vidiet mozno az v piatok pri montazi tlmicov dufam ze je to nieco jednoduhsie. toto sa nahovno vymiena celkom sa tesim co to urobi

a uz je nacase zhanat aj letne gumy teploty idu sialene hore.

vlk na certove bolo super bez cakaciek a odo mna je to rovnych 60km tak od teba to bude to iste a nemusis do vratnej.

A to Jevíčko...to je kde ???čoveče ;):feve:

aaale to je taková prdel světa :smich:

no jak už vzpomínal Amigo ... u Olomóca ... ale není to tak přesně, sice to máme do Olomóca 60km, ale to máme i do Brna a tam je to i spádovější, ale jinak bohužel patříme na samý chvost Pardubického kraje <_< , takové území nikoho.

jevko.pdf

Počuvaj Malta...teraz mám z toho gulaš....čo všetko k tomu potrebujem...aj ložiská? :feve:;)

ano, tlumič + uložení tlumiče, takže aj ložiská :feve:

Já sem koupil tady na foru billstein za cca4000 s poštovným všecky4 no a silentbloky sem nechal zatím originál mám tam už druhé možná až příště odejdu tak kupim s té čupry:)

Upraveno od WLK111

Oki kluci... ;)

jevicko je nieco ako galia vo francii a ziju tam Asterix a Obelix a Maltix kusok dalej zije Montyx :p vies si drozdi predstavit ako to tam funguje neviazany sex alkohol a potom trochu povinnosti.

lukyno urcite dam vediet ako sa to chova ale mam predstavu ze to bude nieco ako jazda na vzducholodi :palec2:

vlk dobra cena za bilsteiny si ty kšeftar jak nejaky poliak :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.