Březen 4, 200916 r na silentblok z cupry bych to neviděl, měnili jsme je zhruba před půl rokem a provedení je opravdu masivní, máš v hajzlu kost nebo gumy na stabilizátoru toť můj doktorský odhad
Březen 4, 200916 r jo silentbloky s cupri vyzeraju ozaj masivne a neznicitelne a tiez dufam ze to bude len nejaky cap. uvidime v piatok poobede ked pojde auto k autovraču ale kurva ked kolkokrat vidiv v akom stave su tie nase rozjebane cesty ani by som sa necudoval ze sa to neznicitelne moze znicit.. ale je pravda ze ked bol silentblok v prdeli pri rozbiehani a pri brzdeni malo auto snahu tahat sa do strany a teraz to nerobi dokonca po zime mozem kludne jazdit s pustenym volantom takze aj geo je v pohode co vidiet aj na rovnomernom obrusovani gum. tak ako som povedal v piatok dam vediet.
Březen 5, 200916 r Autor videl som pri Karlovom moste v stanku so suvenirmi pre turistov take tricko, skoro s nasou LPG tematikou :
Březen 5, 200916 r a uz ho nosis poctivo aj doma aj do prace a v nedelu v nom pojdes do kostela a potom na fotbal
Březen 5, 200916 r a my jsme tady na fóru pracně vymýšleli logo pro plynaře škodofkáře, přitom tohle by bylo ideální, vhodné jak pro fabie tak octavie tak dokonce pro yetiho
Březen 5, 200916 r nakoniec nam nasiel logo el presidento ale teraz som zvedavy koho presvedci aby si ho nalepil na auto
Březen 5, 200916 r to mame vsichni!!! ale kazdy niecoho ineho niekto penazi niekto prace niekto niekto !! a aj tak si vsetci zijeme s usmevom na lici.
Březen 8, 200916 r U soudu: Babičko, tak nám povězte, jak se to všechno seběhlo? Babička: No, jdu takhle parkem, sluníčko krásně svítilo a hřálo, tak jsem se posadila na lavičku. Po chvilce šel kolem mladík, takový pohledný,a sedl si ke mně. Po minutě se přisunul blíž a vzal mne kolem ramen. Žalobce: Bylo vám to nějak nepříjemné: Babička: Ne, vzpomínala jsem, jak to bylo krásné, když jsem ještě byla mladá. Soudce: A co bylo dál? Babička: Potom mi začal jednou rukou rozepínat halenku, a když jsem se nebránila, tak mi druhou začal sunout pod sukni ke kalhotkám. Když už se mně tam málem dotknul, pustil mne a zakřičel: "Apríl..!" Tak jsem ho zabila, hajzla jednoho!!!
Březen 8, 200916 r drozdi a hned je veselo hned od rana. no ja uz mam nove tlmice a je to rozdiel som isiel domov v piatok po tme a som myslel ze stihli opravyt tie rozjebane cesty a v sobotu vidim ze hovno to len moje skoro nove auticko si nerovnostami ladne preplavalo. a podla slov mechanika predne boli origo a buchot od prava ma na svedomi gumicka velkost 17 na priecnej tyci stabilizatora. silentbloky s cupri su uplne v poriadku teda neznicitelne tak ako udava navod na pouzitie. ale aby bola aspon nejaka radost na vasej strane tak som kurva nasiel na prednom skle prasklinu tak 7 cm som zvedavy ci sa bude sirit dalej alebo zostane aka je a ja za ten cas najdem toho hajzla asi kolegu co mi hodil kamen do okna. peknu nedelu chlapci aj vam aj vasim manzelkam a priatelkam.
Březen 8, 200916 r dva vtipy z vlaku : Sedi mladik oproti mladej prsatej slecne vo vlaku. Nemoze vydrzat, tak sa stale hniezdi na mieste. Slecna sa pyta: "Co boli vas zadok od sedenia?". Mladik odpoveda: "Nie, predok od statia!" Sedí mladík ve vlaku naproti mladé a prsaté slečně. Prohlíží si její poprsí takovým způsobem, dokonce zvedá ruku, jako by jí je chtěl pohladi. Slečna jeho počínání nevydrží a vyhrkne. "Poslouchej, ty chceš jednu do držky." Mladík se usměje a prohodí. "A co mám dělat s tou druhou."
Březen 8, 200916 r Amigo s tou prasklinou na skle .....neboj sa bude sa to šírit. Chod za dobrým kamošom a dohodnita sa, že ti to odskočilo od jeho auta, ked si šiel za ním. Ja som sklo menil už aspon 3-4 krát, teda predné a zadné raz. Teraz to už poistovne preplacaju a nestrhuju bonusy, teda nemali by. Aj tie vydrbané gumičky 17 ky som už viac krát menil a vždy su za chvilu vymlatené. Rozmýšlam o tých tlmičoch, ale chcem sa Ta opýtat.....na tých vyjazdených válovoch čo su pocestách...ako to teraz cítiš? Mne tam auto strašne lieta...Tiež ich musím vymenit. Ale v prvom rade treba kupit ešte jedno auto. Peguot, citroen.... Čoveče dnes sme boli na šachtičkách...ale sa len pozret a ešte sa tam celkom dobre lyžuje. Včera na králikoch....
Březen 9, 200916 r Jj s tim kolegu sa domluv to je uplně nejlepší. Jinak viděl sem u nás reklamu že snad někdo ty skla opravuje tak že není nic poznat a že to je snad i zadarmo ale nové je nové!
Březen 9, 200916 r Já mám čelní okno připojištěný a nemusím udávat, kdo mi ho rozbil. Prostě se rozbilo a zaplaťte výměnu
Březen 9, 200916 r tak kamarati dnes som v praci povedal kolegovi ze jazdi jak kokot a ze mi rozbil okno a uz je to dohodnute mozem si vymenit ale zatial to neni akutne ma to len 8 cm a je to v spodnej casti okna ale ked bude treba a bude cas tak to vymenim na ucet poistovne samozrejme! sak som im ja dal dost penazi mozu raz dat aj oni kurvy no a k tlmicom rodinka sa viezla a vraveli ze to kurevsky citit ale ja som bol tak zvyknuty ze mi je teraz aj luto ze som to tam dal bolo by to dozilo aj so starymi ale na druhej strane som v tom aute kazdy den a ide aj o moje pohodlie a bezpecnost. takze na vozenie do prace by som kakal na to ale kazdy den jazdit 300km tak som asi spravil gutt. je to rozdiel ale nie taky ako som ocakaval. monty a nemas poistku aj ze si mne rozbil okno??
Březen 10, 200916 r dnes som v praci sledoval chovanie novych tlmicov a vysledok : auto je v zakrutach ovela stabilnejsie a presne sedi. na nerovnostiach v zakrute nema snahu odhadzovat zadok nerovnosti ako su nejake vlny alebo kolaje zvlada s prehladom ale vyttlky riesi tak ako pred tym akurat sa neotvori kaslik a nevypne sa radio v pripade prudkeho brzdenia nejde predok tak nizko a kava sa z pohara za jazdy nevilieva takze na zaver. nove tlmice ano ale len ak jazdite vela urcite nie ked jazdite len v nedelu do kostela a potom na fotbal
Březen 10, 200916 r Amigo...prečo mi vykáš...že ak jazdite vela.....a káva sa nevilieva, ale mne sa vylieva...tak ich teda vymením...alebo vimením.... ;)
Březen 10, 200916 r já koupil octu s 160.000, a i když při normální jízdě nic nenaznačovalo na problém zajel jsem na test tlumičů, výsledek v normě (porovnává se pouze rozdíl mezi nimi) ALE! při razantní jízdě a při intenzivním brždění auto normálně plavalo, hlavně jakoby padalo na pravou stranu po výměně celého spodku vč. tlumičů je auto stabilní a drží stopu i při složitějších situacích (tedy při předjíždění zdržujících fábii a ostatních rádoby vozítek) jo a test tlumičů je při hodně najetých km vlastně zbytečný, unaví se víceméně všechny najednou a test nic neřekne, leda by byl jeden z tlumičů úplně v hajzl...
Březen 10, 200916 r najlepsie posudi tlmice niekto kto presadne z noveho do stareho a citi ze to nejako divno lieta ale jak ti to odchadza postupne tak nemas sancu to registrovat. drozdi cestne slovo ze si budem aspon dnes vecer davat pozor na tie ypsilony kurva ale ked ja neviem pisat rychlo a potom uz nestiham prstami dobehnut moj genialne rychlo pracujuci mozog
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.