Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tááák kucííííí slovenský blahoželám k víťazstvu :clap: , konečně těm našim primadonám někdo ukázal, kam patří ... kopat tak nějaký vesnický přebor lol

Nenasral mě ani tak výsledek fotbalu jako ten slovenskej komentátor. Na české televizi se raduje a se slovy zrodil se parádní výsledek jsem málem dostal infarkt. Nic proti vám kluci slovenští, ale jsem na vás pěkně nasranej :smich::smich::smich:

P.s. - byli jste lepší :palec2:

Prijde chlap k doktorovi:

Pane doktore, ja mam uplne cerveny oko.

Ukazte. No jo, mate pravdu.

Soulozil jste vcera?

No, soulozil.

A predevcirem ?

To taky.

A co minulej tejden ?

Taky, kazdej den.

Tak to je jasny. To mate prazdnej pytlik a sviti vam kontrolka...

Ležia dvaja tankisti v horúčave pod tankom a opravujú pretrhnutý tankový pás. Zrazu, kde sa vzala, tu sa vzala stála pri tanku víla a prehovorila k nim:

- Chlapci, čože to robíte?

- Ále... - odvetili tankisti - ... veď vidíš, jebeme sa tu vtom horku...

- Chlapci, a nechceli by ste sa skutočne dôkladne jebať?

- Chceli! Víla. Chceli! - zažiarili tankistom oči...

... na to víla vytiahla zázračný prútik a odvalila z tanku delovú vežu... lol

pekny vikend kamarati :palec2:

Zprava ČTK

Katastrofální zemětřesení v Rumunsku. 50000 mrtvých.

USA posílají potraviny, Anglie peníze, CR posila

50000 nových Rumunů.

:smich::smich:

Jede blondýna autem po dálnici a bouchne do kamionu pred ní, nárazníkem.

Ridic vystoupí, vytáhne jí ven, nakreslí na zem ctverec a rekne jí:

"Stoupni si do toho ctverce a beda ti, jestli z nej vylezeš!" Blondýna

si

tedy do nej stoupne a ceká co bude. Kamionák vytáhne tyc a rozmlátí jí

nárazník.

Podívá se na ní ,ale ona se jen blbe hihná.

"Ty se budeš ješte smát jo?"

Tak jí vymlátí prední sklo. A ona zase: Hihihihi. Tak se nasere a

rozmlátí

ji auto úplne na sracky. Okna, kasle proste na všechno. A záchvat

smíchu.

Kamionák kricí:

"CO SE FURT SMEJEŠ?! TO NENÍ TVOJE AUTO NEBO CO?"

A ona na to:

"Ale jé, ale pokaždý když jste se nedíval, tak sem z toho

ctverce vystoupila!"

:smich::smich: Typická bloncka :palec2:

zajtra idem do praglu dufam ze ma tam budes cakat monty !!

obama odisiel a teraz idem ja a so mnou pride zakon.!!! :p

člověče možná pojedu taky . Ale ještě to nevím na 100 %. jak kolem tebe proletí bílá SDi fábka se samýma číslama- tak to byl monty. :smich::smich::smich:

ja idem az vecer busom a spet doveziem nejaku toyotu carinu combi 2liter tak sa nesnaz so mnou nahanat.

měníš za fábuly zrádče? :smich::smich:

No oproti Berlingu by to asi bylo sportovnější svezení a kufr to má taky velikánský:)

ne panove musim vas sklamat.

to si vybrali rodicia a ja ju idem zobrat ale urcite ju niekedy pouzijem. za chvilu idem do vaseho hlavneho mesta lol a uz sa neviem dockat nocneho zivota v praze :prc:

tak panove chcel som napisat nieco viac ale z tej vasej D1 mam roztrasene ruky a trasie sa mi aj sanka a nemozem ani hovorit lol strasne nieco ta prazska dalnica :help: a este aj obchadzka cez kyjov -takto sa propaguje folklorny region :p

nahoď foto :p

kyjov som nefotil som tadial isiel v noci lol

nie je co fotit pozri si na gugli toyota carina combi cervena farba hagusi .ale ide to jak vcelicka . asi je tam silnejsi motor jak v mojej fabke :p

:palec2: dik kolins ked pojdem do trnavy na skolenie tak ma naucis davat sem linky.

aby som nezabudol ohladom mojej fabky tak uz mam prezute daval som dunlop sport o1 a stali 34 euro kus no parada. a teraz kurva ked som vypol kurenie a dostane zabrat tak sa prehrieva a neviem ci je zas tesnenie v prdeli alebo len snimac na chladici lebo vecsinou pouziva na chladenie len stupen c 1 aj ked viem podla teploty ze by mal chladit na plne gule teda na dvojke. majstry je chyba v cidle ked nechladi tak ako treba ??

čau draci....tak sice pozdě mám už nalítanejch 150tisíc...ale přeci.po rozhodnutí že si fabii nechám nějaký ten čas dávám do ní pohon na lpg...tak jsem zvědavý....kdysi jsem měl favorita na lpg od BRC a byl jsem velmi spokojený....sice nevím jaký tam budu mít teď systém ale dělá mě to pan Závodník z Vrd,dělal to tam i tady Pavkovi:-).tak jsem zvědavej jaký budou plus a mínus... najedu za rok něco kolem 30tisíc:-)))

Upraveno od mira

Tak to držím palce :palec2::palec2: ať je vše bez problémů ;)

ocekavej jenom plusy hlavne co se tyka setrenia koruniek :palec2:

díky díky..no samé plusy:-))když jsem tu četl jak většině to skáče do checku a a cuká to tak nevím nevím...ale pán mě sám řekl že se to může stát..pak změní bohatost směs a je klid:-¨)a hlavně..tankovat kvalitní plyn,,je tu někde napsáno jako že tabulka čerpaček a jaký tam mají plyn??

budu muset vymyslet rezervu kam sní...ale prý už podle zákona jí nemusíte mít v autě....musím pohledat.

je to jen otázka dobrého naladění mapy. Do sedanu nevleze rezerva na stojáka na bok? Co se týká povinnosti, nevím nevím, slyšel jsem že by to tam chtěli protlačit, ale jestli to stihli realizovat to netuším. Také zkusím pohledat. Budu to potřebovat na léto, až pojedu s Filckou na STK, nemám jí upevněnu, tak bych jí raději nechal doma ;)

zkusím jí postavit ....ale myslímm že nee:-(mě to říkal táta snad že nemusí být rezerva...tak hledej..kdybych náhodou nenašel já...mělo by to byt od minulého roku od června prý...nevím...

jinak jak je to s plynem...je výkon motoro větší?teoreticky by měl být u moderních aut nee??

Takže jsem zkusil postavit rezervu v kufru...a nejde to:-(

Upraveno od mira

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.