Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak od loňského června to rozhodně není ... měli jsme teď v únoru přezkoušení řidičů a ten z autoškoly o tom mluvil že je to zatím v návrhu, mluvili o tom i v televizi. Tak to mám v kombíku výhodu :palec2: vozím jí na stojáka tudíž tam uskladním více věcí, než když by mi ležela :palec2:

Tak dnes som sa pozrel na palivové čerpadlo, lebo mi vyhadzuje signalku motora Vag potom hlasi chudobnu zmes, a nizky tlak v palivovej sustave....Jedine čo sa mi už nepačilo bola uplne rozpadnutá tesniaca guma okolo čerpadla. Ked som ho vybral a zapol klučik čerpadlo sa krásne rozbehlo...vetko som skontroloval a vyzualne ...v poriadku...Tak rozmýšlam či ho len tak kupit a skusit vymenit...Už som menil davnejšie filter, ale bez zmeny..stále svieti ten blbec. Niektorí mekanici tvrdia že čerpadlá odchádzaju preto, že jazdíme na LPG a ked mame dlhšie prazdnu nadrž benalu, tak nemá ho čo chladit, tak sa poškodia. Myslel som že dám najprv vyčisit vstrekovače benalu, ale mekanik tvrdil že sa s takým niečím ešte nestretol, aby boli vstrekovače vadné, že skor odchadzaju čerpadlá....tak ako to rozoznat kluci???? ;):feve: :feve:

Bohatstvo aj s krízou...už sem ani nikto nechodí....

Amigo tiež asi umrel...alebo čo.... ;):feve:

ale chodí :smich:

Zanevřel na LPG fórum, ale určitě to tady pečlivě sleduje lol

Je to tady nějaký mrtví :kuk: . Robka už jsem neviděl ani nepamatuju

Nie..ja to len tak...s Amigom som telefonoval...prerába u svokry niečo na dome či čo....musí asi niečo žehlit.... :feve:;):)

Radšej mi poradte čo sou mojou chybou na Vag..u...16555...príliš chuda zmes...svieti stále a auto je lenivšie...

nie u svokry ale u mamy a cil som vyzliekol monterky kurva!!!! lol

drozdi netrap sa zajtra mas posledny den to odovzdat a ziskat aspon srotovne a si bez starosti s opravou :palec2:

To ja viem...ale budem muset najst dakeho kamoša na policii,,,čo mi do technického napíše starší rok výroby...

čoveče už mi aj tá páska čo som tu kontrolku motora prelepil aby nesvietila, nechce držat... ;):feve: :feve:

pockaj ma v tepliciach a donesiem ti kvalitnu pasku alebo cierny sprej :palec2:

nasim som doniesol toyotu a dnes boli staru skodovicu zaniest do prievidze na srotovisko takze je rada na mne poobzerat sa po niecom novom to sa bude lahsie kupovat ked to pojde aj za vase dane :p

Jak to musíte mít u vás starý?

Toyotu chcem kupit aj ja.....ale s čím sa budem potom bavit???

Ešte že som sa narodil ako chlapec.....

Nie a aku toyotu si to kupil a za kelo? ;):feve:

10 let a vic moze byt aj 23 rocna skodovica lol

ale u vas to malo byt od oktobra ale parubek to zatrhol. ale ta dph je u vas zaujmavejsia.

a ty to máš amigo jak starý? To DPH je dobrý ale jen pro podnikavce, na nás státní zaměstnance serou ;)

ja mam 2001- to jest v nejlepsich letech. :palec2:

a ze na vas serou tak si zaloz zivnost kup jaguar a zivnost pak zrusis tak lehke a ty to neviiiiis!!! :help:

drozdi k toyote to bol len presun od bracha k rodicom. on totizto ma 5 aut a len 4 garaze takze najstarsie auto dal rodicom nech sa vozi do kostela a na kyselku lol

Oki Amigo....

A jeden mrzký...na dobru noc:

Chlap vstupi do spalne s kozou v naruci... Jeho zena lezi na posteli a cita si knizku...

Chlap vravi: "pozri sa zlatko, toto je ta krava, s ktorou jebavam, ked mas ty kramy..."

Zena hovori: "keby si nebol taky kokot, tak vies, ze je to koza..."

Chlap sa usmeje: "keby si ty nebola taka pica, tak si vsimnes, ze sa bavim s kozou..."

neviem ci aj zaspim clovece lol budem do polnoci rozmyslat ako ho doma povedat a neurazit.

Ved...teraz som to doma precital...nastala minuta ticha.....potom to vraj pochopila...a potom do mna letela stata handra....či čo ;):feve: :feve:

drozdi preco nemas pod menom pekny obrazek tak ako vsetci poriadny prispievatelia poslem ti nejaku ukazku.

post-12625-1239738097.jpg

pekné...a nemáš tam dakeho iného vtaka? ;)

am ale ten zas nevie lietat lol

to bol len napad ani ja nemam svoju fotku aj ked podla mnohych sa podobam.

Ved aj ja sa podobam...nie?

som si drozdi vsimol v tvojom podpise ze mas auto s motorom AQW no a tam je chyba to znamena auto qualitou wpici!!! preto ti svieti kontrolka ja mam motor AZF a to je auto zasadne fporiadku !! :palec2:

ale inak neviem co to znamena - kto vie nech vysvetli :help:

AZF...možno auto za figu...ale neviem isto treba pozret v DP skus vikina....opytac še.... ;):feve:

Alebo Colinsa...ten vie šecko

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.