Duben 10, 200916 r tak od loňského června to rozhodně není ... měli jsme teď v únoru přezkoušení řidičů a ten z autoškoly o tom mluvil že je to zatím v návrhu, mluvili o tom i v televizi. Tak to mám v kombíku výhodu vozím jí na stojáka tudíž tam uskladním více věcí, než když by mi ležela
Duben 10, 200916 r Tak dnes som sa pozrel na palivové čerpadlo, lebo mi vyhadzuje signalku motora Vag potom hlasi chudobnu zmes, a nizky tlak v palivovej sustave....Jedine čo sa mi už nepačilo bola uplne rozpadnutá tesniaca guma okolo čerpadla. Ked som ho vybral a zapol klučik čerpadlo sa krásne rozbehlo...vetko som skontroloval a vyzualne ...v poriadku...Tak rozmýšlam či ho len tak kupit a skusit vymenit...Už som menil davnejšie filter, ale bez zmeny..stále svieti ten blbec. Niektorí mekanici tvrdia že čerpadlá odchádzaju preto, že jazdíme na LPG a ked mame dlhšie prazdnu nadrž benalu, tak nemá ho čo chladit, tak sa poškodia. Myslel som že dám najprv vyčisit vstrekovače benalu, ale mekanik tvrdil že sa s takým niečím ešte nestretol, aby boli vstrekovače vadné, že skor odchadzaju čerpadlá....tak ako to rozoznat kluci???? :feve:
Duben 14, 200916 r Bohatstvo aj s krízou...už sem ani nikto nechodí.... Amigo tiež asi umrel...alebo čo....
Duben 14, 200916 r Nie..ja to len tak...s Amigom som telefonoval...prerába u svokry niečo na dome či čo....musí asi niečo žehlit.... Radšej mi poradte čo sou mojou chybou na Vag..u...16555...príliš chuda zmes...svieti stále a auto je lenivšie...
Duben 14, 200916 r nie u svokry ale u mamy a cil som vyzliekol monterky kurva!!!! drozdi netrap sa zajtra mas posledny den to odovzdat a ziskat aspon srotovne a si bez starosti s opravou
Duben 14, 200916 r To ja viem...ale budem muset najst dakeho kamoša na policii,,,čo mi do technického napíše starší rok výroby... čoveče už mi aj tá páska čo som tu kontrolku motora prelepil aby nesvietila, nechce držat... :feve:
Duben 14, 200916 r pockaj ma v tepliciach a donesiem ti kvalitnu pasku alebo cierny sprej nasim som doniesol toyotu a dnes boli staru skodovicu zaniest do prievidze na srotovisko takze je rada na mne poobzerat sa po niecom novom to sa bude lahsie kupovat ked to pojde aj za vase dane
Duben 14, 200916 r Toyotu chcem kupit aj ja.....ale s čím sa budem potom bavit??? Ešte že som sa narodil ako chlapec..... Nie a aku toyotu si to kupil a za kelo?
Duben 14, 200916 r 10 let a vic moze byt aj 23 rocna skodovica ale u vas to malo byt od oktobra ale parubek to zatrhol. ale ta dph je u vas zaujmavejsia.
Duben 14, 200916 r a ty to máš amigo jak starý? To DPH je dobrý ale jen pro podnikavce, na nás státní zaměstnance serou
Duben 14, 200916 r ja mam 2001- to jest v nejlepsich letech. a ze na vas serou tak si zaloz zivnost kup jaguar a zivnost pak zrusis tak lehke a ty to neviiiiis!!!
Duben 14, 200916 r drozdi k toyote to bol len presun od bracha k rodicom. on totizto ma 5 aut a len 4 garaze takze najstarsie auto dal rodicom nech sa vozi do kostela a na kyselku
Duben 14, 200916 r Oki Amigo.... A jeden mrzký...na dobru noc: Chlap vstupi do spalne s kozou v naruci... Jeho zena lezi na posteli a cita si knizku... Chlap vravi: "pozri sa zlatko, toto je ta krava, s ktorou jebavam, ked mas ty kramy..." Zena hovori: "keby si nebol taky kokot, tak vies, ze je to koza..." Chlap sa usmeje: "keby si ty nebola taka pica, tak si vsimnes, ze sa bavim s kozou..."
Duben 14, 200916 r neviem ci aj zaspim clovece budem do polnoci rozmyslat ako ho doma povedat a neurazit.
Duben 14, 200916 r Ved...teraz som to doma precital...nastala minuta ticha.....potom to vraj pochopila...a potom do mna letela stata handra....či čo :feve:
Duben 14, 200916 r drozdi preco nemas pod menom pekny obrazek tak ako vsetci poriadny prispievatelia poslem ti nejaku ukazku.
Duben 14, 200916 r am ale ten zas nevie lietat to bol len napad ani ja nemam svoju fotku aj ked podla mnohych sa podobam.
Duben 14, 200916 r som si drozdi vsimol v tvojom podpise ze mas auto s motorom AQW no a tam je chyba to znamena auto qualitou wpici!!! preto ti svieti kontrolka ja mam motor AZF a to je auto zasadne fporiadku !! ale inak neviem co to znamena - kto vie nech vysvetli
Duben 14, 200916 r AZF...možno auto za figu...ale neviem isto treba pozret v DP skus vikina....opytac še.... Alebo Colinsa...ten vie šecko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.