Květen 5, 200916 r ved ja som to pochopil ale este nie sme rozhodnuty co si vyberieme, asi to necham na pritulkinu
Květen 6, 200916 r zapacila sa nam hyundai i20 ale aj i30 nie je na zahodenie, len sa nejak neviem rozhodnut, aj ked sa mi strasne paci aky mas nazor na tieto auti? To bych jsi pořadně rozmyslel s tou I30,co jse tyče kvality je to....vim o čem mluvim
Květen 6, 200916 r Autor zapacila sa nam hyundai i20 ale aj i30 nie je na zahodenie, len sa nejak neviem rozhodnut, aj ked sa mi strasne paci aky mas nazor na tieto auti? hjundaj ? kua, ani napisat to neviem... nuz teda zbohom, robko. gooood bye, little roberto !!
Květen 6, 200916 r To bych jsi pořadně rozmyslel s tou I30,co jse tyče kvality je to....vim o čem mluvim bitttpower: myslis ze i30 nie? ja som skor za tu i20, viac sa mi paci a aj bude dostatocne postacujuca, vo vnutri je naozaj dost miesta colins: ty uz sa so mnou lucis? viem, ze som tu uz o dost menej (kvoli praci a malo casu na net), ale ja sem obcas zavitam, hadam ma nevyhodia inak ostali mi este po fabinke nejake veci, ako diagnosticky kabel, predne plechy do dvery s repro a stahovackami(manual) a dva lave zadne na elektriku aj s motorkami, neviem co s tym, asi napisem nejaky inzerat
Květen 7, 200916 r Autor bitttpower: myslis ze i30 nie? ja som skor za tu i20, viac sa mi paci a aj bude dostatocne postacujuca, vo vnutri je naozaj dost miesta colins: ty uz sa so mnou lucis? viem, ze som tu uz o dost menej (kvoli praci a malo casu na net), ale ja sem obcas zavitam, hadam ma nevyhodia inak ostali mi este po fabinke nejake veci, ako diagnosticky kabel, predne plechy do dvery s repro a stahovackami(manual) a dva lave zadne na elektriku aj s motorkami, neviem co s tym, asi napisem nejaky inzerat nelucim sa s tebou, iba som podyebaval ! ozaj ten kabel kupim. od teba za akukolvek cenu.
Květen 7, 200916 r nelucim sa s tebou, iba som podyebaval ! ozaj ten kabel kupim. od teba za akukolvek cenu. noooo ked sa dohodnes s maltou, ze das viac a on upusti tak je tvoj
Květen 7, 200916 r a co tak prirucku na fabiu? myslite ze sa to da vobec predat? mam to vytlacene a su to kila papiera, no vela krat pomohli
Květen 7, 200916 r Autor noooo ked sa dohodnes s maltou, ze das viac a on upusti tak je tvoj malťasovi dame na tyzden zakaz prihlasit a zatial urobime biznis....
Květen 7, 200916 r colins ak by si potreboval kabel a soft, tak ti poziciam a nemusis si kupovat, je na usb pripadne mozem dobehnut aj notasom, ak by si chcel ....
Květen 7, 200916 r Autor domino : vdaka za ponuku. dobre vediet, ze su aj dobry ludia. robko : ak si to uz slubil maltasovi, tak nic, biznis nebudet.
Květen 7, 200916 r Zdar hošani. Robko - to jsi mě zklamal . Dělám si prdel. Ani jsi nenapsal jakej bude motůrek . jestli bude přestavba na lPG nebo ne. Jinak já jsem pobrázdil jižní moravu - natankoval jsem za 400,- kč - zatím ujel 455 km a furt ještě jedu na LPG. Jinak cca 300 km po dálnici ( 110-120 km/h) a zbytek okolo Vranovské přehrady po okreskách (90-100 km/h) . Čím je plyn levnější, tak mi to snad i míň žere
Květen 8, 200916 r nazdarek montas, motor by som bral klasiku 1.4 benzin, slusna spotreba a vykon 100 konikov inak tebe, to pekne jazdi, mne to zacalo ku koncu dost zrat, dostaval som sa az na 9 litrov, styl jazdy som nezmenil tak neviem co sa mu nepacilo
Květen 9, 200916 r Autor Malta, priatelia od Felicii, pomozte ! dedovi sa na felde pojekazila ziarovka, ktora oznacuje, ze su zapnute stretavacie svetla. ako sa dostaneme do pristrojovky ? bez toho, aby sme ju celu zbytocne nerozobrali ... help plýz
Květen 9, 200916 r colins: na LPG tazko, bude v zaruke a potom sa uvidi, spotreba by na benzin mala byt v pohode, mozno to ani riesit nebudem sedetak: na skodovku som nezanevrel, ale nova fabia je podla mna hnusna a oktavku sa bojim kupit, tie sa strasne kradnu, inak su krasne dufam, ze nezanevrem na forum , ved od auta to az tak nezalezi
Květen 10, 200916 r Malta, priatelia od Felicii, pomozte !dedovi sa na felde pojekazila ziarovka, ktora oznacuje, ze su zapnute stretavacie svetla. ako sa dostaneme do pristrojovky ? bez toho, aby sme ju celu zbytocne nerozobrali ... help plýz nic ineho ti neostane nez ju rozobrat musíš dat pryc krytky (ucpávky) okolo vypínačů (světel, var.světel, vyhřívání skla,dále pak krytku natáčení lamel na stř.ofuku), pod nimi jsou šroubky, ty dat pryč a půjde ti sundat celý ten plast. Ale jen částečně páč ti na tom bude držet i přístrojovka, nevím co má dědo za RV, ale já mám ji přichycenou, takovými sponami, ty vycvaknu, oddělám ten celý plast od přístrojovky. Ze zadní strany přístrojovky odpojím konektory, jsou barevné, nemůžeš se splést. Pak už jen odpojíš náhon a máš přístrojovku volnou. Pak už jen pootočením vytáhneš ty žárovičky, které potřebuješ. Vše dáš zpět opačným postupem. Hodně zdaru
Květen 10, 200916 r ja si myslim ze rychlejsie by to bolo pomocou vrtacky sa tam dostat spredu .akoze ebat na to ze to bude skarede ale bude to svietit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.