Květen 15, 200916 r Tak já dnes 139000 a byl jsem na revizi LPG zařízení, seřízení(jen kontrola), výměna obou filtrů(kapalné i plyné fáze ) a nechal jsem tam za 3/4 hodiny jen 460 kč.
Květen 15, 200916 r to já včera dal na LPG garančce 350,- za deset minut práce. Měnil mi akorát plynový fitr + O-kroužek na trubičce která vede z reduktoru do filtru. Gumičky ani vstřikovače jsme nevydělávali, páč jsme je čistili a seřizovali někdy v únoru, tak to nemělo cenu. ... ale co se mi stalo dneska ... jedu s Feldou a mladší dcerou na nákup a už jsme skoro byli na místě, když jsem projížděl za jednou křižovatkou a tak jsem dvojku pořádně oroštoval, skoro k osmdesátce, otáčkoměr nemám, ale určo to bylo k maximálce a najednou se dívám, za sebou nic nevidím ... táková oblaka páry za mnou jak kdybych jel v mlze . První co mě napadlo, těsnění pod hlavou. Tak jsem hned zastavil, to už šla pára i z ofuků v interiéru. Mladá ta z toho byla celá špatná. Otevřu hauptnu, chvíli nic nevidím pro samou páru, voda kam se jen podívám a pak si všimnu, že se vysvlékla hadice z termostatu. Tak jsem vytáhl nářadí, povolil sponu, nasadil hadici, sponu utáhl a frčelo se dál. Benzínku jsem měl nějakých 200m, tak jsem koupil 4l destilky. páč jsem netušil kolik toho mohlo utéci ... na padly tam celé 2 litry no už ju nemůžu stařenku tak honit Upraveno Květen 15, 200916 r od Malta
Květen 16, 200916 r oooo díky, cítím se polichocen skoro jak ženská ... prý něco přes 30 ... no už skoro 40
Květen 16, 200916 r zato před čtyřicítkou už jo , dneska jsem měl ležet ve špitále první den po laparoskopické operaci žlučníku
Květen 17, 200916 r měl jsem do třetiny žlučníku písek a drobné kamínky a pak dva větší. Tak jsem si udělal tokovou drsnou třídenní žlučníkovou kůru a toho písku a těch drobných šutrů jsem se zbavil (potvrzeno lékařsky na ultrazvuku). Zůstaly mně jenom ty dva větší páč už jsou moc velké aby odešly žluč.cestami, mají 15 a 18 mm . Ten písek je horší, tak to zkouším bez operace jen s těmi šutry . Zatím to jde . No my pokud, tak až začátkem srpna
Květen 17, 200916 r Tak to já musím kvůli mladému už začátkem července, pak už musí na led. Držím pěsti ať ti to dobře dopadne. Zdraví je to nejdůležitější
Květen 17, 200916 r no kůru jsem si dělal před 14 dni, pak jsem držel dietu ještě až teď do pátku, no a teď už normálně zkouším co jo a co ne. Jako vyhýbám se okurku, hroznům, ale jinak zkouším tak nějak vše, abych věděl čeho se vyvarovat. No zatím jsem na nic nenarazil a to už jsem měl pravda i řízek (ten první a dělaný na oliv.oleji a vysušený v ubrousku), ale měl jsem i grilované maso (z el.grilu), včera jsme grilovali špekáčky, které jsem našpikoval česnekem a slaninou a taky v pohodě. Pravda více to prolévám pivem, dokonce i v práci piju , ale birell . Zatím klep klep klep seká žlučník latinu, tak doufám že to pude
Květen 19, 200916 r ty Monty co vy to tam máte za měšťáky v tom Uničově ... udělali kozla zahradníkem co
Květen 19, 200916 r proč? Jsou to bombarďáci - pracujou jen přes den a kasírujou za špatné parkování na náměstí. A navíc jeden z nich je snědé pleti .
Květen 19, 200916 r ty nic nevíš??? jeden 27 letý povedený zásoboval celé Uničovsko a sám užíval Pervitin
Květen 19, 200916 r Malta ..ja som na jar robil tu žlčnikovu očistu s olivovým olejom a citronovou štavou...a urobili ju aj mnohý moji znamy s uspechom. Odišli im, teda aj mne kamene a tiež piesok. je to neprijemne, ale snad lepšie ako operacia...Hlave žlčník ostane. Mam to niekde prefotené...možem Ti to poslat.
Květen 19, 200916 r No jo...oki.....Tak som rád že v tom nie som sám a že má aj nekdo jiný žážitky. I ked so niekde čítal že ludom vysli kamene velké aj ako vlašské orechy. Tak fajn.... :feve:
Květen 19, 200916 r Ty vole, to jsem ani nevěděl. Bohužel jsme středem drogového podsvětí - dokonce jsme na tom lépe než Olomouc.
Květen 19, 200916 r jojo asi to ještě prubnu, ale musím si dát odklad, přece jenom jsou "zážitky" ještě čerstvé . Ono toho bylo asi naráz moc, přece jenom do 1/3 zaplněný žlučník pískem a drobnými kamínky ... tak se už na ty dva velké šutry nedostalo
Květen 19, 200916 r Ty vole, to jsem ani nevěděl. Bohužel jsme středem drogového podsvětí - dokonce jsme na tom lépe než Olomouc. nejdříve jsem to četl na Novinkách.cz a pak viděl ve zprávách na Primě a pak na Nově
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.