Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak já dnes 139000 a byl jsem na revizi LPG zařízení, seřízení(jen kontrola), výměna obou filtrů(kapalné i plyné fáze ) a nechal jsem tam za 3/4 hodiny jen 460 kč. kol5

to já včera dal na LPG garančce 350,- za deset minut práce. Měnil mi akorát plynový fitr + O-kroužek na trubičce která vede z reduktoru do filtru. Gumičky ani vstřikovače jsme nevydělávali, páč jsme je čistili a seřizovali někdy v únoru, tak to nemělo cenu.

... ale co se mi stalo dneska ... jedu s Feldou a mladší dcerou na nákup a už jsme skoro byli na místě, když jsem projížděl za jednou křižovatkou a tak jsem dvojku pořádně oroštoval, skoro k osmdesátce, otáčkoměr nemám, ale určo to bylo k maximálce a najednou se dívám, za sebou nic nevidím :help: ... táková oblaka páry za mnou jak kdybych jel v mlze ;) . První co mě napadlo, těsnění pod hlavou. Tak jsem hned zastavil, to už šla pára i z ofuků v interiéru. Mladá ta z toho byla celá špatná. Otevřu hauptnu, chvíli nic nevidím pro samou páru, voda kam se jen podívám a pak si všimnu, že se vysvlékla hadice z termostatu. Tak jsem vytáhl nářadí, povolil sponu, nasadil hadici, sponu utáhl a frčelo se dál. Benzínku jsem měl nějakých 200m, tak jsem koupil 4l destilky. páč jsem netušil kolik toho mohlo utéci ... na padly tam celé 2 litry :feve:

no už ju nemůžu stařenku tak honit :p;)

Upraveno od Malta

Njn už taky není nejmladší. Jen vezeš mladou babu a už se musíš předvádět :smich::smich:

Když už není nejmladší, tak kolik tomu Maltovi vlastně je ? lol

Maltovi něco přes 30 a Feldě něco přes 10 roků. Tak si vyber :smich::smich::smich:

oooo díky, cítím se polichocen skoro jak ženská ... prý něco přes 30 :smich: ... no už skoro 40 :feve:

To jsem to napsal pěkně co :smich::smich::smich::smich::smich:

lépe už jsi ani nemohl kol5 , načisto jsem zapomněl na své zdravotní neduhy lol

chlapi těsně po 30 přece žádné neduhy nemají, jsou v nejlepší formě :smich::smich::smich:

zato před čtyřicítkou už jo :feve: , dneska jsem měl ležet ve špitále první den po laparoskopické operaci žlučníku :huh:

A jak to že neležíš? :kuk: Ať jsi ready na dovolenou :palec2: . Už jen 1,5 měsíce a vyrážím :p:p

měl jsem do třetiny žlučníku písek a drobné kamínky a pak dva větší. Tak jsem si udělal tokovou drsnou třídenní žlučníkovou kůru a toho písku a těch drobných šutrů jsem se zbavil (potvrzeno lékařsky na ultrazvuku). Zůstaly mně jenom ty dva větší páč už jsou moc velké aby odešly žluč.cestami, mají 15 a 18 mm :feve: . Ten písek je horší, tak to zkouším bez operace jen s těmi šutry ;) . Zatím to jde :p .

No my pokud, tak až začátkem srpna

Tak to já musím kvůli mladému už začátkem července, pak už musí na led. ;) Držím pěsti ať ti to dobře dopadne. Zdraví je to nejdůležitější :palec2:

no kůru jsem si dělal před 14 dni, pak jsem držel dietu ještě až teď do pátku, no a teď už normálně zkouším co jo a co ne. Jako vyhýbám se okurku, hroznům, ale jinak zkouším tak nějak vše, abych věděl čeho se vyvarovat. No zatím jsem na nic nenarazil a to už jsem měl pravda i řízek (ten první a dělaný na oliv.oleji a vysušený v ubrousku), ale měl jsem i grilované maso (z el.grilu), včera jsme grilovali špekáčky, které jsem našpikoval česnekem a slaninou a taky v pohodě. Pravda více to prolévám pivem, dokonce i v práci piju ;) , ale birell lol .

Zatím klep klep klep seká žlučník latinu, tak doufám že to pude :)

Když čtu co jsi snědl tak začal žlučník bolet mě :smich::smich::smich::smich:

ty Monty co vy to tam máte za měšťáky v tom Uničově :smich: ... udělali kozla zahradníkem co ;)

proč? Jsou to bombarďáci :smich: - pracujou jen přes den a kasírujou za špatné parkování na náměstí. A navíc jeden z nich je snědé pleti . :aggressive:

ty nic nevíš???

jeden 27 letý povedený zásoboval celé Uničovsko a sám užíval Pervitin

Malta ..ja som na jar robil tu žlčnikovu očistu s olivovým olejom a citronovou štavou...a urobili ju aj mnohý moji znamy s uspechom. Odišli im, teda aj mne kamene a tiež piesok. je to neprijemne, ale snad lepšie ako operacia...Hlave žlčník ostane. Mam to niekde prefotené...možem Ti to poslat.

nemusíš, již jsem absolvoval ;) ... hooodně chutný ten oliv.olej lol

No jo...oki.....Tak som rád že v tom nie som sám a že má aj nekdo jiný žážitky. I ked so niekde čítal že ludom vysli kamene velké aj ako vlašské orechy. Tak fajn.... ;):feve: :feve:

Ty vole, to jsem ani nevěděl. Bohužel jsme středem drogového podsvětí - dokonce jsme na tom lépe než Olomouc. :kuk::kuk::feve:

jojo asi to ještě prubnu, ale musím si dát odklad, přece jenom jsou "zážitky" ještě čerstvé ;) . Ono toho bylo asi naráz moc, přece jenom do 1/3 zaplněný žlučník pískem a drobnými kamínky ... tak se už na ty dva velké šutry nedostalo

Ty vole, to jsem ani nevěděl. Bohužel jsme středem drogového podsvětí - dokonce jsme na tom lépe než Olomouc. :kuk::kuk::feve:

nejdříve jsem to četl na Novinkách.cz a pak viděl ve zprávách na Primě a pak na Nově

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.