Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

"pane soudce, chci se dát rozvést se svým manželem pro sexuální nedostatečnost..."

"Můžete to nějak konkretizovat?"

"Samozřejmě. Za rok 2008 mě dvakrát nebolela hlava a pokaždé se manželovi nechtělo...!"

Kuna jak to tady čtu tak vidím že ten žlučník asi není nic neobvyklého. Pls. mohli by ste mi někdo poslat tu dietu? Nějak už v poslední době přestávám jíst věci co sem dřív mohl po kilách bo žlučník se vždycky ozve, že tohle teda nee:(

jj budem už dodávat díly aj pro slovensko:)

To Malta: no možná zkusím tu rychlu bo na tu třídenní bych měl čas nejdřív tak o dovolené a to nevím či toto léto bude.

taktak využil jsem toho když byl ten státní svátek v pátek (1.5.)

pozrite tuto očistu....Posielam Vam vsetko, vyberte si čo chcete

fakt očista tak čistá že ju ani nevidím ;)

zkus ještě jednou, ale jak dáš ten soubor tlačítkem procházet, tak pak ještě dej tlačítko Nahrání, abychom to viděli fšici, když je nás tady tolik žlučníkářů :smich:

skoro by se to tady dalo přejmenovat na Lampáreň žlčáreň :smich:

Upraveno od Malta

ee tak já jsem zatím ten skoro :smich: . Zatím vše v pohodě :palec2: ( u mě). Jinak v rodině to stojí na vyliž prdel :feve:

Tak druhý pokus..... ;) ...ma to asi viac mb...tvari sa to že to zobralo ale nie...skuste poslat mailove adresy...

Na moju mailovu adresu: martin.drozdi@gmail.com

• Autor
skoro by se to tady dalo přejmenovat na Lampáreň žlčáreň :smich:

vase zelanie je nam rozkazom ! :p:p:p:p:p:p:p

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Ještě že už se blíží čas dovolených - některým tu začíná slušně jab.. :prc::smich::smich::smich::smich:

• Autor

toto je mladost ?

clovek si pre vas aj od ust odtrhne, urobi vsetko,

co vam na ociach uvidi...

ehm, nechce sa mi tu niekto ospravedlnit ??

lollol

:p:p:p:p:p

No nakonec to rozsekli ve Vídni stejně jak za cisařepána:))))

Na moju mailovu adresu: martin.drozdi@gmail.com

drozdi posílal jsem ti mail a nic :huh:

Maltičko nemáš někde kontakt na tu internet. stránku s tím naším ubytováním ? Nechce se mi to tady hledat. Dík moc. ;)

Ó děkuji pane. Asi už rezervačka. :p:p . Kurwa já už se těším jak opláchnu špíčky v mořu :smich::smich::smich:

ani nemluv, tak mě tak přepadla nostalgie jak jsem otevřell ty jejich stránky, že bych jel taky a hned ... no nic, zatím to vypadá, že to klapne zač. srpna, tak se taky mooooc těším, na ty vlny, na zmrzku ....

teď mě tak napdlo ... a nechceš jet raději do Chorvy, když už tam zvedli tu kvótu na dovoz masa ;):p:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.