Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

ufff, mala 2x stastie.....

dufam, ze si smolu uz na tento rok vybrala.

Přesně tak jak su všeci zdravy tak neni co řešit:) Já bych taky ten prah neřešil a nechal to tak předek nějak dát do cajku a auto může v poho jezdit dál :palec2:

Jinak se mi zdá že toto jaro je zvěře kolem cest opravdu hodně už sem 2x trefil bažanta a tento týden byli kolem cest 3 lišky a zajíců nepočítaně při tom dřív mi přišlo, že je to hlavně záležitost zimy a přes jaro a léto sú zvířata v lese :feve:

Jj zdraví vždy na prvním místě. ;) Jak není zdravý tak se nedá ani :prc::smich:

lol
  • Autor
Jj zdraví vždy na prvním místě. ;) Jak není zdravý tak se nedá ani :prc::smich:

M maly

O onanista

N nadrzanec

T trkátor

A a

S sexmaniak

:smich:

čemu se směješ vole :smich::smich::smich:

Asi Colinsovi.... :feve: :feve: ;)

Já vím :p:p:p

• Autor
Asi Colinsovi.... :feve: :feve: ;)

na pochvalu a protesty tu mame rubriku : Admin sekce \ Dotazy a stížnosti - na mody & adminy

kol5

• Autor
na pochvalu a protesty tu mame rubriku : Admin sekce \ Dotazy a stížnosti - na mody & adminy

kol5

P.S.: snazil som sa branit pani Malta-ovu pred sex harasmentom Montaka. hehe

proč odpovídáš na předešlý příspěvek s citací a navíc na svůj? Taky se máme obrátit do sekce admin? :smich::smich::smich:

• Autor

lebo v Tesku mali zlacnene cervene vino.... :plol lol

Tak to je dobrá výmluva. Za kolik bylo ? :smich: Za půl éčka?

• Autor

patoky nepijem !

rok zberu 2003, barrique, 12 mesiacov v barikovom sude,

suché, buket jemný, chuťovo zaguľatené, veľmi dobré, kyselinky pod 4-5g/l.

gloglo, glooria, jak sa to vinecko pooopijaaa...

:smich:

kua tady bylo včera veselo a já jsem dřel jak bulhar na autě ... no měl jsem co dělat s tím abych nacvakl nárazník zpět do blatníku :feve: . No ajak jsem otevřel hauptnu, tak jsem viděl že je zle, odporoučelo se i světlo :aggressive: . Bylo utržené ze všech čtyřech úchytů, zadní víčko někde pryč v nenávratnu a servomotorek pro sklápění držel jen na drátech <_< . Takže jsem to trochu porovnal abych ten nárazní nacvakl zpět, u špičky blatníku je větší mezera, už to prostě tak nelícuje, ale čert to vem. Blatník u prahu jsem malinko vyklepal aby lépe lícovala zástěrka. Zatím jsem nic netmelil. Teď musím někde zchrastit světlo. Pokud neseženu na vrakále, tak holt zase repliku za 1500,- <_<

tak jsme umývali obě auta, Feld ajde zítra na technickou, tak jsem nafotil Fábku, jak to vypadá po napasování

post-3505-1245000452_thumb.jpg

post-3505-1245000463_thumb.jpg

post-3505-1245000615_thumb.jpg

Vypadá to dobře. Škoda toho světla :feve: . Nepůjde to nějak slepit ty držáky? Už jsem to tady někde viděl, jak to někdo patlal dohromady a dokonce mu chodilo i naklápění. Jen teď nevím kdo :kuk:

obávám se že ne :feve: , páč tu část u servomotorku vůbec nemám, zadní víko taky ne a ty držáky (tuším horní), taky už nebyly v celku

Tak to je blbý. Tak musíš zkusit vrakáč. A tady v bazaru nic není? Nebo na aukru?

• Autor

Malta_boy : asi to nezahoji tvoj hnev, ale yebal som sa cely den z brzdami

a minuli sme Pezinske Keramicke Dni. mame tam kopec priatelov a vinko a pokec a kontakt a nic...kua

starka mala slzy na krajicku a ja som mal ruky cele od barvy (strmene).

clovek nic nestiha, este aj tie zasrane stroje od VW zeru cas a nervy...

yebem aj taky zivot !

Mám dotaz,který jsem možná nepatří,ale beru tento dotaz jako drobnost.Nemohu dostat z předního světla parkovací žárovičku.Mám použít hrubou sílu nebo je tam nějaký fígl??

co vím tak je tam to pouzdro se žárovičkou jen zasunuté, ale možná se pletu a je potřeba pootočit a pak vysunout ... tak teď fakt si nejsem vůbec jistý

Myslím si že je to hrubou silou. A pokud ne , tak teď už ano :smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.