Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

ufff, mala 2x stastie.....

dufam, ze si smolu uz na tento rok vybrala.

Přesně tak jak su všeci zdravy tak neni co řešit:) Já bych taky ten prah neřešil a nechal to tak předek nějak dát do cajku a auto může v poho jezdit dál :palec2:

Jinak se mi zdá že toto jaro je zvěře kolem cest opravdu hodně už sem 2x trefil bažanta a tento týden byli kolem cest 3 lišky a zajíců nepočítaně při tom dřív mi přišlo, že je to hlavně záležitost zimy a přes jaro a léto sú zvířata v lese :feve:

Jj zdraví vždy na prvním místě. ;) Jak není zdravý tak se nedá ani :prc::smich:

lol
  • Autor
Jj zdraví vždy na prvním místě. ;) Jak není zdravý tak se nedá ani :prc::smich:

M maly

O onanista

N nadrzanec

T trkátor

A a

S sexmaniak

:smich:

čemu se směješ vole :smich::smich::smich:

Asi Colinsovi.... :feve: :feve: ;)

Já vím :p:p:p

• Autor
Asi Colinsovi.... :feve: :feve: ;)

na pochvalu a protesty tu mame rubriku : Admin sekce \ Dotazy a stížnosti - na mody & adminy

kol5

• Autor
na pochvalu a protesty tu mame rubriku : Admin sekce \ Dotazy a stížnosti - na mody & adminy

kol5

P.S.: snazil som sa branit pani Malta-ovu pred sex harasmentom Montaka. hehe

proč odpovídáš na předešlý příspěvek s citací a navíc na svůj? Taky se máme obrátit do sekce admin? :smich::smich::smich:

• Autor

lebo v Tesku mali zlacnene cervene vino.... :plol lol

Tak to je dobrá výmluva. Za kolik bylo ? :smich: Za půl éčka?

• Autor

patoky nepijem !

rok zberu 2003, barrique, 12 mesiacov v barikovom sude,

suché, buket jemný, chuťovo zaguľatené, veľmi dobré, kyselinky pod 4-5g/l.

gloglo, glooria, jak sa to vinecko pooopijaaa...

:smich:

kua tady bylo včera veselo a já jsem dřel jak bulhar na autě ... no měl jsem co dělat s tím abych nacvakl nárazník zpět do blatníku :feve: . No ajak jsem otevřel hauptnu, tak jsem viděl že je zle, odporoučelo se i světlo :aggressive: . Bylo utržené ze všech čtyřech úchytů, zadní víčko někde pryč v nenávratnu a servomotorek pro sklápění držel jen na drátech <_< . Takže jsem to trochu porovnal abych ten nárazní nacvakl zpět, u špičky blatníku je větší mezera, už to prostě tak nelícuje, ale čert to vem. Blatník u prahu jsem malinko vyklepal aby lépe lícovala zástěrka. Zatím jsem nic netmelil. Teď musím někde zchrastit světlo. Pokud neseženu na vrakále, tak holt zase repliku za 1500,- <_<

tak jsme umývali obě auta, Feld ajde zítra na technickou, tak jsem nafotil Fábku, jak to vypadá po napasování

post-3505-1245000452_thumb.jpg

post-3505-1245000463_thumb.jpg

post-3505-1245000615_thumb.jpg

Vypadá to dobře. Škoda toho světla :feve: . Nepůjde to nějak slepit ty držáky? Už jsem to tady někde viděl, jak to někdo patlal dohromady a dokonce mu chodilo i naklápění. Jen teď nevím kdo :kuk:

obávám se že ne :feve: , páč tu část u servomotorku vůbec nemám, zadní víko taky ne a ty držáky (tuším horní), taky už nebyly v celku

Tak to je blbý. Tak musíš zkusit vrakáč. A tady v bazaru nic není? Nebo na aukru?

• Autor

Malta_boy : asi to nezahoji tvoj hnev, ale yebal som sa cely den z brzdami

a minuli sme Pezinske Keramicke Dni. mame tam kopec priatelov a vinko a pokec a kontakt a nic...kua

starka mala slzy na krajicku a ja som mal ruky cele od barvy (strmene).

clovek nic nestiha, este aj tie zasrane stroje od VW zeru cas a nervy...

yebem aj taky zivot !

Mám dotaz,který jsem možná nepatří,ale beru tento dotaz jako drobnost.Nemohu dostat z předního světla parkovací žárovičku.Mám použít hrubou sílu nebo je tam nějaký fígl??

co vím tak je tam to pouzdro se žárovičkou jen zasunuté, ale možná se pletu a je potřeba pootočit a pak vysunout ... tak teď fakt si nejsem vůbec jistý

Myslím si že je to hrubou silou. A pokud ne , tak teď už ano :smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.