Červen 11, 200916 r Přesně tak jak su všeci zdravy tak neni co řešit:) Já bych taky ten prah neřešil a nechal to tak předek nějak dát do cajku a auto může v poho jezdit dál Jinak se mi zdá že toto jaro je zvěře kolem cest opravdu hodně už sem 2x trefil bažanta a tento týden byli kolem cest 3 lišky a zajíců nepočítaně při tom dřív mi přišlo, že je to hlavně záležitost zimy a přes jaro a léto sú zvířata v lese
Červen 12, 200916 r Autor Jj zdraví vždy na prvním místě. Jak není zdravý tak se nedá ani M maly O onanista N nadrzanec T trkátor A a S sexmaniak
Červen 12, 200916 r Autor Asi Colinsovi.... :feve: na pochvalu a protesty tu mame rubriku : Admin sekce \ Dotazy a stížnosti - na mody & adminy
Červen 12, 200916 r Autor na pochvalu a protesty tu mame rubriku : Admin sekce \ Dotazy a stížnosti - na mody & adminy P.S.: snazil som sa branit pani Malta-ovu pred sex harasmentom Montaka. hehe
Červen 12, 200916 r proč odpovídáš na předešlý příspěvek s citací a navíc na svůj? Taky se máme obrátit do sekce admin?
Červen 12, 200916 r Autor patoky nepijem ! rok zberu 2003, barrique, 12 mesiacov v barikovom sude, suché, buket jemný, chuťovo zaguľatené, veľmi dobré, kyselinky pod 4-5g/l. gloglo, glooria, jak sa to vinecko pooopijaaa...
Červen 14, 200916 r kua tady bylo včera veselo a já jsem dřel jak bulhar na autě ... no měl jsem co dělat s tím abych nacvakl nárazník zpět do blatníku . No ajak jsem otevřel hauptnu, tak jsem viděl že je zle, odporoučelo se i světlo . Bylo utržené ze všech čtyřech úchytů, zadní víčko někde pryč v nenávratnu a servomotorek pro sklápění držel jen na drátech . Takže jsem to trochu porovnal abych ten nárazní nacvakl zpět, u špičky blatníku je větší mezera, už to prostě tak nelícuje, ale čert to vem. Blatník u prahu jsem malinko vyklepal aby lépe lícovala zástěrka. Zatím jsem nic netmelil. Teď musím někde zchrastit světlo. Pokud neseženu na vrakále, tak holt zase repliku za 1500,-
Červen 14, 200916 r tak jsme umývali obě auta, Feld ajde zítra na technickou, tak jsem nafotil Fábku, jak to vypadá po napasování
Červen 14, 200916 r Vypadá to dobře. Škoda toho světla . Nepůjde to nějak slepit ty držáky? Už jsem to tady někde viděl, jak to někdo patlal dohromady a dokonce mu chodilo i naklápění. Jen teď nevím kdo
Červen 14, 200916 r obávám se že ne , páč tu část u servomotorku vůbec nemám, zadní víko taky ne a ty držáky (tuším horní), taky už nebyly v celku
Červen 14, 200916 r Tak to je blbý. Tak musíš zkusit vrakáč. A tady v bazaru nic není? Nebo na aukru?
Červen 14, 200916 r Autor Malta_boy : asi to nezahoji tvoj hnev, ale yebal som sa cely den z brzdami a minuli sme Pezinske Keramicke Dni. mame tam kopec priatelov a vinko a pokec a kontakt a nic...kua starka mala slzy na krajicku a ja som mal ruky cele od barvy (strmene). clovek nic nestiha, este aj tie zasrane stroje od VW zeru cas a nervy... yebem aj taky zivot !
Červen 15, 200916 r Mám dotaz,který jsem možná nepatří,ale beru tento dotaz jako drobnost.Nemohu dostat z předního světla parkovací žárovičku.Mám použít hrubou sílu nebo je tam nějaký fígl??
Červen 15, 200916 r co vím tak je tam to pouzdro se žárovičkou jen zasunuté, ale možná se pletu a je potřeba pootočit a pak vysunout ... tak teď fakt si nejsem vůbec jistý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.