Srpen 9, 201510 r Zdravím , mám dotaz: po montáži LPG do prostoru nádrže jsem si koupil lepící sadu na opravu pneu. Ale pro jistotu stále vozím rezervu R15 195/55 a ta zabírá moc místa. Potřeboval bych koupit co nejmenší disk a nejužší pneu. Vejde se mi tam tohle: pneu R13 135/80, disk R13 5Jx35, 5x100? Vím nosnost nevyhovuje a ani na technickou s tím nepojedu, ale jako nouzovka?.........
Srpen 9, 201510 r známý si sehnal dojezdovku, ale také jsem mu navrhoval, ať si sežene kolo z F Juniora
Srpen 9, 201510 r tak já ji nevozím už cca 50000km, pouze pokud jedu nekam dál, tak ji šupnu do kufru, jinak jsou moje cesty jen brno a +-100km kolem.. nevozím ani spray, spoleham na to, že v práci má fabii asi 10 lidí, takže není problem si pujčit kolo a na každém rožku je pneuservis, případně tatik na telefonu..ale je pravda, že se mi to jednou vymstí...
Srpen 9, 201510 r Právě při mé smůle, jakmile vyndám rezervu, tak se mi roztrhne kolo. Škodovka dojezdovky nedělala, a od VW za 35OO,-Kč nechci. Dostanu R13 přes zadní bubny? Mám HPT-čko
Srpen 9, 201510 r Mělo by to jít, ty bubínky tam jsou jak "pixlička vod grému na boty". Ale vepředu budeš mít problém už s brzdama C-III ( průměr 232mm) - leda že bys v případě defektu vepředu dal dojezdovku dozadu na buben a dopředu přehodil kolo zezadu ...
Srpen 12, 201510 r Tak a je to tady, včera jsem dobrzdil cestou do práce na křižovatce a najednou PINK akustická výstraha a BLIK kontrolka "oranžový sluníčko", pro jistotu koukám do návodu a vono jistě, kontrola síly brzdovýho obložení, volal jsem mechošovi, ten říkal že to ještě klidně 10 000km vydrží, ale jezdit se svítící kontrolkou se mi moc nechce, takže aby to neprovokovalo, na ponedělí je naplánovaná výměna, domluveny nečernící desky Ferrodo nebo ATE co bude dostupnější, to zas budou prachy lítat jak sláma z řezačky ...
Srpen 12, 201510 r těch 10t km by jsi s tím v poho ujel. Já tak loni před dovčou, kdy jsem čistil třmeny a kontroloval desky a utrhly se mi drátky signalizace, tak je pěkně spojil, aby nesvítila kontrolka a občas zkontroloval stav desek a letos na jaře je měnil i s kotouči a to jsem těch cca 10t km mezitím najel
Srpen 12, 201510 r Jenže ty najedeš 2x - 3x tolik za rok než já - já bych s tím v klidu jezdil ještě napřesrok, jenže v listopadci čeká Drobka další STK - a tam by mi už svítící kontrolka neprošla...
Srpen 12, 201510 r No já nevím jak v Jevíčku, ale tady na STK najíždí auto na jámu a technik leze pod něj a prohlíží ho i zespodu. Nějaký Kroutilovy svorky a Izolačkiho páska na drátech k brzdám by neunikly pozornosti...
Srpen 12, 201510 r jasan, to STK beru, já to měl v mezidobí (mezi STK), jinak bych si to taky nelajznul
Srpen 12, 201510 r chichi http://auto.idnes.cz/horko-v-aute-roztekly-renault-dkx-/automoto.aspx?c=A150812_143126_automoto_fdv
Srpen 16, 201510 r Autor chichi http://auto.idnes.cz/horko-v-aute-roztekly-renault-dkx-/automoto.aspx?c=A150812_143126_automoto_fdv co su to tu za jebnute prispevky, ze sa plasty na autach topia pri 37 stupmoch Celzia ? co potom robia auta v afrike ? naozaj kazdu ptakovinu, ktora ti pride do emailu posunieme bez premyslania dalej ? ma to tu nejakeho admina ?
Srpen 17, 201510 r je to z idnes a pokud se ti to nelibi, tak si to necti. Je to sem dane pro zajimavost, co je schopne seriozni zpravodajstvi poslat do sveta.. admina to tu nema, protoze jsi v sekci lamparen zlcaren. Zdarec.
Srpen 20, 201510 r ..aby tu furt nemachroval jen Malta tak si taky trosku zamachruju.. najeto dneska,tzn. mesic před 4.ma narozkama.. od 23t km nainstalovano LPG, tzn. na LPG najeto 77000km.Kromě klepající přední nápravy od 60t km je auto bez závad... mimo řádný servis byly vyměněny 2x ,,kosti,, na přední nápravě + horní uložení tlumičů. Upraveno Srpen 20, 201510 r od JirkaBrno
Září 17, 20159 r ..tak v sobotu budu mit auticko 4 roky... dneska jsem byl na STK.. bez ztraty kyticky... najeto za 4leta 102 000km... zatim vse funguje jak ma.. na plyn najeto 102000-23500=78500km.. drahe servisni ukony uz ale cekaji.. pristi rok vymena rozvodu + nove letni gumy... takze pocitam 10-15 tisic, uvidime jak se podari sehnat dily... Zatim jsem s autem po vsech strankach spokojenej... EDIT-krome ,,klepajici predni napravy,, ovsem s tim si patrne nikdo nevi rady, ale usuzuju, ze se jedna o vlastnost... Upraveno Září 17, 20159 r od JirkaBrno
Říjen 19, 20159 r borci rada? moje letní gumy Dunlop pujdou po zimě na smetak a ted babo rad.. Mužu mít nové Bridgestone ER 300 DOT 2012 za 5000kč nebo Hankook DOT 2014 taky za 5000kč plus pošta cca 500kč... nebo mirně jeté gumy se vzorkem cca 7mm za 4000kč včetně pošty a to Bridgestone turanza dot 1312. Bavime se o sadě 4ks pneu... Případně Dunlop sport 7mm za 700kč kus.. jeta pneu... Turanzy stoji nové kolem 2000kč, Hankooky kolem 1700kč.. A tak si říkám- poptám se pléna.. co vy na to? koupit to ted nebo až na jaro ??? Jeté nebo radši nové? No jeté, podle všeho velmi mírně jeté... rád si přečtu názor každého kdo má chut diskutovat,,, Upraveno Říjen 19, 20159 r od JirkaBrno
Říjen 19, 20159 r Bridgestonky už bych nebral - jsou letos 3 roky starý, příští rok budou 4 roky - tak akorát na to, aby se na nich někdo připozabil. Nepíšeš stáří těch Dunlopek, takže se vyjádřím k jedinejm, který podle mě stojí za koupi - Hankoky DOT 2014 - letos roční, na jaře budou dvouletý. Toho že to je korejská značka bych se nebál, montuje ji třeba Audi na TT a vlastně na všecky řady v případě, že si kupující neobjedná "prémiovější" značku gum - neboli když si neobjedná Dunlop, Michelin, Pirelli, GoodYear a podobný značky, dostane audinu na Hankookách ... Já mám Hankooky K415 Optimo letos pátou sezónu - a až je v nejbližší době sundám z auta, budu muset taky řešit, jestli koupit už teď, nebo až na jaře - protože předpokládám, že už na nich o moc víc vzorku než 1,6mm nenajdu ... Najel jsem na nich za těch 5 sezón přibližně 30 000 km - a už je cejtit, že dosluhujou (občas se hrábnou nebo odskočí tam, kde to dřív = myšleno s vyšším vzorkem neudělaly). A ještě sem doplním - když jsem je v roce 2010 brzo zjara kupoval, stála jedna asi 1650,- českejch. Rozměr 195/55 R15 index tuším 86H - musel bych se jít podívat, venku je ale tma jak v Obamově prdeli - v případě zájmu doplním zítra... Upraveno Říjen 19, 20159 r od Ekkar_z_Bastlírny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.